Super god oplevelse. Jeg bestilte en hybrid tyngde dyne og den er simpelthen så lækker stor og fluffy lige noget for mig wow jeg er forelsket i den. Hele oplevelsen er super lækker med opmærksomhed på... Se mer
Det här tycker kunderna
Fra da jeg bestilte min vare, blev den leveret på under 24 timer. Derudover er jeres Premiere sovemaske 3.0 virkelig god. Den dækker alt lys og er mega behagelig at sove med. Meget tilfreds kunde :)
Hurtig og præcis levering. “Næseudvideren” virker og jeg får igen luft gennem næsen om natten. Desværre passer den ikke helt til min næse og falder helt eller delvist ud, når jeg sover. Derfor ikke 5... Se mer
Synes det er helt fantastisk, når der er nogen der tager ansvar for deres produkter! Havde en lidt uheldig oplevelse med deres snorke guard! Men de var lynhurtige til at tage fat i mig! Tilbød mig pe... Se mer
Företagsinformation
Om Nattelyst
Skrivet av företaget
Vi er en dansk ejet webshop, der tilbyder et omhyggeligt udvalg af soverelaterede varer, som sovemasker, ørepropper, blålysbriller og mundtape. Vores mission er at hjælpe dig med at få en roligere og mere afslappende søvnoplevelse, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver dag.
Besøg vores hjemmeside på https://nattelyst.dk/ for at udforske vores komplette sortiment og få mere at vide om os. Du kan også gå direkte til vores online shop på https://nattelyst.dk/shop/ for at se vores produkter og finde den perfekte løsning til dine søvnbehov.
Hvis du er på udkig efter sovemasker, tilbyder vi et bredt udvalg af komfortable og effektive løsninger, der er designet til at give dig fuldstændig mørke og maksimal afslapning. Tjek vores kategori af sovemasker på https://nattelyst.dk/kategori/sovemasker/ og find den perfekte pasform til din søvnstil.
Hos Nattelyst er vi også passionerede omkring at uddanne vores kunder om vigtigheden af god søvn og hvordan man opnår det. Vi tilbyder en række informative artikler og ressourcer på vores blog, så du kan få indsigt i søvnens mysterier og hvordan du kan forbedre din egen søvnkvalitet. Læs vores artikel om de 5 søvnstadier og få en dybere forståelse af, hvad der sker, mens du sover: https://nattelyst.dk/de-5-soevnstadier-forstaa-hver-enkelt-af-dem/
Gennem vores produkter og viden ønsker vi at skabe en verden, hvor alle kan nyde godt af en sund og genoprettende søvn. Vi tror på, at en god nats søvn er grundlaget for et godt liv og stræber efter at gøre en forskel, én nat ad gangen.
Følg os på Instagram og bliv en del af Nattelyst-familien. Vi deler regelmæssigt tips, inspiration og nyheder om vores produkter, så du kan få mest muligt ud af din nattesøvn. Vi glæder os til at hjælpe dig med at sove bedre og drømme større. 💤 #Nattelyst
Kontaktuppgifter
Jagtvej 17, 8270, Højbjerg, Danmark
- kundeservice@nattelyst.dk
- nattelyst.dk
Har besvarat 73 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Det ser ud til at virke på.min hund
Det ser ud til at virke på.min hund, så jeg krydser fingre
Hurtig ekspedition. Og Daisy elsker de indkøbte produkter 🌸
Hurtig levering. God tilbagemelding på tak for man handler hos dem.
Melder tilbage om tilbud.
Jonatan og Emil er rare fyre.
Vh L. Pedersen.
Hurtig levering - mine hundes ører virker ikke så irriteret og den store hund slikker ikke så meget på poterne mere.
Super god bideskinne
Hurtig levering og vigtigst af alt, produktet er som lovet.
Deres bideskinne er den eneste der dur for mig. (Har prøvet mange) Selv om at jeg mangler nogle tænder, virker den og den forbliver i munden hele natten. Den har minimerer min snorken, så at jeg igen er rykket tilbage til soveværelset.
Hurtig levering og…
Hurtig levering og probiotika-godbidderne smager godt. Ved ikke om de har effekt endnu da der kun er gået en god uge.
Gode ørepropper til støjplagede
Jeg har lige prøvet deres "Mute Earplugs" og jeg synes de virker super godt.
Jeg er meget plaget af trafikstøj hvor jeg bor, og indimellem også meget voldsom feststøj på absolut højeste volumen, fra nærmeste nabo. Propperne lukker effektivt støjen ude - mens vækkeurets ringen let trænger igennem, så jeg kun bliver forstyrret på det tidspunkt jeg selv har valgt jeg skal være vågen.
Jeg har tidligere brugt "Macks Ultra" igennem en del år (et amerikansk mærke jeg kun kunne finde på ebay), som er ligeså effektive, og jeg er meget glad for nu at opdage, at Mute propperne er af samme gode høje funktionalitet/kvalitet - bløde og effektive - så jeg nu endeligt kan købe dansk i stedet for, og samtidigt slippe for importgebyrer....
Derudover var købsoplevelsen rigtig god fra start til slut. Jeg anbefaler dette firma.
Perfekt hjemmeside - god køb - anbefaler Nattelyst
Perfekt dyne - hurtigt og effektivt køb
Nattelyst giver på sin hjemmeside oplysning om, hvordan varen - her en vægtdyne - er opbygget, dvs. man kan se, hvad man køber. Bestilling og levering skete hurtigt og effektivt. Min klare anbefaling
Mangel i leverance af ordre blev…
Mangel i leverance af ordre blev hurtigt eftersendt, og uden bøvl.
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering, super lækker silke indpakning til mine silkenatbriller.
Horrible Glue
Their adhesive based products come off very easily. I tried both the mouth tape and the nose strips, and they barely stick. I do not recommend these two products.

Svar från Nattelyst
Fandt en god pris på nogle blålys…
Fandt en god pris på nogle blålys briller. Hurtig levering og endda et rigtig fint og gratis etui til brillerne. Kan klart anbefale at handle med denne virksomhed.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.