Företagsinformation

1. Flytt- och förvaringstjänst

Skrivet av företaget

Hos Fyns Flytteforretning kan vi hjælpe dig med alt til din flytning, uanset om det drejer sig om privatflytning, erhvervsflytning, opbevaring af flyttegods eller hjælp ved oversøisk flytning. Vi har hovedsæde i Odense, men vi kan tilbyde flytning og opbevaring for både private og erhverv, på hele Fyn, samt hjælp ved oversøisk flytning. Vi har 35 års erfaring med flytning og vi står altid klar til at hjælpe med jeres flytning.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Under alt kritik

Vi stod i en genhusnings situation, så vi skulle have 2 flytninger på 2 måneder. Den første flytning har vi pakket alt ned og er enligt klar til flytningen. Vi havde aftalt de skulle være der klokken 08:00. Da klokken så slå 09:30 ringer vi så efter dem for at høre hvor de bliver af, vi får så afvide, man skal “bekræfte flytningen”, hvilket der ingen steder står i den mail vi har modtaget da vi fik prisen. Efter det vil de så sende 1 enkelt mand ud istedet for 2. Hvilket betød jeg som kunde nu skulle i arbejde, under alt kritik.

Så kommer vi så til nummer 2 flytning, her står vi igen med alle vores ting pakket ned, og under 24 timer før flytningen, bliver vores flytning så aflyst, hvor vi så nu står i en meget dårlig situation uden flyttemænd og en udlejer som forventer vi er ude på dagen flytningen skulle ske. Så kan klart ikke anbefale det her flyttefirma, hvis man vil have nogen man kan regne med.

30 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super oplevelse alle aftaler overholdt

Super oplevelse alle aftaler overholdt. 2 super flinke og dygtige unge mænd stod for flytningen. Alt var 100 % procent i orden. Kan kun varmt anbefale dette flyttefirma

2 oktober 2025

Hej Johnny

Tak for din flotte anmeldelse! 😊
Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en super oplevelse, og at alt gik som aftalt. Vores team sætter en stor ære i at levere en professionel og pålidelig service – og det er dejligt at høre, at det blev bemærket. Tak for anbefalingen – den betyder meget for os! 💪🚛

De bedste hilsner,
Anette

Super & Effektiv Service

Jeg havde allerede hyret et flyttefirma, men blev brændt af!
Jeg kontaktede derfor Fyns Flytteforretning da jeg akut havde brug for at flytte den dag.
Den opgave tog firmaet, og efter bare cirka 2 timer, så var de på min fraflytter adresse.
De var super effektive og hjælpsomme, og jeg kan kun anbefale dette flyttefirma til alle som har brug for nogle yderst dygtige flyttemænd.

Tusind Tak

4 mars 2024

Kære Jack

Tak for de rosende ord om vores service! Vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores indsats og er glade for at have kunnet hjælpe dig med din flytning på kort varsel.

Vi værdsætter din anbefaling af vores firma til andre, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig eller dine bekendte igen i fremtiden, hvis behovet skulle opstå.

Endnu engang tak.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har virkelig haft en positiv…

Vi har virkelig haft en positiv oplevelse, da vi benyttede Fyns Flytteforretning til at flytte for os. De er utroligt fleksible og yderst behagelige at være sammen med. Vi giver dem vores bedste anbefaling

26 januari 2024

Kære Karin

Tusind tak for jeres venlige ord og jeres anbefaling af vores service! Det glæder os meget at høre, at I havde en positiv oplevelse med os under jeres flytning.

Vi lægger stor vægt på at være fleksible og imødekommende over for vores kunder, så det betyder meget for os at få denne feedback. Det var en fornøjelse at kunne hjælpe jer med jeres flytning, og vi sætter stor pris på, at I valgte at benytte Fyns Flytteforretning til opgaven.

Endnu en gang tak.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fyns Flytteforretning får vores…

Fyns Flytteforretning får vores varmeste anbefaling ifm flytning og opmagasinering af vores møbler/ting. Vi er blevet mødt med venlighed og hjælpsomhed hele vejen igennem.
Der skete ingen skader på vores ting, hverken under flytning eller under opmagasinering. Flyttefolkene var kompetente og yderst venlige. Specielt skal der lyde en stor tak til de gutter, der fandt en alternativ måde at få vores sofa ind i det nye hus.

13 december 2023

Kære Sheila

Mange tak for jeres venlige ord og jeres varme anbefaling! Det glæder os enormt at høre, at I var så tilfredse med vores service i forbindelse med både flytningen og opmagasineringen af jeres møbler og ejendele.

Vi sætter en ære i at behandle vores kunder med venlighed og hjælpsomhed, og det betyder meget for os at få denne feedback. Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at jeres ejendele håndteres med omhu og respekt, og vi er glade for at høre, at alt blev bevaret uden skader.

Endnu en gang, tak for jeres tillid til os, og vi ønsker jer alt det bedste i jeres nye hjem.

Flyttede fra Nyborg til Langeland den 30/6

Flyttede fra Nyborg til Langeland 30/6 og havde en meget god oplevelse, både da der var besøg i min lejlighed for at se, hvor meget jeg havde og ved selve flytningen.
Der blev passet godt på mine ting, der kom hele frem. Havde selv stået for indpakning.
Prisen var også yderst rimelig, så anbefaling herfra

30 juni 2023

Kære Christine

Tak for din feedback og anbefaling af vores service! Det glæder os at høre, at du havde en positiv oplevelse med din flytning fra Nyborg til Langeland.

Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores kunder får en god oplevelse fra start til slut, og det er fantastisk at høre, at både besøget i din lejlighed og selve flytningen forløb smidigt og tilfredsstillende. Det er vores fornemmeste opgave at passe godt på dine ejendele, og vi er glade for at høre, at alt kom sikkert frem.

Endnu en gang tak for din tillid til os.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Erfarent og kompetent personale med…

Erfarent og kompetent personale med utrolig venlig og tillidsvækkende kommunikation.
Vi følte os i trygge og stærke hænder.

19 juni 2023

Kære Anne

Tak for jeres venlige ord og jeres tillid til os! Det glæder os at høre, at I følte jer trygge og godt hjulpet under jeres tid med os.

Vores team stræber altid efter at være både erfarne og kompetente, Det er vores mål at sikre, at vores kunder føler sig i gode hænder gennem hele processen.

Endnu engang tak for jeres feedback, og vi ønsker jer alt det bedste fremover.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.