Motorsweden Omdömen

4 405
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 637 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna berättar att de är mycket nöjda med den snabba och smidiga leveransen, vilket gör att många uppskattar att handla här. Många konsumenter framhåller att varorna stämmer väl överens med beskrivningarna på hemsidan och att de upplever produkterna som prisvärda. Vissa recensenter var inte nöjda med att det uppstod oväntade förseningar under transporten eller att vissa mindre delar saknades i paketet. Andra personer nämnde också att det ibland kunde vara svårt att få snabb hjälp av kundtjänsten när det uppstod krångel med en beställning. Några köpare påpekade dessutom att kommunikationen kring ändringar eller returer kunde upplevas som bristfällig i vissa situationer.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder noterar konsekvent tvetydiga upplevelser med produkterna, där vissa konsumenter uppskattar snabba... Se mer

Delivery service

Recensenter uttrycker stor tillfredsställelse med leveranstjänsten och lyfter fram de mycket snabba och... Se mer

Quality

Kunder delar tvetydig åsikter om kvalitet. Medan vissa konsumenter uppskattar snabb leverans och upplever att... Se mer

Order

Kunder hade tvetydiga upplevelser med order. Medan vissa konsumenter uppskattar att det är enkelt, smidigt... Se mer

Service

Konsumenter tycker service är tvetydig. Vissa recensenter upplever mycket bra och snabb service samt att... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Allt var bra förutom att efter jag beställde så stod det att ordern redan fanns och jag visste inte om det hade beställt för ens jag kollade mail

Mopeddelar till bra priser. Kan dock vara lite svårt att hitta rätt på sidan ibland men de har en bra och kunnig support

Förhållandevis färdigmonterad, bra. Oläslig manual, dåligt. Även med förstoringsglas var instruktionerna obegripliga Konstigt språkbruk-

Hemsidan är bra och enkel att beställa från. Hade dom valt annan transportör än DHL då hade dom fått 5stjärnor och jag hade fått mina delar.

1. Nr. 6 av de 6 bästa företagen i Motorcykelhandlare
  2. Nr. 4 av de 4 bästa företagen i ATV-återförsäljare
  3. Nr. 9 av de 10 bästa företagen i Mopedhandlare
  4. Nr. 3 av de 3 bästa företagen i Återförsäljare av skotrar
  5. Nr. 6 av de 7 bästa företagen i Butik med motorcykeldelar
  6. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Skoterreparation

Informationen kommer från olika externa källor

Motorsweden´s ambition är att tillhandahålla ett brett sortiment av dirtbike & fiddy, cross, ATV & fyrhjuling, EU-scooter & moped, minimoto och el scooter samt reservdelar och tillbehör till marknadens lägsta pris. Motorsweden importerar alla produkter direkt från fabrik utan mellanhänder och detta tillsammans med inköp i stora volymer gör att vi kan pressa priserna långt under genomsnittet utan att kvalitén påverkas.

Motorsweden.se

Vi lyssnar på våra kunder!

Bra

TrustScore 4 av 5

4 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(4 405)

615 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bra utbud

Bra och tydlig Info, smidigt och enkelt att beställa.

11 augusti 2026

Svar från Motorsweden

Vi är glada att ni uppskattar vår information och den smidiga beställningsprocessen. Tack för er feedback!

Jag rörde till det vid beställning men…

Jag rörde till det vid beställning men Jesper hjälpe mig att få rätt scooter. Han svarade vänligt på alla mina frågor via chatten.

4 augusti 2026

Svar från Motorsweden

Vi är så glada att höra att vi kunde hjälpa till att reda ut din beställning och att du fick rätt scooter. Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord om vår support via chatten. Tack för din feedback!

Allt funkade bra.

Allt funkade bra.
Snabb leverans, bra bemötande.
Lätt att få tag på vid frågor.
Enda minuset svensk instruktionsbok saknade jag.
Annars allt till belåtenhet.

4 augusti 2026

Svar från Motorsweden

Tack för den fina recensionen! Vi är glada att höra att allt fungerade bra med leveransen och bemötandet. Vi noterar er kommentar om den svenska instruktionsboken och tar med oss det i vårt förbättringsarbete.

Höll leveranstid

Höll leveranstid. Svarade på förfrågningar. Barn barn mycket nöjda med elbilen.

29 juli 2026

Svar från Motorsweden

Vi är glada att höra att barnbarnen är så nöjda med elbilen. Vi uppskattar er feedback om leveranstiden.

Ville ha lite mer utförlig manual och…

Ville ha lite mer utförlig manual och ha en på svenska. Cykeln är helt okay. Snabb leverans.

3 augusti 2026

Svar från Motorsweden

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med cykeln och den snabba leveransen. Vi noterar önskemålet om en mer utförlig manual på svenska.

En timme efter lagd order försökte jag…

En timme efter lagd order försökte jag använda länken i bekräftelsen för att ångra mitt köp. Den länken fungerade inte. Jag mejlade då tillbaka och skrev att jag ångrade mitt köp. Fick inget svar. 3 dagar senare lämnades ändå försonat av hos mig. Pengarna är dragna på kortet. Kom och hämta och återbetala snarast

1 augusti 2026

Svar från Motorsweden

Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att undersöka varför länken inte fungerade. Vi vill säkerställa att detta inte händer igen.

Toppen snabb leverans

Toppen snabb leverans

2 augusti 2026

Svar från Motorsweden

Tack för din positiva recension! Vi är jätteglada att höra att du uppskattar vår snabba leveransen. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service.

Vettiga priser

Vettiga priser

9 augusti 2026

Svar från Motorsweden

Tack för din positiva recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba leverans. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Svar från Motorsweden

Tack för din positiva recension! Vi är glada att höra att du uppskattar vår snabba och effektiva leverans. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service.

Sjukt snabb leverans

Sjukt snabb leverans. Och rejäl produkt 👌

31 juli 2026

Svar från Motorsweden

Vi är så glada att du är nöjd med den snabba leveransen och den rejäla produkten! Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss.

Bra leverans tack.

30 juli 2026

Svar från Motorsweden

Tack för din positiva recension! Vi är glada att höra att du uppskattar vår snabba leverans! Vi uppskattar verkligen din feedback.

Beställde en Mudmaster 212cc som inte…

Beställde en Mudmaster 212cc som inte fungerade vid leverans. Bad vänligen om hjälp hos deras kundservice. Fick svar att jag skulle skicka en film vilket gjordes. Sedan ingen återkoppling på nu 3 veckor trots påminnelser.

15 juli 2026

Svar från Motorsweden

Vi beklagar verkligen din upplevelse av Mudmaster 212cc . Vi förstår din frustration och vi ser över detta omedelbart för att säkerställa att du får den hjälp du behöver.

Köpte en elscooter hos dem

Köpte en elscooter hos dem, stänkskyddet för bakhjulet gick av på mitten nar jag gick ner från en halv trottoarkant. Hade kört den strax under 40km när detta skedde. Reklamerade detta och fick som svar: vi behöver ditt ordernummer trots att jag skickat med hela beställningen i mailet, faktureringsinformation & fraktinformation. Ändå får jag som svar:
Kim - Motorsweden
2026-07-31 08:08:24

Till en början så skulle vi behöva ha ert ordernummer.
Med vänliga hälsningar / Best regards

Kim

kundservice.

Skickade då ordernummer IGEN och bilder på skadan samt hur långt den har rullat. Får inget svar. Har skickat ordernummer 3 gånger till dem samt ett nytt mail och frågat om dem tänker svara mig angående detta ärende, men står kvar här utan svar.
Det har nu gått 8 ARBETSDAGAR.
Utlovar garanti på varor som man inte håller. Sista gången jag handlar hos detta bolag, tänk dig för innan du handlar här eftersom dem inte tänker hjälpa dig ifall det är fel på produkten.

2 juli 2026

Svar från Motorsweden

Tack för din feedback. Vi tar till oss dina synpunkter och beklagar att du upplevt brister i hanteringen av ditt ärende. Vi undersöker vad som har hänt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår kundservice och våra rutiner.