Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super goede service. Ik had een bestelling geplaatst en betaald maar had mijn -10 % (als nieuwe klant) vergeten erbij te zetten. Na contact te hebben genomen met het bedrijf, hebben ze mij direct het... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god oplevelse med kundeservicen på telefon. Jeg bestilte nogle “lykkeposer “ ifbm. Black friday og allerede dagen efter blev de afsendt til mig. Der var kommet lidt forkerte størrelser i... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bruger kun MP Denmark strømpebukser til mine piger, da de er dem, der holder sig bedst oppe, og holder sig bedst, så man også kan bruge dem til barn nr 2. Sidst har jeg købt ved online lagersalg,... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Love the products. Just the packing obviously went chaotic 🙃. Half of the products were not the right size but 1 smaller. Luckily they fit my daughter at the edge.

Företagsinformation

1. Modedesigner

Skrivet av företaget

MP Denmark er en modevirksomhed med 5 strømpe brands til børn og voksne: MPkids, MPwoman, SneakyFox, MELTON og MPmen, som alle forhandles på mpdenmark.dk. Størstedelen af vores strømper er OEKO-TEX STANDARD 100 certificerede og bliver produceret på egen fabrik i Europa.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 76 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super fine produkter

Super fine produkter, men fordi man selv skal betale retur og sørge for retursedler mv. Så gør det, det lidt svært at være glad for sine produkter, da vi fandt nogle fede sutsko som var for små, måtte vi bestille nogle nye og selv sørge for, at få de for små sendt retur. Hvor det man så har sparet, alligevel bliver brugt på porto. Hvilket er ærgerligt, har heller ikke modtaget retur-beløbet for varen endnu..

28 augusti 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fine ting til rigtig god pris

Fine ting til rigtig god pris - lang leveringstid

Hej Tenna,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb hos MP Denmark, og ikke mindst at du synes om vores produkter.

Vi har oplevet ekstra travlhed under vores online lagersalg, og har derfor oplevet, at der kunne forekomme ekstraordinære leveringstider. Dette er noget, vi tager med os, så vi kan forberede os til fremtidige lagersalg.

God kvalitet

Fine strømper og sommerhatte købt til lagersalg. Levering tog lidt lang tid men kundeservice reagerede hurtigt da jeg spurgte til min ordre.

Hej Bjarke,

Tak for din anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både vores service og kvaliteten af produkterne.

Kæmpe succes

Købte på deres online lagersalg. Kæmpe succes!

20 april 2025

Hej Maria,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med køb hos MP Denmark.

Philip, MP Denmark

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Strømpebukserne var i lækker kvalitet…

Strømpebukserne var i lækker kvalitet og leveringen var relativt hurtig på trods af lagersalg.

25 april 2025

Hej Anne-Kristine,

Vi er glade for at du har været tilfreds med dit køb hos MP Denmark, og synes om kvaliteten af vores produkter.

Super kvalitet og service

Enestående service 😊 Produkternes kvalitet er i topklasse; de er holdbare og kan vaskes gentagne gange uden at miste kvalitet.

26 april 2025

Hej Doha,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at høre, at både servicen og kvaliteten af vores produkter lever op til dine forventninger – og at de holder til brug og vask, som de skal. Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi stræber efter at give.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Philip, MP Denmark

Lovely soks❤️

10 maj 2025

Hi Nina,

Thanks for your review and kind words about our products. We appreciate that a lot!

Best regards,
Phillip, MP Denmark.

kundeservicen halter

Jeg bestilte den 25/4 en ordre på 5 par strømper og 5 ass strømpebukser til deres online lagersalg. Jeg fik en ordrebekræftigelse samme dag.
Min erfaring fra lagersalget sidste år sagde mig at leveringstiden ville være lang, og 6/5 modtog jeg derfor min pakke.
Desværre indholdt pakken kun halvdelen af ordren.
Pengene for hele ordren var trukket og jeg havde intet hørt fra dem om, at noget skulle være udsolgt eller lignende.
Jeg sender en mail hvor jeg beskriver min ærgrelse over hændelsen, men får intet svar, og heller ikke mulighed for at få det jeg har bestilt, da lagersalget på dette tidspunkt er slut og det derved ikke længere er muligt at bestille varen.
Jeg fik dog pengene tilbage for de varer jeg ikke modtog.

Men Øv jeg synes det er ærgerligt, da jeg virkelig havde glædet mig til den pakke.

MP får dog en ekstra stjerne fordi vi normalt er super glade for produkterne.

6 maj 2025

Hej Rikke,

Vi beklager meget, at du modtog en ufuldstændig ordre uden besked. Vi har desværre oplevet oversalg under vores lagersalg, men vi burde selvfølgelig have informeret dig inden afsendelse. Det er dybt beklageligt og ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi arbejder på, at sådanne fejl ikke gentager sig fremover – både i forhold til lagerstyring og kommunikation.

Tak for din tålmodighed – og for den ekstra stjerne - det sætter vi stor pris på.

Falsk markedsføring

Ventede på min pakke i 14 dage. Da jeg så fik den, lå der ikke det i pakken, som jeg bestilte.. Men der i mod et ‘random’ udvalg af strømper og sko til min baby.
Falsk markedsføring hvis du spørger mig.
Og så skal jeg oven i købet selv betale for retur.
Super ærgerlig oplevelse. Øv øv

2 maj 2025

Hej Louise,

Jeg beklager den lange leveringstid på din pakke. Vi har haft ekstra travlt under vores online lagersalg, hvilket har betydet, at der desværre kunne forekomme ekstraordinære leveringstider.

Vi er ærgerlige over, at du oplevede pakken som misvisende. Produkterne du har bestilt – både strømperne og hjemmeskoene – er sammensatte lagersalgspakker med udvalgte styles fra tidligere kollektioner. Som nævnt i produktbeskrivelsen, kan indholdet variere og være forskelligt fra det viste billede.

Vi forstår, hvis det har givet anledning til forvirring, og vi tager din feedback med i vores videre arbejde med at gøre det endnu tydeligere, hvad man kan forvente, når man bestiller disse typer produkter.

Er der noget, vi kan gøre for at rette op på oplevelsen – er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på mpwebshop@mpdenmark.com

Fine strømper og hurtig forsendelse

Fine strømper og hurtig forsendelse

Hej Nanna,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med køb hos MP Denmark.

Alt for lang leveringstid

Alt for lang leveringstid. Bestilte den 27/4-2025, og har modtaget pakken i dag den 8/5-2025

8 maj 2025

Hej Mira,

Vi har oplevet ekstra travlhed under vores online lagersalg, og har derfor desværre oplevet, at der kunne forekomme ekstraordinære leveringstider. Dette er noget, vi tager med os, så vi kan forberede os til fremtidige lagersalg.

Lang leveringstid

Jeg købte nogle strømper på deres online lagersalg. Pakken var 1,5 uge om at komme til trods for at deres hjemmeside siger at levering sker indenfor 1-3 hverdage.
Men indholdet er høj kvalitet, og der er intet at sætte en finger på

Hej Josefine,

Vi er kede af, at din ordre tog længere tid end forventet at nå frem. Under vores online lagersalg oplevede vi en usædvanligt høj efterspørgsel, hvilket desværre påvirkede leveringstiden. Vi forsøgte at informere om dette på vores hjemmeside, men vi kan godt se, at det ikke har været tydeligt nok.

Vi tager din feedback til os og arbejder allerede på at forbedre både vores kommunikation og leveringstider fremadrettet – særligt i forbindelse med kampagner som lagersalg.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lang leveringstid og annulleret ordre

Min pakke var 2 uger om at komme og jeg måtte rykke for den undervejs. Da de kom havde de kun sendt halvdelen af varerne, og da jeg kontaktede kundeservice fik jeg småsurt at vide, at de 5 par strømpebukser jeg havde bestilt desværre var udsolgt, selvom de havde bekræftet ordren. Underligt, at en virksomhed som netop sælger strømpebukser i stor stil ikke kunne finde fem bar blandede strømpebukser til mig, når vi havde indgået en bindende købsaftale.

22 april 2025

Hej Lena,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.

Vi kan dog ikke genkende det beskrevne forløb. Din ordre blev lagt den 22. april om aftenen, og som oplyst på vores hjemmeside, var der forlænget leveringstid grundet påske og lagersalg.
Din pakke blev afsendt den 30. april – altså 5 hverdage efter den tidligst mulige afsendelsesdato og inden for den forventede leveringstid i den periode.

Vi beklager selvfølgelig, at nogle af varerne var udsolgt, da ordren blev behandlet. Det sker sjældent, men kan forekomme under store kampagner, hvor lageret er under ekstra pres. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, og vi arbejder løbende på at forbedre både lagerstyring og kommunikation – så fejl som denne ikke gentager sig.

Topkvalitet

Super lækre strømper i de smukkeste farver. Kundeservice og levering var også upåklagelig.

5 maj 2025

Hej MV,

Jeg er glad for at høres, at du har været tilfreds med din købsoplevelse hos MP Denmark.

Lækre produkter - lang levering

Super lækre produkter, men er utrolig lang tid om at få sendt varerne afsted.

26 april 2025

Hej Karin,

Jeg er ked af den lange leveringstid på din ordre. Vi har oplevet en utrolig interesse for vores online lagersalg henover påsken, og har derfor modtaget rigtig mange ordre.

Vi arbejder på at blive bedre til dette, så der ikke opstår lignende leveringstider, til kommende lagersalg.

Dårlig oplevelse

Min ordre blev bekræftet, 7 dage senere er varen så endelig på vej til mig. Vi åbne pakken og så manglede der nogle produkter. Følgeseddel havde kun 2/3 produkter stående, dog blev penge trukket for alle 3. Jeg henvende mig til mp for at få en forklaring. Hvor jeg efter to dage fik en besked om at varen var udsolgt og jeg vil få penge retur. Selvfølgelig kan det ske at varen bliver udsolgt, men at man ikke få besked om dette er mig en mysteriet. En af det to produkter levede heller ikke op til billederne. Jeg giver alligevel to stjerner fordi vi er virkelig glade for mp, men tror nok jeg ikke køber direkte derfra længere, men i andre forretninger. Heldigvis kan man købe produkterne på andre platforme.

28 april 2025

Hej Sophia,

Vi er kede af, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger – og vi beklager, at du ikke blev informeret om den udsolgte vare.

På vores hjemmeside har vi forsøgt at være tydelige omkring den længere leveringstid pga. påsken og det online lagersalg.

I produktteksten til sommerhattene har vi skrevet, at billedet er vejledende, fordi det netop er i lagersalg, og vi ikke kan garantere for det enkelte pakkes indhold.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.