Bra priser, dålig kommunikation
Ibland blir saker inte som planerat och det är okej, så länge som kunden blir informerad. Jag fick tidsplanen att jobbet skulle bli klart på 2 dagar, 2 dagar blev 1 vecka, som blev 3 veckor som blev obestämd tid tills jag bad om att avsluta arbetet efter ca 1 månad av bristande kontakt, tog sedan 2 ytterligare veckor för mig att få tillbaka mina möbler.
Under inget steg i processen blev jag informerad om den ändrade tidsplanen eller fick någon annan information utan att halvt trakassera ägaren (vilket aldrig är en kul känsla).
Med det sagt får dom fortfarande två stjärnor då trots att arbetet inte var nära till klart behövde jag inte betala för det lilla som gjort. När man faktiskt fick tag i människan så var han hyfsat trevlig.
Summa summarum, lämna in saker på egen risk. Tror det kan bli ett bra företag om de anställer någon som ÅTMINSTONE PÅ DELTID har ansvar att vara i kontakt med kunderna... Kanske också en bra idé att sluta att ge tidsplaner som inte går att uppfylla, bättre att ge en för lång tidsplan men sen bli klar i förtid.