Banner for Nanostone AB

Nanostone AB Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 334 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Människor framhäver regelbundet att medarbetarna är otroligt trevliga, tillmötesgående och utför alla uppgifter med stor skicklighet och professionalism. Konsumenter uttrycker stor glädje över de enastående resultaten på både stenplattor och altaner som förvandlas till att se helt nya och fräscha ut igen. En del recensenter var inte nöjda med att oönskat ogräs och envis mossa ganska snabbt började växa tillbaka på de behandlade ytorna eller i gräsmattan. Några andra konsumenter tog också upp att tidsplaneringen, kommunikationen eller uppföljningen kring vissa ärenden ibland kunde fungera betydligt mycket bättre.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med personalen, och beskriver bemötandet som trevligt, kunnigt... Se mer

Service

Recensenter belyser positiva aspekter av service och uppskattar den professionella hanteringen från order... Se mer

Quality

Recensenter uttrycker uppskattning för kvaliteten på arbetet med stenplattor och altantvätt som upplevs som... Se mer

Product

Kunder delar positiv åsikter om product då de upplever fantastiska resultat där gamla stenplattor och trädäck... Se mer

Customer communications

Kunder hade positiva upplevelser med kontakten och uppskattade det trevliga och tillmötesgående bemötandet... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Trevlig och kunnig personal inom såväl kundtjänst som utförare (Fredrik P). Mycket glädjande med personal som Fredrik som kommer och utför sitt arbete proffsigt och energiskt. Vi har fått tydlig och b... Se mer

Er utförare Jocke "fångade" jag på väg till grannen. Han rensade våra hängrännor som är på ca 7 meters höjd och visade foton efteråt. Otroligt bra för en gubbe (67 år) som inte klättrar på taket län... Se mer

Hade inga referenser innan utan de var snabba att återkomma med offert. Han som kom heter Öhmer, hoppas jag stavade rätt, En otroligt ödmjuk och social kille. Hjälpsam på alla sätt , förklara hur de... Se mer

Jocke kom till oss i tid och med ett stort leende. Snabbt satte han igång med att rengöra vårt tak. Mycket effektiv! Dagen därpå kom Jocke tillbaka och rengjorde vår hängrännor och stuprör mycket gru... Se mer

1. Högtryckstvätt
  2. Takleverantör
  3. Tjänster inom skötsel och underhåll
  4. Fastighetsunderhåll
  5. Fasadrengöring

Nanostone är specialister på rengöring, underhåll och ytbehandling av fastigheter och utemiljöer. Sedan starten 2008 i Danmark har vi hjälpt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner att förlänga livslängden på sten, tak, fasader, träytor och andra utsatta material. Med över 130 medarbetare och erfarenhet från fler än 30 000 fastigheter varje år kombinerar vi professionell service med hållbara metoder och dokumenterad effekt. Vi arbetar bland annat med stentvätt, taktvätt, altantvätt, gräsvård samt förebyggande behandlingar som skyddar ytor mot påväxt, smuts, och alger. Vår styrka ligger i helheten. Vi analyserar varje yta noggrant, anpassar metod och behandling efter material och förutsättningar och genomför arbetet med hög precision. Genom att arbeta med skonsamma, men effektiva metoder säkerställer vi långvariga resultat. Nanostone har kontor i Köpenhamn, Århus, Oslo och Trelleborg och är verksamma i stora delar av Sverige, bland annat i Skåne, Göteborg, Stockholm och Kalmarregionen. Vi är stolta över att kunna erbjuda en trygg helhetslösning där kvalitet, service och kundnöjdhet alltid står i fokus. Vår ambition är att skapa hållbara resultat som inte bara förbättrar utseendet, utan också ökar värdet och livslängden på fastigheter över tid.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

325 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Trevligt bemötande och gott utförande…

Trevligt bemötande och gott utförande av Sebastian.

4 maj 2026

Hej Ronny,

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd både med bemötandet och arbetet som Sebastian utförde. Jag ska självklart se till att han får ta del av dina fina ord.

Ha en fortsatt härlig dag!

Jättenöjd med arbetet!

Jättenöjd med arbetet (tvätt av marksten) och även väldigt nöjd med allt från offertförfrågan och till avslut. Tydlig och bra kommunkation från början till slut. Väldigt proffsiga, rekommenderas stark!

Hej Krister,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du är så nöjd både med resultatet av tvätten och hela processen runt omkring. Vi lägger stor vikt vid tydlig kommunikation och ett professionellt bemötande från start till mål, så det betyder mycket att du lyfter just det.

Tack också för rekommendationen, det uppskattas enormt!

Önskar dig en riktigt fin dag!
Amanda på Nanostone

Fantastiskt trevliga killar Gustav och…

Fantastiskt trevliga killar Gustav och William som uppdaterade mig hela tiden på vad de skulle göra. Noggrant utfört arbete.

28 april 2026

Hej Ing-Britt,

Tack snälla för de fina orden!
Vad roligt att höra att Gustav och William höll dig uppdaterad genom hela arbetet och att du är nöjd med resultatet.

Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka till oss på Nanostone framöver! 🏡

Hälsningar,
Amanda på Nanostone

Toppen från start till slut

Toppen från start till slut. Unga trevliga och noggranna killar. Super snyggt resultat, ser ut som en nylagad uppfart.
Rekommenderas varmt!

Hej Angelica,

Stort tack för ditt härliga omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda hela vägen från start till slut. Härligt också att resultatet blev så bra att uppfarten känns som ny igen, precis det vi vill uppnå.

Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ska självklart hälsa teamet dina fina ord.

Önskar dig en riktigt fin dag vidare!

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling! Trevlig och noggrann personal (Gustav). Lämnade en altan som lyser fin.

21 april 2026

Hej Birgitta,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade både den snabba återkopplingen och Gustavs noggranna arbete. Härligt också att altanen verkligen fick nytt liv och lyser fint igen.

Vi ska självklart hälsa Gustav dina vänliga ord.

Ha en riktigt fin dag vidare!
Amanda på Nanostone

Efter första tvätten ser det rent och…

Efter första tvätten ser det rent och fint ut

Hej Petra,

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att det redan efter första tvätten ser rent och fint ut. Vi ser fram emot att fortsätta processen och hoppas att du kommer bli riktigt nöjd med slutresultatet.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Mina gamla plattor blev som nya,

Mina gamla plattor blev som nya,
Jag är mycket nöjd. Trevlig personal.
Framhåller gärna Felix för effektivt och noggrant.
Men tyvärr har jag fått en del ogräs mellan plattorna efte så kort tid. Kan jag hälla på ättika på stället?

21 april 2026

Hej Birgitta,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att dina plattor fick nytt liv igen och att du är så nöjd med resultatet. Extra kul att du vill framhålla Felix, vi ska självklart hälsa honom att hans noggranna och effektiva arbete uppskattades.

Önskar dig många fina stunder med de “nya” plattorna framöver!

Amanda på Nanostone

Bra upplagt i arbetstid och lösningar i…

Bra upplagt i arbetstid och lösningar i tid o rum

Hej Jan,

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade upplägget kring arbetstid och de lösningar vi kom fram till. Vi försöker alltid göra processen så smidig och välplanerad som möjligt för våra kunder.

Tack för förtroendet och önskar dig en fortsatt fin dag!

Nöjd kund

Enis var lugn och trygg, förklarade processen och levererade ett utmärkt jobb som jag är mycket nöjd med

Hej Magnus,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du kände dig trygg genom hela processen och att Enis tog sig tid att förklara arbetet på ett tydligt och lugnt sätt. Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med resultatet.
Vi ska självklart hälsa Enis dina fina ord.

Ha en riktigt fin dag vidare!

Rekommenderas

Det var ett nöje att ha med detta företag att göra…
Kan varmt rekommenderas!

28 april 2026

Hej Inge,

Stort tack för de fina orden! Vad härligt att höra att du haft en så positiv upplevelse av oss. Din rekommendation betyder mycket och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några rader.

Önskar dig en fortsatt riktigt fin dag!

BRA utfört och noggrant , AV Enis, vi är mycket nöjda, tack

Vi är mycket nöjda med Enis arbete, noggrant utfört tack

23 april 2026

Hej Ingela,

Stort tack för ert fina omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med Enis arbete och att ni uppskattade det noggranna utförandet. Vi ska självklart föra vidare era vänliga ord till honom.

Önskar er en fortsatt fin dag!

Tack

Tusen tack för att ni såg till att åtgärda problemet som uppstod vid tidigare besök. Imponerad över hur ni tar er an en missnöjd kund och ser till att arbetet blir mer än väl utfört. Tack för en fin kommunikation och ett trevligt, professionellt bemötande. Kommer definitivt anlita er framöver.

Hej Melisa,

Stort tack för ditt fina och omtänksamma omdöme. Det betyder verkligen mycket för oss att få möjligheten att rätta till när något inte blivit som det ska och vi är väldigt glada över att höra att du känner dig nöjd med både resultatet och hur vi hanterade situationen.

Fin kommunikation och ett professionellt bemötande är något vi värdesätter högt, så dina ord uppskattas verkligen av hela teamet. Extra roligt att höra att du vill anlita oss igen framöver.

Önskar dig en riktigt härlig dag vidare!

Känns väldigt seriöst

Känns väldigt seriöst. Mycket nöjd med utfört arbete. Väldigt god kommunikation med personen som utförde arbetet. Trevligt bemötande av samtliga.

15 april 2026

Hej Agneta,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du upplevde oss som seriösa och att du är nöjd med både arbetet och kommunikationen genom hela processen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva några ord om din upplevelse.

Önskar dig en fortsatt riktigt fin dag!

Bra jobbat

Tack till Christopher för ett utmärkt jobb. Trevlig kille som gav en god och uppriktig information om processen och förväntat resultat.

27 april 2026

Hej Lars,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både arbetet och informationen du fick under processen. Vi tycker också att tydlig och ärlig kommunikation är viktigt, så det gläder oss extra att du uppskattade Christophers bemötande och genomgång av förväntat resultat.

Vi ska självklart föra vidare dina fina ord till honom.

Ha en riktigt fin dag!
Amanda på Nanostone

Sebastian en trevlig och proffsig kille…

Sebastian en trevlig och proffsig kille utförde årlig service på våra trädäck och hustak idag, noggrant utfört arbete som alltid med Nanostone, vi är jättenöjda med Nanostone.
Micke o Anneli på Dalarö

27 april 2026

Svar från Nanostone AB

Stort tack Micke och Anneli för era fina ord och inte minst för ert fortsatta förtroende genom åren, det betyder verkligen mycket för oss. Vad roligt att höra att ni är nöjda med både Sebastians arbete och den årliga servicen av trädäck och hustak. Vi ska självklart hälsa honom era vänliga ord också.

Det är alltid lika trevligt att få hjälpa er och vi uppskattar verkligen att ni väljer Nanostone gång på gång.

Önskar er en riktigt fin dag vidare!

Jättebra bemötande och utförd tjänst

Jättebra bemötande och utförd tjänst
Bra process med tydliga steg
Rekommenderas!

Hej Paula,

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet, utförandet och hur tydlig processen varit, det är precis så vi vill att det ska kännas.

Tack också för din rekommendation!

Ha en riktigt fin dag,

Stentvätt

Nanostone är ett smidigt företag att ha kontakt med. Robin som utförde tvätten av stenplattorna var en mycket trevlig, noggrann och hårt arbetande kille. Mycket serviceinriktad som vi varmt kan rekommendera.
Resultatet blev lyckat och vi är så här långt mycket nöjda.

23 april 2026

Hej Katarina,

Stort tack för er fina återkoppling! Vad roligt att höra att ni upplevde kontakten med oss som smidig och att Robin gjorde ett så gott intryck, jag ska självklart föra vidare era ord till honom.

Härligt också att ni är nöjda med resultatet så här långt!

Önskar er en riktigt fin dag,

Perfekt resultat

Perfekt resultat, trevliga hantverkare och ett koncept som håller vad det lovar. Rekommenderas.

Hej Fredrik,

Stort tack för din fina rekommendation! Vad roligt att höra att både resultatet, våra hantverkare och hela konceptet levde upp till dina förväntningar, det betyder mycket för oss.

Ha en riktigt fin dag!

Uruselt

Efter taktvätt med 5 personer under utbildning gick massvis av takpannor sönder, arbetet drog ut på tiden och fönster spolades inte av. Smutsen/kalket har bränt fast och förstört våra fönster. Det har nu gått 6 veckor, jag mailar och ringer varannan dag men ingen svarar på mail eller ringer upp. Har tills nu själv lagt 30 timmar på att försöka rädda våra fönster och jag är långt ifrån färdig. Tyvärr verkar det som några fönster är bortom räddning. Riktigt dåligt att sticka huvudet i sanden och inte göra rätt för sig. Skulle aldrig i denna värld rekommendera detta till någon.

12 mars 2026

Hej Marie,

Vi beklagar verkligen den upplevelse du haft och förstår att situationen varit både frustrerande och tidskrävande för dig. Vi har varit i kontakt med varandra och tillsammans kommit fram till en lösning som båda parter är överens om.

Vi tar till oss av kritiken och arbetar kontinuerligt med att förbättra både vår kommunikation och våra arbetsrutiner för att säkerställa att något liknande inte händer igen.

Hälsningar,

God service

Vänligt bemötande av Christoffer han kunde svara på alla ”dumma”frågor. Christoffer förklarade vad han gjorde. Mycket bra arbete stor skillnad före och efter. Välkommen tillbaka Christoffer.

Hej Ann,

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att Christoffer tog sig tid att svara på alla frågor och förklara arbetet.

Härligt också att du ser så stor skillnad på resultatet, det är ju det bästa betyget man kan få! Jag ska självklart hälsa att han är varmt välkommen tillbaka 😊

Ha en riktigt fin dag,