Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

S1000XR bij Motorjager

Inmiddels mijn tweede motor gekocht bij Marnick een BMW S1000XR. Na 2 weken al bijna 700 KM plezier van deze motor. Marnick reageert snel, heeft veel kennis en is super prettig om zaken mee te doen. Je kan heb altijd bellen of appen, is vriendelijk, behulpzaam, maar als aller belangrijkste eerlijk!

21 mars 2026

Jong en ondernemend

Kundig, vriendelijk en professioneel stel die samen een als nieuw blinkende motor kwamen brengen (ondanks leeftijd 13 jaar), en gelijk m'n 'oude' motortje weer innamen.

8 november 2025

Top ervaring!

Goeie ervaring bij aankoop van Yamaha FZ6 Fazer. Sprak met eigenaar van Motorjager, top gast met veel passie voor motors. Zelf wou ik de motor customizen voor mijn lengte en service hiervoor was super geweest. De eigenaar gaf regelmatig terugkoppeling met de mogelijkheden qua aanpassingen, gaf mij als startende rijder veel advies en veel uitleg. Top ervaring!

19 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

MotorJager.nl Sneek Driebergen Zeldzaam goed in deze wereld van overvloedig aanbod.

MotorJager.nl Sneek Driebergen: Ik wou dat ik 6 sterren kon geven.
Ik heb een ernstige miskoop gedaan bij een particulier via marktplaats, een motor waar van alles mis mee was en ik heb het over het hoofd gezien. Ik heb die eerlijk met alle gebreken aangeboden bij Marnick van MotorJager ter inruil. Hij heeft mij via wat foto's een inruilvoorstel gedaan en toen ben ik er naartoe gereden, dat was voor mij 3 uur rijden.
Daar aangekomen heb ik een proefrit gemaakt op de motor waartegen ik de mijne wilde inruilen en omgekeerd Marnick op de mijne. Toen zag hij pas wat je op de foto's allemaal niet kon zien en hij liet mij zien waarom het eigenlijk gewoon een hele slechte motor was, nog slechter dan ik al dacht. De motor waarop ik heb proefgereden was echt super. Wel wat oudere motor al maar in topstaat, achteraf geverifiëerde topstaat met onderhoudspapieren en al.
MotorJager heeft mij toen ernstig uit de brand geholpen met de inruil, meegedacht en meegeholpen mijn probleem op te lossen, wat hij niet had hoeven doen. Daar ben ik oprecht dankbaar voor en ben er super mee geholpen.

Deze motorzaak ben ik even wat dieper ingedoken en MotorJager onderscheidt zich door eerlijkheid en kwaliteit en (klanten)service. Een prima bedrijfsplan naar mijn mening want tegenwoordig kun je alles overal krijgen voor alle prijzen en als ze het hier niet hebben, dan wel in China maar echte (technische- en andere) kennis van zaken, openheid en eerlijkheid en klantgerichtheid en service wordt juist steeds minder tegenwoordig. Goedkoop blijkt maar weer duurkoop zoals ik aan den lijve heb ondervonden maar bij MotorJager kun je terecht voor eerlijk advies en info en goede spullen.
Mijn vrouw en zoon zijn ook hun motorrijbewijs aan het halen en wij gaan tzt, als die binnen zijn, gewoon 3 uur rijden naar Sneek om bij MotorJager te kijken of we kunnen slagen voor nog 2 motoren erbij.

Ik heb niks te winnen met deze review, ik had vóór eergisteren nog nooit van MotorJager gehoord en ik schrijf deze review uit oprechte dankbaarheid, gunfactor en respect voor hoe men mij daar geholpen heeft. Ik hoop dat hun succes groeit en dat ze dit zo vast blijven houden.

5 augusti 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.