Jag trivs med tele två. När jag ber om hjälp så är de snälla mot gamla mej. Och jag får rabatt. Haft tele två när jag bodde i hus. Ska flytta igen för hyran klarar jag ej av. Så då kanske jag må... Se mer
I samband med att en prenumerationsperiod går ut skulle jag uppskatta att få ett erbjudande att ta ställning till. Jag vill inte upptäcka att prenumerationen fortsatt och att jag då får en faktura a... Se mer
Kunde jag ge minuspoäng skulle jag göra det !! Först blev jag rädd, sen insåg jag bluffen och då blev jag riktigt arg...polisanmält och bett dom att fara åt... Dom backa när dom såg motbevis jag h... Se mer
Jag har försökt att ändra på betalning för spotify, men hade svårt att hitta eran sida för att avsluta abonnemang. Jag är för närvarande arbetslös och har inte råd med abonnemang. Väljer därför at... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
Andra tittade också på
Det gick smidigt och fort att avsluta
Det gick smidigt och fort att avsluta
Bland annat bevisa att jag fyllt i…
Bland annat bevisa att jag fyllt i något för att någon annan skam säga upp min tidningsprenuneration.
Att ni har mitt namn och adress och vetskap överhuvudtaget om att jag prenumererat på SvD förstår jag inte.

Svar från Mypersonalinsights
Ett väl formulerat brev innehåll
Jag trivs med tele två
Jag trivs med tele två. När jag ber om hjälp så är de snälla mot gamla mej.
Och jag får rabatt.
Haft tele två när jag bodde i hus.
Ska flytta igen för hyran klarar jag ej av.
Så då kanske jag måste anlita er igen. Här är det com hem som ingår i huran.
Tack för ni finns🌹
Förbannad 😡
Förbannad 😡
Var helt säker på att jag sa upp mej på företagets sida!!!!!!
Lurendrejeri !!! INGEN TRANSPARENS,
Skulle ngn verkligen betala någon annan 400kr för att säga upp en tjänst som kostar 100kr??????
Dessutom kan man inte ge omdöme utan att ge dem en stjärna!!!!
Snacka om missvisande!
Betrakta alla 1-stjärnor som minus 100, minst!
Inga fakturor bara ett mejl i skräpposten som säger att man ska betala ytterligare 168kr i förseningsavgift!😡😡😡😡😡😡
FY F.. för oärliga människor som skor sig på oss andra. Hoppas Karma slår hårt!
Eva

Varning
Varning! För detta företag som lurar folk som tror de säger upp ex en tidningsprenumeration. I det finstilta står det att tjänsten kostar 400 kr. Akta er!!!

Kommer att återkomma senare
Har återigen fått faktura från byMetis…
Har återigen fått faktura från byMetis för något som jag inte är skyldig för. 3ggr nu som de skickar.Har varit i kontakt med Netflix och polisen ang dessa fakturor. Jag hörde på tv4 ang dessa fakturor och jag känner obehag över dessa skrämsel fakturor. Ser att flera har haft problem med dessa bluffakturor.

Svar från Mypersonalinsights
Jaha nu har bluff företaget varit med…
Jaha nu har bluff företaget varit med på Tv4 nyheterna.
Polisanmäl Polisanmäl. Betal ej någon ting till detta bluff företag
Trots att jag meddelat bymetis att jag…
Trots att jag meddelat bymetis att jag reglerat avtalet med tele 2 samt bestridit fakturan från bymetis hotar de med rättsliga åtgärder. Jag blev idag positivt överraskad att tv 4 nu tagit upp bymetis bedrägliga affärsmodell på nyheterna. Undrar vilket kriminellt nätverk bymetis tillhör.

Enkelt med by metis
Sa upp IForm på ett vad jag trodde ett…
Sa upp IForm på ett vad jag trodde ett seriöst sätt och efter några dagar dök det upp mail från By Metis i skräpposten där det stod att de hade tagit i mot min ansökan och att det kunde ta flera veckor innan uppsägningen trädde i kraft. Ett ytterligare mail kommer i skräpposten med en faktura på 400 kronor,betalar jag inte inom tio dagar blir det 168 kronor till. Kontaktar Iform och säger upp abonnemanget och får bekräftelse på ett omedelbart. IForm har inget samarbete med detta företag. Jag har bestridit fakturan och gjort en polisanmälan

Svar från Mypersonalinsights
Jag gillar DN men jag gillade inte att…
Jag gillar DN men jag gillade inte att jag ska förklara varför jag inte vill ha DN i fortsättningen. Skulle gärna ha den kvar men det är en ekonomisk fråga.
Det stämmer inte att ni ger feedback
Det stämmer inte att ni ger feedback! Jag har mailat flertal gånger om att jag ville avbryta uppsägningen till 24/7 fitness men ni fortsatta skicka påminnelse om och om igen sen har ni även hotat mig med inkasso krav ,självklart vill man inte hamna där så ! Ni fick era 😡 pengarna men jag kommer gå vidare med detta . Hade ni varit ett seriöst företag så hade ni svarat och löst problemet , man kan avbryta en uppsägning jag kommer bägare varende krona tillbaka .