Dette er med sikkkerhed en top-klasse ydelse der tager skriger erfaring. Som "første flytter" føler jeg virkelig at der er styr på det fra starten. Velorganiseret, erfaren og bare en hyggelig flytn... Se mer
Det här tycker kunderna
Har brugt flyttefirmaet til nogle småopgaver forinden flytning til ny lejlighed. Flyttefirmaet får min største anbefaling. De er meget effektive og enormt hjælpsomme. Havde brug for at få skilt et løb... Se mer
Omar og hans hjælper er jo bare usædvanligt søde og flinke. De er meget dygtige flyttemænd - vi havde dem hele dagen hvor de flyttede et hus for os. De hjalp med alt, var skånsomme i deres behandling... Se mer
God kontakt inden flytning, samt under flytningen. Da der pludselig skulle flyttes mere end forventet, var der kun positivitet og hjælpsomhed fra begge flyttemænd. Skal jeg have flyttet noget igen... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos MOVEITNOW Flyttefirma handler flytning om meget mere end at flytte kasser – det handler om at flytte dit hjem. Vores mission er at levere en service, hvor du som kunde altid føler dig tryg, fra første kontakt til den sidste kasse er sat på plads. Vi opbygger tillid gennem: Gennemsigtige priser: Vi garanterer en klar og ærlig pris, som aftalt. Ingen skjulte gebyrer eller uforudsete regninger. Forsikret flytning: Alle dine ejendele er dækket af vores lovpligtige forsikring, så du kan slappe af i visheden om, at vi tager det fulde ansvar. Erfarne og faste flyttehold: Vores flyttemænd er erfarne fagspecialister med fokus på at behandle dine ting, som var det deres egne. Vi går ikke, før du er 100% tilfreds. Få et tilbud, der passer dig: Kontakt vores flyttekonsulent i dag. Vi tilbyder en gratis, uforpligtende vejledning for at sikre, at du får den pakke, der matcher dit behov og budget. Vi hjælper gerne med afmontering, nedpakning, emballering og klargøring af kasser – alt efter dine ønsker. På den nye adresse sætter vi naturligvis alle genstande, præcis efter dine anvisninger, så du kan fokusere på at flytte ind.
Kontaktuppgifter
Asser rigs vej 6, 5000, Odense C, Danmark
- kontakt@moveitnow.dk
- moveitnow.dk
5-stjerners service! Ydelsen er virkelig i top!
Jeg havde en utrolig behagelig oplevelse med Moveitnow! Alt blev flyttet fra A til B på rekordtid og uden problemer - til en super skarp pris. Jeg anbefaler alle at bruge Moveitnow, hvis de står og mangler flyttemænd!
Omar er en rigtig dygtig flyttemand
Omar er en rigtig dygtig flyttemand, meget fleksibel, imødekommende, rar at tale med og udfører rigtig god service. Stærkt anbefales
Rigtig god service
Super fleksibel, dygtige flyttemænd og rigtig god service. Kan kun anbefales.
Super godt service
Super godt service med meget dygtige og arbejdsivrige medarbejder. Efter blev snydt fra anden firma vi har ringet dem en dag før for vores flytning og næste dag de var der til at hjælpe os i en god pris.
Super god service
Super god service, imødekommende og godt humør ved flytning fra Sjælland til Fyn.
En rigtig positiv oplevelse.
Kæmpe anbefaling her fra
Kæmpe anbefaling her fra. God service og kommunikation hele vejen . Jeg fik flyttet et flygel og de havde helt styr på det .
Vi kommer til at bruge dem en anden gang.
Meget fin kommunikation og service
Meget fin kommunikation og service. Hurtig tidsbestilling og fair pris. Jeg vil helt sikkert bruge dette firma igen, hvis jeg får brug for en flytning.
Super god service
Super god service. Glade og hårdtarbejdend drenge
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Og effektive flyttefolk som har styr på tingene. Kan kun give de bedste anbefalinger herfra
Move it now
Move it now, trådte til og hjalp min familie i en akut situation, efter et andet flyttefirma brændte os af midt under flytningen. Deres medarbejdere er så profesionelle og dygtige, som går til opgaven med smil og mod på trods af de tungeløft. Jeg kan klart anbefale dem
Kan 100% anbefales.
Der kom to enormt arbejdsomme gutter, som var meget trætte til sidst. Til trods for det var de professionelle hele vejen igennem og humøret var i top. Der blev knoklet og der blev grinet, og det var super hyggeligt.
Kan 100% anbefales.
Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds, de er super søde, de kom til tiden og gjorde alt for at flytte mine ting, jeg kan bestemt anbefale dem, prisen er også helt i orden.
Meget fin service
Et par supersøde og arbejdsomme unge mennesker, som jeg varmt kan anbefale. Til trods for at de havde arbejdet rigtig meget, var de venlige og smilende og tiden og prisen holdt.
Jeg håber, de får vind i sejlene det fortjener de.
Anbefaler bestemt.
God kontakt inden flytning, samt under flytningen.
Skal jeg have flyttet noget igen, vælger jeg dette firma.
Moveitnow, super service
Omar er en super pålidelig og punktlig mand. Jeg benyttede mig af moveitnow, grundet de overkommelige priser. Professionel håndtering af møbler og hvidevarer, og så gik det super hurtigt!
Super professionelle gutter
Super professionelle gutter, hurtige og forberedte, vores flytning gik som en leg på trods af tunge uhåndterlige møbler. En absolut positiv oplevelse !
Alletiders hurtige service!
Jeg stod i lidt af en akut situation og modtog et godt tilbud fra firmaet. Det blev til en super hurtig flytning udført af to søde, friske og stærke fyre.
Der var en rigtig god kommunikation både før og under flytningen. Alt mit indbo blev behandlet godt og forsigtigt, og kom sikkert frem uden nogen skader.
Jeg kan varmt anbefale firmaet og Omar, og ville ikke tøve med at henvende mig igen, hvis jeg skal have foretaget en mindre eller større flytning.
5 STORE stjerner!
Vi stod i sidste øjeblik og manglede et flyttefirma i forbindelse med vores flytning. Vi havde en super god oplevelse med moveitnow, de var både effektive, søde og sjove! Så de kan klart anbefales :-)
Den nemme flytning
Rigtig god service og god behandling af inventar, til en ovenikøbet fornuftig pris. Kan klart anbefale dem, hvis man skal have flyttet sine ting. Ved i hvert fald, hvem jeg ringer til igen næste gang.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.