Miło jest pisać dobrą recenzję dla firmy lub osoby, która sprawiła Ci satysfakcję i zadowolenie przy obsłudze sprawy ważnej dla Ciebie w tym mom. A takie zadowolenie z kontaktu z firmą MUBI odniosłe... Se mer
Det här tycker kunderna
Nie podoba mi się system "naganiania" klientów. Mubi powinien pomyśleć o szukaniu tanich ofert dla klientów, którzy nie chcą zmienić wyszukiwarki i związanym z tym biznesem. Zamiast prosić o "naganian... Se mer
Obsługa na poziomie - kontaktowa, miła, ludzka Pani, która wszystko przedstawiła rzetelnie oraz świetnie mi doradziła. Mam nadzieję, że ta Pani lub osoba jej podobna znów skontaktuje się ze mną w przy... Se mer
Pierwszy raz korzystałem z usługi MUBI i jestem pod ogromnym wrażeniem, oczywiście na plus: raz - zaproponowali mi znalezienie najtańszej oferty OC i ...... znaleźli (sam wydzwaniałem do wszystkich ch... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Z Mubi szybko porównasz oferty ubezpieczenia dla Twojego samochodu. Stworzyliśmy prosty kalkulator OC i AC, dzięki któremu obliczysz składki najtańszych ubezpieczycieli już w 3 minuty. Wybraną ofertę możesz kupić online lub telefonicznie ze wsparciem miłego doradcy. Cieszymy się, gdy kierowcy kupują tanie ubezpieczenia.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 92 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Żeby wszędzie tak było w urzędach…
Żeby wszędzie tak było w urzędach ,bardzo sprawnie i pewnie,super
Dzięki MUBI pozbyłem się starej oferty…
Dzięki MUBI pozbyłem się starej oferty 2,5 raza droższej.
Zaoszczędziłem na super cenie oraz co najważniejsze -zaoszczędziłem mnóstwo czasu. Mając 20 letniego Dodge Grand Caravan poza OC zyskałem NNW oraz Assistance z holowaniem, oraz bonus 100,- zł
Rzetelna firma
Mubi pozwala zaoszczedzic duzo pieniedzy przy wyborze ubezpieczenia samochodu,bardzo profesjonalna obsluga przez telefon,
Zzczerze polecam
dziękuję
dziękuję, za kolejny rok pomocy przy załatwianiu ubezpieczenia. Doradcy z Phinance nie dowierzali, ofertom. Ja doceniam za kompleksową obsługę, oddzwanianie, chęć pomocy nawet przy moim błędzie w wypełnianiu formularza (o jeden klik za dużo). Dziękuję za wszelkie informacje, sprawdzanie oferty na bieżąco i poświęcenie mi tyle czasu ile potrzebowałam. POLECAM KAŻDEMU
Super że jest mini korzystam już któryś…
Super że jest mini korzystam już któryś rok i zawsze mogę znaleźć ubezpieczenie w jak najlepszej cenie
Jestem super zadowolony
Po raz drugi korzystam z usług Mubi,i…
Po raz drugi korzystam z usług Mubi,i dalej profesjonalizm życzliwość i uczciwość.Polecam
Będziesz zadowolony 👍
Przejrzyście, konkretnie, bezkonkurencyjnie. Poza tym skorzystałam z rozłożenia płatności na dwie raty bez żadnych dodatkowych kosztów...a to rzadkość. I faktycznie otrzymałam bonus za polecenie ...ale jak tu nie polecić. Więc szczerze polecam MUBI🥳
Mubi firma ubezpieczeniowa
Mubi firma ubezpieczeniowa. Szybko sprawnie i bez wychodzenia z domu. Bonus w postaci zwrotu na konto 100zl. miły upominek.
Szybko i profesjonalnie
Wygląda na spam
Wygląda na spam. Wystarczy zrobić kalkulację i zaczyna się kanonada telefonów. Każdy ma inny numer żebyś nawet jak zablokował po prostu odebrał. Są tak natarczywi jak na plaży w Egipcie. Dramat. Dodatkowo przerażająco przeglądarka przechowuje wszystkie dane nawet po długim czasie. Nazwiska adresy numery vin. Przerażające. Ceny są dobre ale cała otoczka bardzo agresywna marketingowo . Za natarczywość i bute ostatni zakup

Svar från Mubi.pl
Polecam serdecznie!!!
Otrzymałam ten adres od mojego zięcia. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko mi się podoba. Szybko, tanio po prostu super. Polecam serdecznie.
szybko i sprawnie
Mam nadzieję że następnym razem będzie…
Mam nadzieję że następnym razem będzie troszkę taniej mimo to polecam
Funkcjonalny kalkulator składki.
Wprowadzają w błąd co do wypłacenia…
Wprowadzają w błąd co do wypłacenia bonusu zasłaniając się nieczytelnym regulaminem

Svar från Mubi.pl
Jestem bardzo zadowolony z obsługi
Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Rozmowa z agentem przebiegła na najwyższym poziomie – 10/10. Wszystko zostało wyjaśnione jasno, spokojnie i w sposób bardzo zrozumiały. Otrzymałem również dużą pomoc przy kompletowaniu dokumentacji, a cały proces został omówiony krok po kroku, dzięki czemu wszystko było czytelne i bezproblemowe. Jedyna sugestia na przyszłość to możliwość kontaktu z tym samym agentem i posiadania bezpośredniego numeru telefonu. Dzięki temu obsługa byłaby jeszcze wygodniejsza.
Ubezpieczenie CO +AC tanie zwrot na…
Ubezpieczenie CO +AC tanie zwrot na konto 100 PLN Polecam!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.