Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

INGEN kommunikation Mangler stadig at modtage min ordre, og det er helt umuligt at få kontakt - de svarer aldrig tilbage på mail, og tager ikke telefonen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fik bestilt den samme vare 2 gange på samme ordre. Og skrev hurtigt, om det var muligt at ændre ordren. Fik ikke svar. Fik her 4 dage efter, Mail om at ordren var afsendt. Og rettet. Venter på modta... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak til Naturmand, for hurtig respons og god kundeoplevelse. Modtog del levering få dage efter bestilling, da enkelt element i bestillingen var i restordre. Varerne var forsvarligt pakket. Modtog... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hej Naturmand Jeg vil blot informere jer om at Naturmand.dk vil blive indrapporteret til både politi og forbrugerklagenævnet hvis ikke jeg modtager et svar fra jer eller modtager mine varer i... Se mer

Företagsinformation

1. Försäljare av campingutrustning

Skrivet av företaget

Naturmand har fuld fokus på at leverer kvalitetsudstyr til dig der ønsker at leve et aktivt frilufts- eller rejseliv. Vi har passion for de produkter vi sælger og er desuden specialiseret i at lave nødtasker og 72 timers pakker/tasker.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

2,9

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

2 dage fra bestilling til levering :)

Jeg modtog mine varer efter blot 2 dage. Jeg havde bestilt 5 varer og genkender ingen af de udfordringer som andre herinde skriver om.
Den eneste grund til, at de ikke får 5 stjerner er, at jeg havde større forventninger til CAMELBAK CHUTE MAG. Jeg truede at lukkemekanismen var en magnet, det er det ikke! Magneten er blot til for at holde låget væk, når flasken allerede er åben.

16 augusti 2023

kanon handelsoplevelse

kanon handelsoplevelse
jeg fik byttet en vare uden problemer og via god service fik jeg mere end jeg havde forventet.
kæmpe tak for en god handel og det er helt sikkert noget jeg kan anbefale andre at handle her.

jyde til jyde så virker det :)

1 maj 2023

Super kunde service

Tak til Naturmand, for hurtig respons og god kundeoplevelse.
Varerne var forsvarligt pakket.
Modtog tlf opkald da rest levering så ud til at kunne overskride det lovede.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Naturmand.

3 mars 2023

Undlad at handle her

Undlad at handle her!
Jeg har bestilt varer - og ventet 3 uger på levering.
Har nu modtaget en delleverance, men er blevet trukket det fulde beløb på mit kort.
Naturmand.dk har dermed taget kr. 449,00 af mine penge uden at levere det bestilte. Så hvis du vil bruge dine penge på gear, bør du finde en anden webshop. Her betaler du, men får ikke leveret det bestilte.

2 augusti 2022

Indrapportering til politiet

Hej Naturmand

Jeg vil blot informere jer om at Naturmand.dk vil blive indrapporteret til både politi og forbrugerklagenævnet hvis ikke jeg modtager et svar fra jer eller modtager mine varer inden ugen er omme.

Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at advare andre mod at bestille fre denne webshop.

Til jer som læser med, hav en god dag.

Mvh Lucas Sieber

28 juli 2022

Ordre 3307

Bestilte en vare i lørdags. Fik efterfølgende en Ordrebekræftigelse. Der står levering 2-3 dage. Nu her fredag har jeg ingen mail
Fået om at ordren er behandlet eller sendt. Jeg skrev en mail til kunde service 36 timer siden. De lover at svare inden for 24 timer men har intet hørt. Har sendt en mail igen i dag til kunde service men stadig intet hørt. Jeg skal bruge varen i morgen lørdag så tænkte da jeg bestilte den sidste lørdag at den ville komme frem til senest i dag men nej. Jeg tjekker altid leveringstiden når jeg handler på nettet. 2-3 dage er lang tid men nu er der gået 5 dage. Det er ikke tilfredsstillende.

24 juni 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ordren jeg fik leveret var ufuldendt

Ordren jeg fik leveret var ufuldendt. I førstehjælpstaske manglede der op til flere ting og en anden varer i min ordre var udløbet. Jeg skriver til dem to gange men hører intet og først efter flere telefon opkald får jeg hul igennem; de beklager og tilbyder mig en ok supplerende løsning.
Men de glemmer så at sende den, og jeg må skrive til dem to gange igen før de får mine supplerende varer afsendt.

7 februari 2021
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Nogenlunde, men lidt leveringsproblemer

Varen var som forventet. Det var meget fint og forsvarligt pakket.
Når de kun får tre stjerner, er det fordi der var en del problemer med leveringen. I første omgang blev pakken væk for DAO. Det er jo ikke Naturmands skyld. Men efter at pakken var blevet efterlyst ved DAO, gik der desværre noget tid før jeg hørte noget fra Naturmand. Det betød at jeg i alt måtte vente lidt over to uger på at få min pakke.
Jeg måtte skrive og ringe nogle gange før der skete noget.
Da den anden pakke blev afsendt, gik det dog meget hurtigt. Jeg havde allerede pakken dagen efter.
Man får indtryk af at det er en lille virksomhed der måske har meget travlt, så når der sker uforudsete ting, er reaktionstiden lidt lang.
Jeg var ikke i tvivl om at jeg nok skulle få min pakke, men det gik bare ikke så hurtigt.
Jeg ville ikke være bange for at handle der igen, men der ser ud til at man skal være indstillet på at man handler med en lille netbutik, og at det kan have betydning hvis der sker noget uforudset.

24 april 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.