Jag trivs med tele två. När jag ber om hjälp så är de snälla mot gamla mej. Och jag får rabatt. Haft tele två när jag bodde i hus. Ska flytta igen för hyran klarar jag ej av. Så då kanske jag må... Se mer
I samband med att en prenumerationsperiod går ut skulle jag uppskatta att få ett erbjudande att ta ställning till. Jag vill inte upptäcka att prenumerationen fortsatt och att jag då får en faktura a... Se mer
Kunde jag ge minuspoäng skulle jag göra det !! Först blev jag rädd, sen insåg jag bluffen och då blev jag riktigt arg...polisanmält och bett dom att fara åt... Dom backa när dom såg motbevis jag h... Se mer
Jag har försökt att ändra på betalning för spotify, men hade svårt att hitta eran sida för att avsluta abonnemang. Jag är för närvarande arbetslös och har inte råd med abonnemang. Väljer därför at... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
Andra tittade också på
Bra tidning men svår att säg upp…
Bra tidning men svår att säg upp prenumeration
byMetis en stor BLUFF
byMetis - ett stort BLUFF-företag
Fyllde i ett formulär, som jag trodde gick till det företag där uppsägning skulle ske. Efter flera veckor får jag en påminnelse om betalning av en faktura som jag inte förstått att jag hade fått. (gick till skräpkorgen)
Någon uppsägning skedde inte utan det fick jag göra själv. Tror inte byMetis har avtalet med företagen om att de ska skicka brev för någons räkning och att det accepteras. Ett brev som dessutom är så dåligt formulerat så man skrattar åt språket i brevet. Inte heller tar de på sig ansvaret för att uppsägning sker, så hur många har betalat för ingenting. När man tar kontakt med deras support så får man bara undanglidande standardsvar, Inga svar på de direkta frågor som man ställer. Samtidigt som kan mailar till support, skickas påminnelser och hot om utmätning.
De påstår på sin hemsida att man kan skriva ut brevet själv utan kostnad och skicka det. Var stod det i formuläret???
Jag tror inte heller att jag kryssade i om accept av betalning, för varför skulle jag betala 400 kr för en uppsägning av ett abonnemang som kostade 99 kr???, men när jag krävde att få ta del av det formulär jag påstås ha fyllt i så kunde de inte visa upp det.
Idag går det snart inte att göra något alls för man blir lurad hela tiden!

Svar från Mypersonalinsights
😡😡😡 Har fått en brevfaktura plus…
😡😡😡 Har fått en brevfaktura plus inkassokostnader från er utan en ända faktura/påminnelse.
Jag blir förbannad och känner mig lurad av ert oseriösa företag som tar betalt av människor som försöker säga upp ett abonnemang som är gratis och att ni har en länk vid företagen men där vi tror vara inne på respektive företag inte ert. Varför skulle någon vilja betala 400kr för något som är GRATIS!!
Detta är mycket vilseledande.
Svar: Har inte fått någon faktura eller mail eller påminnelse från er. Vänligen skicka omgående mig en kopia på alla mail, fakturor inklusive påminnelse som ni påstår att ni skickat till mig.

Bra marknadsföring
jag har svårt att ge ömdöme eftersom…
jag har svårt att ge ömdöme eftersom jag inte kunnat använda mig av dator utan hjälp.

VARNING ‼️ VARNING ‼️
VARNING ‼️ EN UPPSÄGNING AV EN TIDNING SKA INTE KOSTA 400 KR🥲HUR KAN DETTA FÖRETAG FORTFARANDE EXISTERA? 🫣BLUFF BLUFF BLUFF‼️

Hej jag sade upp mitt abonnemang med…Tele 2
Hej jag sade upp mitt abonnemang med tele2 , det står ideras reklam att du kan göra dom flesta ärederna på , mina sidor . Då gjorde jag det skriftligen i April , sen kommer det en räkning månadsräkning från tele 2, 498 kr då ringer jag till tele 2 , och talar om att jag sagt upp abonnemanget skriftligen , det går inte svarar hon , du måste ringa till oss , men nu är den uppsagd säger hon sedan , ok tänker jag , då får jag en räkning från byMetis på´400 , vad är detta tänker jag , och meilar till dom att jag sagt upp mitt abonnemang med tele 2 , du måste betala annars blir det mycket dyrare säger dom då , inte nog med det , nästa månd kommer en ny räkning från tele 2 , 498kr jag skickade flera mejl till byMetis , men dom fortsatte med sina hot om 830 kr och att det skulle kanske 5000 nästa gång , då betalade jag 830 kr och då hände följande att tele 2 hade sagt upp mitt abonnemang . Alltså det finns ett samarbete med tele 2 och byMetis det är helt klart , Nu äterstår en räkning till tele 2 då har jag betalat totalt ca 2348 kronor för att komma ifrån eländet , men jag tänker köra den här processen vidare alldrig mer tele 2 , det är helt säkert .

Svar från Mypersonalinsights
Det bästa är att man kan lyssna två…
Det bästa är att man kan lyssna två veckor grattis. Bra böcker finns på Nextory.
Allt är bara lögn.
Den 10/6 skrev ni "Skulle du kunna vara så vänlig att ge oss namnet på kontoinnehavaren eller betalningsbeviset. På så sätt kan vi hitta din betalning i vårt system och återbetala den så snart som möjligt."
Ni har alltså fakturerat en minderårig. Jag har skickat både namn på kontoinnehavaren och betalningsbeviset och mailat er upprepade gånger i juni och juli. Trots det återbetalar ni inte pengarna.
Ni upprepar bara att jag ska kontakta kundtjänst och att det kan ta längre än tre dagar. Nu har det snart gått en månad och inget händer.
Allt är bara lögn.

Svar från Mypersonalinsights
ByMetis är ett mycket tveksamt företag
ByMetis är ett mycket tveksamt företag. Man glider in på deras hemsida när man försöker göra en uppsägning (kostar 400:-) i min dotters fall Spotify, som inte har någon uppsägningsavgift alls. Påstår att de skickat 7 krav på mail till uppenbarligen felaktig mailadress. Alltså inga krav har kommit. Hux flux har inkassoavgifter tillkommit 463:-. Vid otaliga försök till betalning under protest visar det sig att IBAN nummer går till Litauen och byMetis finns i Nederländerna, vilket gör inbetalning omöjlig utan att ändra mottagarland till Litauen. Akta Er och se upp!

Svar från Mypersonalinsights
Bra utbud och en bra app
Gå inte på detta lurendrejeri och…
Gå inte på detta lurendrejeri och skamligt att inte informera om att det kostar anmäl för det har jag gjort..

BLUFF BLUFF BLUFF
BLUFF BLUFF BLUFF
Betala inte det är bluff rakt igenom.

Svar från Mypersonalinsights
Det var krångligt att försöka nå Tele2…
Det var krångligt att försöka nå Tele2 kundtjänst innan jag kom på att skriva frågan om uppsägning på Google för att bli omdirigerad till denna blankett.
Så här skrev ja till dom då jag också…
Så här skrev ja till dom då jag också blev drabbad av de ni alla skriver.
Jag har aldrig hört talas om er eller eran tjänst. Jag har inte använt er tjänst! Jag har gjort uppsägningen direkt via sats. Härmed bestrider jag denna faktura och jag tänker inte betala denna. Jag kommer göra en polisanmälan på detta. Så gör en polisanmälan alla .sjukt va många som skrev likadana . Skäms ni inte ? Lurar folk i smyg ? Väntar mig ett svar från era bästa bedragare . Intressant svar . Ni sitter säkert i Spanien eller något land o njuter av detta . . Jag kommer inte betala 400kr till er vilka ni en är

Jag skulle säga upp mitt abonemang på…Telele2
Jag skulle säga upp mitt abonemang på Tele2 och googlade "säga upp abonemang tele2" Trodde så att jag kom in på Tele2's hemsida. Men så va tydligen inte fallet eftersom Mybetis köpt annonseing för att hamna högst upp. Klickade av misstag in mig på ByMetis hemsida för att säga upp mitt Tele2 abonemang, i tron om att jag va på Tele2's hemsida. Sa upp abonemanget och blev sedan debiterad 400:- för detta. Rena bedregeriverksamheten som lever på att missleda människor. Skall göra en anmälan till Konsumentombudsmannen och hoppas detta bolag får verksamhetsförbud.

Svar från Mypersonalinsights
Ni borde skämmas som lurat min äldre…
Ni borde skämmas som lurat min äldre mamma på 400kr för en ”tjänst” där ni ”hjälpt” henne att säga upp ett abonnemang. Min mamma, likt många andra äldre, trodde att hon var inne på det aktuella företagets hemsida. Det är givetvis helt gratis, därför blev hon förvånad när hon fick en faktura från er.
Ni har fått flera kommentarer som liknar min och svarar med ett autogenererat meddelande om er tjänst. Problemet är bara att det tar lika lång tid att höra av sig till den man vill avbryta er prenumeration hos, som hos er - med skillnaden att ni tar betalt för det.
Jag kommer ta detta vidare och hoppas att er verksamhet stängs ner. Ni borde skämmas. Omoraliskt och äckligt.