Trevlig och kunnig personal inom såväl kundtjänst som utförare (Fredrik P). Mycket glädjande med personal som Fredrik som kommer och utför sitt arbete proffsigt och energiskt. Vi har fått tydlig och b... Se mer

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Nanostone är specialister på rengöring, underhåll och ytbehandling av fastigheter och utemiljöer. Sedan starten 2008 i Danmark har vi hjälpt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner att förlänga livslängden på sten, tak, fasader, träytor och andra utsatta material. Med över 130 medarbetare och erfarenhet från fler än 30 000 fastigheter varje år kombinerar vi professionell service med hållbara metoder och dokumenterad effekt. Vi arbetar bland annat med stentvätt, taktvätt, altantvätt, gräsvård samt förebyggande behandlingar som skyddar ytor mot påväxt, smuts, och alger. Vår styrka ligger i helheten. Vi analyserar varje yta noggrant, anpassar metod och behandling efter material och förutsättningar och genomför arbetet med hög precision. Genom att arbeta med skonsamma, men effektiva metoder säkerställer vi långvariga resultat. Nanostone har kontor i Köpenhamn, Århus, Oslo och Trelleborg och är verksamma i stora delar av Sverige, bland annat i Skåne, Göteborg, Stockholm och Kalmarregionen. Vi är stolta över att kunna erbjuda en trygg helhetslösning där kvalitet, service och kundnöjdhet alltid står i fokus. Vår ambition är att skapa hållbara resultat som inte bara förbättrar utseendet, utan också ökar värdet och livslängden på fastigheter över tid.
Lastvägen 16, 23162, Trelleborg, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Trevligt bemötande och gott utförande av Sebastian.

Svar från Nanostone AB
Jättenöjd med arbetet (tvätt av marksten) och även väldigt nöjd med allt från offertförfrågan och till avslut. Tydlig och bra kommunkation från början till slut. Väldigt proffsiga, rekommenderas stark!

Svar från Nanostone AB
Fantastiskt trevliga killar Gustav och William som uppdaterade mig hela tiden på vad de skulle göra. Noggrant utfört arbete.

Svar från Nanostone AB
Toppen från start till slut. Unga trevliga och noggranna killar. Super snyggt resultat, ser ut som en nylagad uppfart.
Rekommenderas varmt!

Svar från Nanostone AB
Snabb återkoppling! Trevlig och noggrann personal (Gustav). Lämnade en altan som lyser fin.

Svar från Nanostone AB
Efter första tvätten ser det rent och fint ut

Svar från Nanostone AB
Mina gamla plattor blev som nya,
Jag är mycket nöjd. Trevlig personal.
Framhåller gärna Felix för effektivt och noggrant.
Men tyvärr har jag fått en del ogräs mellan plattorna efte så kort tid. Kan jag hälla på ättika på stället?

Svar från Nanostone AB
Bra upplagt i arbetstid och lösningar i tid o rum

Svar från Nanostone AB
Enis var lugn och trygg, förklarade processen och levererade ett utmärkt jobb som jag är mycket nöjd med

Svar från Nanostone AB
Det var ett nöje att ha med detta företag att göra…
Kan varmt rekommenderas!

Svar från Nanostone AB
Vi är mycket nöjda med Enis arbete, noggrant utfört tack

Svar från Nanostone AB
Tusen tack för att ni såg till att åtgärda problemet som uppstod vid tidigare besök. Imponerad över hur ni tar er an en missnöjd kund och ser till att arbetet blir mer än väl utfört. Tack för en fin kommunikation och ett trevligt, professionellt bemötande. Kommer definitivt anlita er framöver.

Svar från Nanostone AB
Känns väldigt seriöst. Mycket nöjd med utfört arbete. Väldigt god kommunikation med personen som utförde arbetet. Trevligt bemötande av samtliga.

Svar från Nanostone AB
Tack till Christopher för ett utmärkt jobb. Trevlig kille som gav en god och uppriktig information om processen och förväntat resultat.

Svar från Nanostone AB
Sebastian en trevlig och proffsig kille utförde årlig service på våra trädäck och hustak idag, noggrant utfört arbete som alltid med Nanostone, vi är jättenöjda med Nanostone.
Micke o Anneli på Dalarö

Svar från Nanostone AB
Jättebra bemötande och utförd tjänst
Bra process med tydliga steg
Rekommenderas!

Svar från Nanostone AB
Nanostone är ett smidigt företag att ha kontakt med. Robin som utförde tvätten av stenplattorna var en mycket trevlig, noggrann och hårt arbetande kille. Mycket serviceinriktad som vi varmt kan rekommendera.
Resultatet blev lyckat och vi är så här långt mycket nöjda.

Svar från Nanostone AB
Perfekt resultat, trevliga hantverkare och ett koncept som håller vad det lovar. Rekommenderas.

Svar från Nanostone AB
Efter taktvätt med 5 personer under utbildning gick massvis av takpannor sönder, arbetet drog ut på tiden och fönster spolades inte av. Smutsen/kalket har bränt fast och förstört våra fönster. Det har nu gått 6 veckor, jag mailar och ringer varannan dag men ingen svarar på mail eller ringer upp. Har tills nu själv lagt 30 timmar på att försöka rädda våra fönster och jag är långt ifrån färdig. Tyvärr verkar det som några fönster är bortom räddning. Riktigt dåligt att sticka huvudet i sanden och inte göra rätt för sig. Skulle aldrig i denna värld rekommendera detta till någon.

Svar från Nanostone AB
Vänligt bemötande av Christoffer han kunde svara på alla ”dumma”frågor. Christoffer förklarade vad han gjorde. Mycket bra arbete stor skillnad före och efter. Välkommen tillbaka Christoffer.