Banner for Nanostone AB

Nanostone AB Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 334 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Människor framhäver regelbundet att medarbetarna är otroligt trevliga, tillmötesgående och utför alla uppgifter med stor skicklighet och professionalism. Konsumenter uttrycker stor glädje över de enastående resultaten på både stenplattor och altaner som förvandlas till att se helt nya och fräscha ut igen. En del recensenter var inte nöjda med att oönskat ogräs och envis mossa ganska snabbt började växa tillbaka på de behandlade ytorna eller i gräsmattan. Några andra konsumenter tog också upp att tidsplaneringen, kommunikationen eller uppföljningen kring vissa ärenden ibland kunde fungera betydligt mycket bättre.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med personalen, och beskriver bemötandet som trevligt, kunnigt... Se mer

Service

Recensenter belyser positiva aspekter av service och uppskattar den professionella hanteringen från order... Se mer

Quality

Recensenter uttrycker uppskattning för kvaliteten på arbetet med stenplattor och altantvätt som upplevs som... Se mer

Product

Kunder delar positiv åsikter om product då de upplever fantastiska resultat där gamla stenplattor och trädäck... Se mer

Customer communications

Kunder hade positiva upplevelser med kontakten och uppskattade det trevliga och tillmötesgående bemötandet... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Trevlig och kunnig personal inom såväl kundtjänst som utförare (Fredrik P). Mycket glädjande med personal som Fredrik som kommer och utför sitt arbete proffsigt och energiskt. Vi har fått tydlig och b... Se mer

Er utförare Jocke "fångade" jag på väg till grannen. Han rensade våra hängrännor som är på ca 7 meters höjd och visade foton efteråt. Otroligt bra för en gubbe (67 år) som inte klättrar på taket län... Se mer

Hade inga referenser innan utan de var snabba att återkomma med offert. Han som kom heter Öhmer, hoppas jag stavade rätt, En otroligt ödmjuk och social kille. Hjälpsam på alla sätt , förklara hur de... Se mer

Jocke kom till oss i tid och med ett stort leende. Snabbt satte han igång med att rengöra vårt tak. Mycket effektiv! Dagen därpå kom Jocke tillbaka och rengjorde vår hängrännor och stuprör mycket gru... Se mer

1. Högtryckstvätt
  2. Takleverantör
  3. Tjänster inom skötsel och underhåll
  4. Fastighetsunderhåll
  5. Fasadrengöring

Nanostone är specialister på rengöring, underhåll och ytbehandling av fastigheter och utemiljöer. Sedan starten 2008 i Danmark har vi hjälpt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner att förlänga livslängden på sten, tak, fasader, träytor och andra utsatta material. Med över 130 medarbetare och erfarenhet från fler än 30 000 fastigheter varje år kombinerar vi professionell service med hållbara metoder och dokumenterad effekt. Vi arbetar bland annat med stentvätt, taktvätt, altantvätt, gräsvård samt förebyggande behandlingar som skyddar ytor mot påväxt, smuts, och alger. Vår styrka ligger i helheten. Vi analyserar varje yta noggrant, anpassar metod och behandling efter material och förutsättningar och genomför arbetet med hög precision. Genom att arbeta med skonsamma, men effektiva metoder säkerställer vi långvariga resultat. Nanostone har kontor i Köpenhamn, Århus, Oslo och Trelleborg och är verksamma i stora delar av Sverige, bland annat i Skåne, Göteborg, Stockholm och Kalmarregionen. Vi är stolta över att kunna erbjuda en trygg helhetslösning där kvalitet, service och kundnöjdhet alltid står i fokus. Vår ambition är att skapa hållbara resultat som inte bara förbättrar utseendet, utan också ökar värdet och livslängden på fastigheter över tid.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

325 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Mycket nöjd!

Jag är mycket nöjd med det arbete Ömer och Jonathan m.fl. gjort med mina stenplattor. Plattorna var mycket smutsiga, men blev som nya!

10 april 2026

Hej Anders,

Stort tack för din fina återkoppling! Vad härligt att höra att du är så nöjd med resultatet, det är alltid lika roligt när stenplattor får nytt liv igen.

Jag ska självklart föra vidare dina ord till Ömer, Jonathan och teamet!

Önskar dig en riktigt fin dag,
Amanda på Nanostone

Finn var hos oss idag och gjorde en…

Finn var hos oss idag och gjorde en efterbehandling på däck och Stenar. Han var mycket kundvänlig och utförde ett snabbt och korrekt arbete, en riktig ambassadör för Nanostone/Björn

24 april 2026

Hej Björn,

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med efterbehandlingen och att Finn gjorde ett så gott intryck.

Amanda på Nanostone

Lätta att få kontakt med och…

Lätta att få kontakt med och service-inriktad personal.
Väldigt nöjt med resultatet med min altan som fick ett lyft!

24 april 2026

Svar från Nanostone AB

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du upplevde oss som lättillgängliga och serviceinriktade och extra kul att altanen fick ett så fint lyft.

Hoppas du får njuta ordentligt av den framöver!

Ha en riktigt härlig dag,

Väldigt kundvänligt företag

Väldigt kundvänligt företag. Snabb återkoppling vid frågor och väldigt bra dokumentation på hela genomförandet. Blev mycket nöjd med all hjälp gällande stentvätt samt utsopning av fogsand.

21 april 2026

Hej Charlotta,

Stort tack för din fina och utförliga återkoppling! Vad roligt att höra att du uppskattade både kommunikationen, dokumentationen och resultatet.

Härligt också att du är nöjd med både stentvätten och fogsanden!

Önskar dig en riktigt fin dag,
Amanda på Nanostone

Killarna som var här upplevde jag som…

Killarna som var här upplevde jag som både trevliga och ärliga, framför allt han som kom första ggn o tvätta👍

9 april 2026

Hej Laila,

Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du upplevde våra medarbetare som både trevliga och ärliga, det är något vi verkligen värdesätter.

Extra kul att första intrycket kändes så bra, det betyder mycket!

Ha en fortsatt fin dag 😊
Amanda på Nanostone

Tack för ett super bra jobb André

Tack för ett super bra jobb André. Mycket effektiv, noggrann och det blev super bra. Ser framemot sandning och impregnering.

Hej Adriana,

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Andrés arbete, effektivitet och noggrannhet gör verkligen skillnad i slutresultatet.

Härligt att du redan ser fram emot nästa steg, det kommer bli riktigt fint!

Önskar dig en fortsatt härlig dag,
Amanda på Nanostone

Trevlig kille bra och kunnig.

Hej Roger,

Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du upplevde vår medarbetare som både trevlig och kunnig, precis så vi vill att det ska kännas.

Ha en fortsatt fin dag!
Amanda på Nanostone

Jerry som kom var snabb duktig och…

Jerry som kom var snabb duktig och trevlig. Resultatet jöttebra

Hej Henrik,

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både Jerrys insats och resultatet, jag ska se till att han får ta del av dina ord.

Hälsningar,
Amanda på Nanostone

Tack för fantastiskt jobb!

Vill säga stort TACK till fantastiske Gustav som var här i dag och rengjorde mina stenpestangripna plattor. Så noggrann och serviceminded, och gjorde så fint efter sig. Nu sitter jag här och bara njuter, och ser fram emot impregnering nästa vecka. Ett toppenjobb så här långt! Vänlig service och "järnkoll", hela vägen.

Hej Eva,

Stort tack för din härliga återkoppling! Vad roligt att läsa och visst är det en speciell känsla när man kan sitta och njuta av resultatet direkt 😊

Kul också att du redan nu är så nöjd och vi ser fram emot att få sätta sista finishen med impregneringen!

Önskar dig en fortsatt riktigt fin dag,

Supernöjda

Supernöjda! Blev bättre än förväntat!

Hej Linda,

Vad roligt att höra, stort tack för er fina feedback! Härligt att resultatet till och med överträffade era förväntningar, det är precis det vi strävar efter.

Önskar er en riktigt fin dag!

Amanda på Nanostone

De är ärliga och håler vad lovat och…

De är ärliga och håler vad lovat och jag är helt nöjd med resultatet.

Hej Bengt,

Stort tack för dina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du upplever oss som ärliga och att vi lever upp till det vi lovar.

Härligt också att du är nöjd med resultatet!

Önskar dig en fin dag,
Amanda på Nanostone

Christoffer gav ett mycket förtroendeingivande intryck redan från början.

Christoffer gav ett mycket trevligt och kompetent intryck på alla sätt och vis. Vi kan varmt rekommendera honom för sitt arbete. Impregnering återstår så vi har inte sett slutresultatet änen det ser lovande ut. De

21 april 2026

Hej Peter,

Stort tack för er fina återkoppling! Tack också för er rekommendation, det betyder mycket för oss!

Ha en fortsatt fin dag,

Bra proffsig leverans.

Hej Jan,

Stort tack för din återkoppling! Vad roligt att höra att du upplevde leveransen som både bra och professionell, det betyder mycket för oss.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Altan

Gustav var och rengjorde vår altan idag. Trevlig, kunnig och hjälpsam. Resultatet blev perfekt !

Hej Claes,

Tack snälla för din fina återkoppling! Vad härligt att höra att du är nöjd med både resultatet och Gustavs bemötande 😊

Hoppas du får många fina stunder på din altan framöver!

Ha en riktigt härlig dag,

Positiv erfarenhet

Tog inte ens en vecka mellan offert och leverans vilket jag uppskattar. Fredrik och Casper gjorde ett strålande jobb med min ledsna tegelterass, som nu ser väldigt fräsch och fin ut. Tack för ett väl utfört arbete och trevligt bemötande!
Tomas/Sunnertorpa

Hej Tomas,

Stort tack Tomas för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att processen gick snabbt och smidigt och att du är nöjd med resultatet. Härligt också att din tegelterrass fått nytt liv igen, det gör verkligen skillnad!

Jag ska se till att Fredrik och Casper får ta del av dina ord, det kommer de att uppskatta.

Hälsningar,
Amanda på Nanostone

Trädecket blev mycket fint efter tvätt…

Trädecket blev mycket fint efter tvätt och impregnering.
Snabbt jobbat, ingen väntetid.

18 april 2026

Hej Härle,

Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och hur smidigt allt gick. Ett fräscht trädäck gör verkligen stor skillnad 😊

Önskar dig många härliga stunder på altanen framöver!

Superjobb av två superkillar

Två trevliga och hårt arbetande killar, Jocke och Alex, har under två dagar gjort ett alldeles strålande arbete med vår bryggga och trappan ner. Detta trots vår knepiga vattentillgång, som gjorde att de fick springa upp och ned otaliga gånger för att inte riskera saltvatteninslag i vår brunn. Aldrig något gnäll utan ett osvikligt gott humör och väl genomfört arbete. Vi är otroligt nöjda, speciellt med dessa två strålande representanter för företaget! Hoppas att Nanostones ledning förstår betydelsen av att ha två ess anställda. Eva och Per Falkman

17 april 2026

Hej Eva och Per,

Stort tack för ert fantastiska omdöme, det värmer verkligen att läsa! Vilken insats Jocke och Alex har gjort hos er, särskilt med de utmaningar som vattentillgången innebar. Vi är väldigt stolta över att ha dem i vårt team och jag ska självklart se till att de får ta del av era fina ord.

Tack igen för förtroendet och vad härligt att ni är så nöjda med resultatet!

Önskar er en riktigt fin dag,

Tack Ömer

Tack Ömer, utmärkt jobb och trevligt bemötande!

17 april 2026

Hej Christina,

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både arbetet och bemötandet, jag ska se till att Ömer får ta del av dina ord, det kommer han verkligen att uppskatta.

Ha en riktigt härlig dag!

Snabbt

Snabbt , proffsigt och höll vad de lovade

Hej Peter,

Tack för din fina återkoppling! Det gläder oss verkligen att du upplevde både tempot och utförandet som professionellt och att vi levde upp till det vi lovade, det är precis så vi vill jobba.

Gustav från Nanostone

Gustav från Nanostone…väldigt trevlig , lättsam och förklarande. En ambassadör för företaget. Dessutom gjorde han ett förstklassigt jobb på vår uteplats. Den känns som nylagd👍

Hej Lars-Eric,

Stort tack för din fantastiska återkoppling! Vad roligt att höra att Gustav gav ett så gott intryck, både som person och i sitt arbete. Precis så vill vi att det ska kännas 😊

Härligt också att uteplatsen känns som nylagd igen. Jag ser självklart till att Gustav får ta del av dina fina ord.

Önskar dig många härliga stunder på din uteplats framöver!