Det här tycker kunderna
Wauwwww al een aantal keer bij Kell besteld en ze heeft me na al die bestellingen nog nooit teleurgesteld. 1x na paar dagen gebruik een losse draad bij wagenspanner gehad maar deze kon ik zelfs kost... Se mer
Vorig jaar een pietenmutsje besteld voor ons zoontje. Hierop heel veel leuke reacties gekregen, het beviel ons zo goed dat wij deze keer bij ons tweede zoontje een babymutsje en wikkeldoek hebben best... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Lireweg 118, 2153 PH, Nieuw Vennep, Nederländerna
- Info@musthavesbykell.nl
- musthavesbykell.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Je had me goed geholpen bij…
Je had me goed geholpen bij telefoonhanger mooie kleuren dank je wel kell ik kom zeker een keer terug bij jou.
Angelique 😊
Super mooi kraamcadeau besteld en…
Super mooi kraamcadeau besteld en ontvangen. Leuk ingepakt en snel geleverd.
Mooi artikel (2 naamlampen gekocht)…
Mooi artikel (2 naamlampen gekocht) ziet er prachtig uit. Goede klantenservice. Je moet er ff op wachten, maar wordt ook met de hand gemaakt. Zeer tevreden.
De communicatie is zeer slecht
De communicatie is zeer slecht, op een vraag wordt gewoon niet gereageerd, wat je ook probeert, de levertijd van 3 a 5 werkdagen wordt bij lange na niet gehaald , ben dus wel erg teleurgesteld
Het pakketje wat ik kreeg was helemaal…
Het pakketje wat ik kreeg was helemaal hoe ik het in gedachte had, de bezorging was ook snel. Heel fijn! Leuk bedrijfje!😊
De leukste baby en kinder spullen
De leukste baby en kinder spullen. Vooral de items die je zelf kan personaliseren🤩
Ketting met de naam Romée besteld krijg…
Ketting met de naam Romée besteld krijg ketting met de naam Romee zonder het kapje op de é! Ik kan deze niet gebruiken heb gestuurd naar hun en het antwoord dat ik terug krijg is dat ze een nieuwe kunnen maken als ik het opnieuw betaal. Wat niet correct is zij hebben de fout gemaakt als je een iets besteld met een tekentje op een letter sturen ze het verkeerd op en vragen ze dan nog een dubbel geld. Bestel daar nooit meer op!
Super correct en je word goed op de…
Super correct en je word goed op de hoogte gehouden en natuurlijk niet te vergeten een PRACHTIGE armband
Mooie producten
Mooie producten, komt overeen met de foto’s op de site. Snel gepersonaliseerd en opgestuurd! Heel fijn!
Mooie spullen voor de baby van nu.
Fijn geholpen aan een prachtig en gepersonaliseerd kraam cadeau voor een eerlijke prijs.
Hele leuke speenkoord besteld en snel…
Hele leuke speenkoord besteld en snel binnen gekregen
Toppertje!
Helemaal blij met mijn gepersonaliseerde speenkoort welke Kelly in een live op TikTok voor me heeft gemaakt. Goede kwaliteit en snel verzonden.
Hele leuke speenkoorden!
Ik heb al 2 speenkoorden gekocht bij deze website. Er is veel keuze en de verzending is top. De speenkoorden zien er geweldig uit! Zeker een aanrader!
Slecht levering en contact
Nu 2 keer besteld maar beide keren niet goed. Levertijd staat op 5 werkdagen, bij beide bestellingen niet gehaald. Ik wacht nu nog op mijn bestelling.
Wanneer je contact op wil nemen, veel succes want ze reageert nergens op. Meermaals contact gezocht via mail, Instagram, whatsapp maar nergens wordt op gereageerd.
Na de 1e keer gaf ik het nog een kans maar ook de 2e bestelling gaat weer niet goed.
Nooit iets bestellen!
Super mooie dingen
Super mooie dingen. Goeie kwaliteit en snel verzonden. Echt Kell is top!
Hele mooie producten en goeie service
Hele mooie producten en goeie service. Mijn halve inboedel komt bij Musthaves by Kell vandaan!!!
Hele fijne webshop!
Lieve, vrolijke onderneemster die alle tijd neemt om samen met jou je artikel te ontwerpen! Heel fijn contact, prachtige producten en vlotte verzending ondanks dat veel met de hand gemaakt wordt! Ik blijf hier bestellen!
Top bedrijf! Mooie handgemaakte producten
Super leuke mooie handgemaakte producten! Echt zo tevreden, nu meerdere keren besteld maar echt geen puntje om over te klagen. Had 2 bestellingen gedaan achter elkaar en kreeg zelfs 1 verzendkosten bedrag terug omdat het bij elkaar in pakket kon! Super attent! Echt een aanrader! Zeker even een kijkje nemen en bestellen.
Leuke eraan is dat Kelly tegenwoordig ook live is op TikTok en daar dus live jou producten wilt samen stellen en dus alles uniek is! Ik bestel nergens anders meer!
Vriendin heeft Pieten muts besteld die…
Vriendin heeft Pieten muts besteld die niet goed was, ze heeft paar keer gemaild geen reactie. Ondertussen zitten we al in januari en nog geen reactie! Mvr was live we hebben in der live aangegeven voor reactie werden gelijk gedempt en als sensaschoppers neer gezet. Jammer leuke spullen maar geen goede klantenservice!!
Al meerdere bestellingen gedaan en…
Al meerdere bestellingen gedaan en altijd weer even tevreden! Super leuke spulletjes ❤️
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.