Mydietpal Omdömen 26

TrustScore 3 av 5

2,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Har prøvet alle måltidskasser derude. Men var dog lidt skuffet her. Deres "ekstra kasser" er fedt koncept dog. Levering, og indpakning var også helt fint. 1) Maden ligner ikke det på billederne,... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Er startet med at modtage min aftensmad fra Mydietpal og har bestemt ikke fortrudt. Synes maden er lækker, sund og nærende med masser af grønt, ikke for meget kød og lige tilpas til en person. Int... Se mer

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Elendigt

Bestilte skræddersyede måltider til en uge. Havde forventet at maden i det mindste var krydret eller noget men alt var helt plain.. synes godt nok ikke at mængderne så korrekte ud heller, så målte efter og de var også helt forkerte. Bestilte f.eks. 200 gram pasta i et måltid, men vejede det og der var 150 gram i hver bøtte. For det første så ved alle inde for fitness verdenen at man måler i rå vægt, og da jeg kontaktede dem sagde de at det var færdig tilberedt vægt. Men det går så stadig ikke op med 150 gram pasta, hvilket jeg skrev retur til dem d 19.05 (over en uge siden) de har så valgt ikke at svare retur. Jeg betalte omkring 100 kr pr. måltid. Dybt uprofessionelt og virkelig dårlig service.

14 maj 2023

Hej Stinne

Vi er kede af misforståelsen i at du havde forventet mad i rå tilstand og ikke tilberedt, da du bestilte vores skræddersyet løsning. Vi har kigget vores side igennem og synes at vi er ret tydelige i at vores koncept er færdiglavet mad. Billederne viser også at det er færdig tilberedt mad. Vi har i denne løsning valgt at gøre det plain, for at kunden selv har mulighed for at tilføje den smag de ønsker i form af krydderier eller dressing fx. Havde du ønsket tilsmagt mad med krydderier og dressinger, så vil vi anbefale vores anden løsning hvor vi har udviklet menuen.

Du bestilte 9 færdigtilberedte måltider. Du gjorde os via mail bekendt med at der manglede 50 gram pasta i 3 af de måltider. Det stolte vi selvfølgelig på og beklagede meget, der er desværre sket en menneskelig fejl. Vi har tilbudt dig at få refunderet for de 2x 50 gram mad og bedt om dit konto nr. for over 14 dage siden, men har endnu ikke hørt fra dig.

Vi beklager igen at der er sket en misforståelse og du har ventet lang tid på svar. Vi erkender at der manglede 3x50 gram og som skrevet vil vi gerne refundere for disse mangler.

Lidt en blandet fornøjelse

Lidt en blandet fornøjelse men alt i alt et virkelig godt koncept og god mad. Det har hjulpet mig meget i min hverdag. Men at jeg 4 ud af 5 gange skal hente min mad hos naboerne er jeg ved at være træt af og det er mine naboer også og af den grund alene har jeg droppet mydietpal. Det er ikke samme chauffør og derfor går det hele tiden galt og jeg har endda sat ekstra stort skilt op men det hjalp ikke og man reagere ikke når man svare på deres leveringslink.

6 juni 2022

Blandet fornøjelse

1) Maden ligner ikke det på billederne, altså man får ikke det som man ser.
2) Ernæringsmæssigt fint sat sammen, men for lidt protein for 700 kalorier.
3) Maden var rimelig smagsløst.
4) Volume mæssigt, ikke meget mad for 700 kalorier.

25 mars 2022

Skuffet :(

-For småt udvalg af mad.
-Alle retter har samme eftersmag
-Man kan ikke selv vælge hvilke retter man ønsker i hvilke uger. De bestemmer ugens udvalg af mad
- Leverer det forkerte mad
- Maden vejer ikke altid det der står på æsken. Maden vejer derimod for lidt.
-Alt for lidt kød i.
- Ser ikke indbydende ud. Billederne på deres side ser bedre ud end hvad det er.

23 februari 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God kvalitet og god service

God kvalitet og god service! Man får en sms inden de kommer så man kan følge ordren. Og madens kvalitet synes jeg også er rigtig god!

9 februari 2022

Hej Mogens

Mange tak for de flotte ord.
Vi forsøger altid at gøre en dyd, ud af at servicere vores kunder. :-)

Fantastisk service

Fantastisk service!
Der var et problem med leveringen, men der kom meget, meget hurtigt en løsning. Det er fantastisk, og det er vi meget glade for.

6 februari 2022

Hej Torben

Tak for de søde ord. Der kan forekomme udfordringer, men det vigtigste er at de bliver løst på et tilfredstillende niveau, så alle er glade :-)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God stabil levering og hjemmeside

God stabil levering og hjemmeside, god mad til prisen. God variation.
Årsager til 4 og ikke 5 stjerner:
Ikke muligt at melde ferie på siden, man skal sætte i bero og starte til igen.
Savner lige den sidste ændringsmulighed når man har indset et måltid man ikke er så vild med.

27 januari 2022

Hej Kim

Mange tak for de flotte ord :-)

Du kan altid ved at trykke på "ændre måltid", ændre det måltid du synes mindre godt om, til et af de andre måltider der er på ugemenuen. :-)

Jeg tænker at du ønsker, at du gerne vil have den automatisk melder sig til igen, når man er hjemme for ferie. Det er også noget vi påtænker at implementere, for at give en endnu større fleksibilitet. :-)

Fantastisk mad!

Enkelt, let og mega lækkert. Nem måde lige at tage hånd om kalorieindtaget og få noget ordentlig mad, selvom det er lidt dyrt.

19 november 2021

Hej Vibeke

Mange tak for de søde ord. Ja, altså prisen afspejler sig ofte i kvaliteten, da alt maden jo er færdigtilberedt og klar til at spise hos os, men så længe værdien og virkningen er der, så er alt godt :-)

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Godt koncept, men maden lever ikke op til billederne

Konceptet er virkelig godt og der bliver leveret til tiden. Jeg oplevede dog at billederne på hjemmesiden slet ikke lignede det mad man fik i bakkerne - noget smagte rigtig godt, men variationen i smag kunne godt være større. Derudover synes jeg det er ærgerligt at man ikke selv kan vælge hvilke retter man vil have, hvis man eksempelvis gerne vil have to ens måltider fordi et andet måltid ikke falder i ens smag. Jeg fik kun aftenretter og jeg synes ikke altid det var helt klart hvad der skulle varmes og om det overhovedet skulle varmes. Nogle gange lå tilbehøret i bakken sammen med det jeg ville mene skulle varmes, mens det andre gang lå i et “rum” for sig i en opdelt bakke. På omslaget står at det med fordel kan varmes, men at man skal huske at lægge tilbehøret fra inden. Når maden ikke lignede det på billederne, var det derfor svært at vide hvad det tilbehør skulle.

17 oktober 2021

Hej Dorte

Mange tak for din anmeldelse :-)

Det kan ske, at anretningen bliver anderledes end på billederne, men der er altid de rigtige ingredienser i, alternativt kan du kontakte vores kundeservice, som vil kunne hjælpe dig med at besvarer spørgsmål som disse :-)

Derudover kan vi afsløre at du netop godt selv kan vælge dine retter, sådan så du selv bestemmer ud fra ugemenuen, hvad der skal i din måltidskasse, så du kan godt få 2 af den samme ret, og dermed undgå dem du synes mindre godt om :-)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Lækker, nærende og sund mad

Synes maden er lækker, sund og nærende med masser af grønt, ikke for meget kød og lige tilpas til en person. Intet spild ved disse menuer. Dejligt at der er mulighed for at ændre på menuen, hvis noget ikke falder i min smag.
Super god kunderservice og hurtig til at svare tilbage.
Vil helt klart anbefale Mydietpal

20 september 2021

Hej Lene

Tusind tak for de søde ord. Vi forsøger altid at være så fleksible som muligt, i de løsninger vi tilbyder :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Smager dejligt og er nemt

Har lige modtaget en prøve kasse med 4 måltider- de smager dejligt (frokost var stor nok til at blive delt i 2 så der var en eftermiddags snack) og mætter (den lille kasse). Jeg har nu bestilt til 5 dage og vil gøre dette de næste 6 uger som hjælp til at komme af med de sidste “corona” kilo
Enkelt, nemt og bekvemt også selv om jeg har et par unge mennesker i huset - de kan så selv bestemme hvad de vil spise.

31 augusti 2021

Hej Diana

Mange tak for din anmeldelse :-)

Vi er glade for at vi har fået den ære, at hjælpe til, med at komme af med de sidst "corona" kilo. Vi håber at det lykkes for dig, og at du kan få styr på de unge mennesker :-)

Fantastisk konsept!

Jeg har modtaget frokost bakker fra mydietpal så længe det har eksisteret, og har ind til nu ikke fået et måltid der ikke faldt i min smag. Fantastisk når man har en travl hverdag og ikke har overskud eller fantasi til at finde på frokost hver dag. Maden bliver leveret lige til døren så nemmere bliver det ikke :)
Ser frem til mere lækkert mad fra jer :)

17 augusti 2021

Hej Ann

Mange tak for din anmeldelse :-)

Vi er ekstremt glad for at du holder ved, fortsæt den gode stil :-D

Vi ser frem til at leverer til dig endnu engang på søndag :-D

Dejligt konceptet.

Hjemme hos os er vi begyndt at benyttet os af MyDietPal. Konceptet er fantastisk, maden bliver leveret lige til vores dør og alle måltider vi har fået indtil videre ser virkelig gode ud. Selvom der er en ugeplan med, følger vi den ikke altid helt, da nogen retter allerede er helt fremme på favorit listen.

Den eneste grund til der ikke er 5 stjerner, er fordi enkelte måltider har været en lille smule for stærke til at smagen af råvarer kommer ordenligt frem. Vi har dog kun været i gang en uge, så det kan hurtigt nå at ændre sig. 😍

9 augusti 2021

Hej Signe

Dejligt i er glade for maden, vi håber det fortsætter sådan! Man kan nemt få nogle favoritterne i menuplanen, sådan er det jo altid, og sådan skal det også være :-D

Ja, nogle af retterne kan godt være lidt stærkere end andre, men vi ønsker at vores retter skal være fyldige, og smage af meget, uden det er for overdrevet, men heller ikke kedeligt, det handler jo om balancen :-)

Men hvis i ønsker nogle andre retter, end dem der er stærke kan vi godt lave en løsning for jer, så skal i blot kontakte vores kundeservice :-)

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Okay oplevelse - plads til forbedringer

Jeg har købt 4-5 måltidskasser fra MyDietPal, så jeg tænkte det var på tide at anmelde min oplevelse hos dem.

Hvad der er godt:

1) Fungerer som forventet. Du får en madkasse gennem døren med mad der er ready to eat. Intet besvær med opvask eller lignende. Det praktiske fungerer virkelig godt!
2) Nogle af retterne smager virkelig godt - og faktisk bedre end hvad man forventer.
3) De har en super god og flink support.

Hvad der kan gøres bedre:

1) De simpelthen nødt til at gøre det nemmere at genbestille de retter, som man kunne lide i sine forrige kasser. Der var måltider som var rigtig dårlige i forhold til andre. Jeg vil sige at 30% af retterne var lækre og gode - og dem ville jeg bestille igen, 70% af retterne var for dårlige.
2) Det er rimelig dyrt. Dog er jeg villig til at betale for det - hvis smagsoplevelsen var konsekvent god (hvilket den jo vil være, hvis de leverede de måltider, som jeg kan lide)
3) Da jeg ikke spiser svin, havde jeg ikke den bedste start med Mydietpal hvor de serverede svin to gange, på trods af, at jeg allerede én gang havde skrevet til supporten de skulle lade være. De undskyldte mange gange og kompenserede mig - rigtig god stil.
4) Deres ''små'' retter er virkelig... små. De mætter overhovedet ikke, så de bør nok overveje, om det er værd at tilbyde som en løsning. De store retter er til gengæld en tilpas størrelse.
5) Og som mange nævner, det er ikke alle retter som smager godt. De er simpelthen nødt til at droppe at man får noget nyt om ugen, det lyder både ikke godt på papir eller i praksis! I ødelægger det for jer selv.

Jeg vil gerne give dem flere stjerner, men grundet de skiftende smagsoplevelser er det virkelig svært. Jeg har derfor stoppet mit abonnement hos dem. Hvis de muliggør at man kan bestille de retter man kan lide, og man kan bestille dem uge efter uge, så vil jeg stærkt overveje at bruge Mydietpal igen.

20 juli 2021

Hej Shakiel

Mange tak for din uddybende anmeldelse :-)

Der vil selvfølgelig altid være uenighed om smagen af det enkelte måltid, da vi alle har forskellige præferencer og smag, i forhold til de forskellige måltider, det kan være svært at ramme 100%, men vi er glade for, at du så fremhæver dem du rigtig godt kan lide :-)

Vi er pt igang med undersøgelse, for om folk udnytter muligheden med at blande selv, da det ikke var aktuelt sidste gang vi lavede testen med det :-)

Pakkeholdet havde desværre lavet en fejl den ene gang i din ordre, men vi er glad for at det blev løst, og du blev kompenseret godt :-)

400-500 kalorier per måltid er heller ikke meget, men det er jo op til den enkelte, da nogle har behovet for ikke at få mere end det i det enkelte måltid. Derudover er det selvfølgelig en mindre potion, hvis man fx skal have de 2500 kalorier om dagen, så vil vores store måltid passer bedre ind til det behov :-)

Vi ønsker jo at give mange muligheder, og være nogle af de mest varieret på markedet :-)

Men såfremt du ønsker en løsning, hvor du kan få de specifikke retter du ønsker, ud fra ugemenuen, så kan det godt lade sig gøre, du skal blot kontakte vores kundeservice :-)

De bedste hilser

Anders

Er bare en 90 % salat

Er bare en 90 % salat. Ikke noget stort måltid, til en pris af 79,- pr ret.
Konceptet er godt, men produktet er skidt. Håber der kommer et firma, som en dage levere varen.

8 juli 2021

Hej Michael

I forhold til prisen, så kan man faktisk få retter hos os fra 64kr. af :-)

Vi kan dog oplyse dig om, at vi har flere forskellige retter hos os, og med de 90% rammer du forbi. Alle vores retter indeholder også både protein, som typisk er i form af et kødprodukt. Kulhydrater som fx er i form af pasta eller ris. Derudover er der saucer/dressinger også er der salat. Selve delen med salat fylder maksimalt 50% som det højeste. Og meningen med konceptet er jo at der gerne skal være grønt i alle retter, men de 90% er en overdrivelse. Dette kan også ses på vores hjemmeside, hvis du kigger på billeder af de forskellige retter :-)

Men det er fair, vi har jo alle vores egen smag, og det var godt at du gav det et skud, og prøvede os af. :-)

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fedt koncept, men det levede desværre ikke op til forventningerne

Fedt koncept især hvis man er på farten og ikke har overskud til at lave mad. Dog må jeg indrømme at jeg desværre ikke er fan. Bestilte frokost og aftensmad til en uge. Maden smagte næsten ens. Wrappen jeg fik var helt våd og ikke særlig lækker.
Jeg endte desværre med at smide 7 bakker med mad ud, fordi jeg bare ikke kunne få det ned til sidst. Desværre mange penge at bruge på noget der ikke var særlig appetitligt. Jeg elskede deres mad, da de hed noget andet og havde en Cafe ved næstved station.. så tænkte at maden nok stemte nogenlunde over ens
Det mest positive er at jeg tabte mig 2 kg på 5 dage. Men sorry to say det er ikke mig der bliver deres kunde.

12 juni 2021

Hej Lea

Vi er kede af, at retterne ikke lige var dig, og endnu værre, at du smed dem ud :-(

Der er stor forskel på dengang vi havde en Café, også vores koncept som det er nu, men vi håber da stadig på at se dig igen. Vi udvikler os hele tiden, men nye produkter over linjen, så er jeg sikker på at vi nok skal finde nogle retter der passer til lige netop dig :-)

Men ja, det er jo kalorierne der tæller, så hvis du har ligget i underskud, så vil det give god mening at du har tabt dig :-)

Bh Chano

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækker mad der fylder godt

Lækker mad der fylder godt.
En klar anbefaling herfra!

10 juni 2021

Hej Patrick

Mange tak for din anbefaling, det sætter vi stor pris på :-)

Vi ser frem til at leverer til dig igen, så du fortsat kan opnå dine mål :-)

Jonathan

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kunne jeg anmelde under en stjerne…

Kunne jeg anmelde under en stjerne havde jeg gjort det! Fup og svindel. Bestilte en prøve pakke med mad. Denne var totalt uspiselig, og alt alt for stærk efter min smag. Blev så bondefanget af at jeg derved automatisk havde oprettet abonnement hos dem. Jeg fik derfor leveret 10 x mad bakker a 69,- pr stk. + gebyr 760kr. !! Jeg kunne ikke opsige abonnementet før Deres levering 3 dage efter! Så ikke nok med at jeg er alene og aldrig kunne spise den mængde men skulle også betale den formue. For at det så ikke skal være løgn, blev kassen leveret på hovedet, og da flere af bakkerne ikke var forseglet ordentligt, flød det rundt med olier/dressinger mm i hele kasse. Brug ALDRIG Mydiet.dk

31 maj 2021

Hej Lone

Tak for din anmeldelse :-)

Når du køber prøvepakken er vi egentlig helt transparente både på siden hvor prøvepakken købes https://mydietpal.dk/smagskasse/ Hvor vi skriver som følger

"Passer måltiderne perfekt til din smag og hverdag, så skal du intet gøre. Du vil automatisk hver uge få leveret 1 frokost og 1 aften måltid pr. dag, til ugens 5 hverdage. Passer måltiderne derimod ikke til din smag og hverdag, så skal du blot logge ind og melde dig fra inden fornyelse. Der er altså ingen binding, hverken på prøvepakken eller når du først er en del af konceptet."

Derudover står det også klart og tydeligt i vores betingelser, som du aktivt har accepteret https://mydietpal.dk/vilkaar-betingelser/ og her står der som følger:

"Prøvepakken er et abonnements baseret produkt også kaldet levering hver uge. Som kunde køber du en prøvepakke der indeholder 2 frokost og 2 aften måltider. Afmelder du ikke prøvepakken inden fornyelse, vil du automatisk blive fornyet til levering hver uge (Ugentlig abonnement). Du bliver fornyet til 1 frokost og 1 aftenmåltid pr. dag, til ugens 5 hverdage og svarende til det størrelse måltid du har valgt til din prøvepakke. Du vil altid kunne ændre din prøvepakke før fornyelse eller annullere prøvepakken før den bliver fornyet. Det er kun tilladt at købe prøvepakken 1 gang pr. kunde."

Så at kalde det fup og svindel, synes vi ikke er fair :-) Du blev netop fornyet automatisk fordi du ikke selv havde meldt fra. Du kontakter os efter deadline, hvor vi har bestilt mad og levering til dig i den tro du ønsker mad - på det tidspunkt kan vi intet gøre.

Hvis din mad ikke blev leveret korrekt og der endda er mad gået i stykker, så forstår vi ikke hvorfor du ikke har kontaktet os med dokumentation på dette? Så vi havde muligheden for at refundere dig for det ødelagte.

Bedste hilsner Anders

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.