Wat een fijne ervaring met Ronald! Hij is echt een expert in zijn vak en neemt uitgebreid de tijd om met je mee te denken. Zijn advies is persoonlijk, eerlijk en vooral heel goed afgestemd op wat... Se mer
Företaget har svarat
Tweemaal bij Ergosleep Rotterdam geweest. 1e keer ter oriëntatie. Tweede keer boxspring met toppers en topper hoeslakens gekocht. Erg goed en vakkundig en eerlijk geholpen door Joyce Emans. Mede d... Se mer
Företaget har svarat
Wij waren op zoek naar echt grote wigkussens, om comfortabel tegen het hoofdeinde van ons bed aan te zitten. Die konden we in Leiderdorp uiteindelijk alleen in de ErgoSleep winkel vinden! Daar werden... Se mer
Företaget har svarat
Oriënterend naar een bed kwamen we terecht bij Ergosleep in Eindhoven. Een hele mooie winkel en werden gelijk goed ontvangen en vervolgens uitstekend geholpen. De verkoopster wist waar ze het over had... Se mer
Företaget har svarat
Wij weten dat een goede en gezonde nachtrust een positief effect heeft op ieders leven. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de best persoonlijke slaapoplossing, afgestemd op jouw eigen lichaamsprofiel, om zo jouw nachtrust te optimaliseren en je in staat te stellen het maximale uit de dag te halen. Middels een slaaptest laten we je ervaren wat een goede en gezonde nachtrust daadwerkelijk kan betekenen voor jouw kwaliteit van leven. Dit is niet zomaar een verhaal, maar een wetenschappelijk onderbouwd feit. Samen met onze medewerkers willen ook wij het maximale uit onze dag halen. Niet alleen door onze goede en gezonde nachtrust, maar ook door een cultuur te creëren van continue groei en ontwikkeling in een positieve en tegelijkertijd eerlijke omgeving. Iedere dag willen we weer leren om nog beter te kunnen luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en hoe deze te vertalen naar een optimaal nachtelijk herstel. Daarom hebben wij de beste slaapadviseurs van Nederland. Deze cultuur dragen we verder uit in onze service; de tijd en aandacht die we jouw als klant geven ook na aankoop van jouw product, zodat je niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen goed en gezond slaapt. De continue positieve feedbackstroom van onze klanten, de klanten die onze bestaande klanten voor ons aanwerven en de klanten die zich belangeloos beschikbaar stellen voor onze communicatie geven ons de energie om dit geheel iedere dag weer verder uit te bouwen. Zo maken we samen het verschil in het creëren van een positievere wereld.
Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 60 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
We slapen inmiddels al enkele jaren op ons bed en nog élke nacht slapen we heerlijk. In de ochtend hebben we beiden veel minder last van onze rug of andere pijntjes. Ook de kussens liggen lekker en blijven de hele nacht goed van vorm. Wij zijn overtuigd!

Svar från Ergosleep Nederland
Ben enorm goed geholpen bij mijn zoektocht naar een hoofdkussen. Mocht deze thuis uitproberen en het was geen probleem toen ik hem om wilde wisselen.

Deskundig en vriendelijk geholpen

Svar från Ergosleep Nederland
Wij hebben in de winkel een offerte laten opmaken om ons budget te verkennen. Tijdens het gesprek kregen wij de indruk dat wij nergens aan vast zouden zitten en dat de bestelling pas definitief zou worden na een officiële bevestiging van onze kant. Later bleek dit anders te liggen: wij werden geïnformeerd dat de bestelling al in gang was gezet en dat er annuleringskosten van toepassing waren, terwijl deze voorwaarden voor ons vooraf niet duidelijk kenbaar of goed terug te vinden waren.
In de communicatie die volgde hebben wij meerdere malen verschillende informatie ontvangen over de hoogte van de annuleringskosten. Ook is er tijdens het proces gesproken over mogelijke vervolgstappen, zoals inschakeling van een deurwaarder of juridische stappen. Dit hebben wij persoonlijk als negatief en stressvol ervaren en het leidde tot meerdere misverstanden. Veel communicatie verliep mondeling of telefonisch; achteraf gezien hadden wij het prettig gevonden als meer zaken schriftelijk bevestigd waren om misverstanden te voorkomen.
Uiteindelijk hebben wij, om verdere problemen te voorkomen, gekozen om de kosten te betalen en de bestelling te accepteren. De levering en installatie van het bed zijn vervolgens goed verlopen: de bezorgers waren kundig, werkten netjes en stemden alles goed met ons af.
Wij delen deze ervaring zodat anderen zich bewust zijn van het belang om afspraken en voorwaarden — inclusief annuleringsvoorwaarden — vooraf goed schriftelijk vast te leggen en te controleren.

Svar från Ergosleep Nederland
Hebben bij Morgana Rotterdam een bed gekocht! Wilde in eerste instantie oriënteren en na een test hebben we dankzij goede hulp van Monica het perfecte bed gekozen! Goede service, duidelijke uitleg! Kunnen niet wachten om op ons bed te slapen.

Svar från Ergosleep Nederland
Opzoek naar een bed voor ondersteuning van de onderrug. Slaap test gehad waaruit duidelijk is geworden welk bed wij moeten nemen. Erg vriendelijk personeel. Persoonlijk geholpen door Marlene!

Svar från Ergosleep Nederland
Wij hebben een bed gekocht bij Ergosleep morgana te Leiderdorp, een boxspring, en wij zijn er heel erg blij mee. De service was uitstekend. Bij de verkoop werd er echt de tijd genomen voor je. De bezorgers werkte snel en efficiënt. Na een aantal weken zijn wij nog gebeld door de verkoper en toen wij vertelde dat 1 van de kussens niet voldeed, konden wij deze omruilen voor een andere. Wij hebben nu weer een goede nachtrust.

Svar från Ergosleep Nederland
We zijn ontzettend goed geholpen.
Jacqueline heeft veel tijd en aandacht gestoken om ons te helpen bij het maken van de juiste keuze.
Heel blij met onze aankoop!

Svar från Ergosleep Nederland
Vorig jaar hebben wij bij u(in Breda) twee matrassen gekocht. Na net een jaar kregen we daar problemen mee. We zijn naar de winkel gegaan en die heeft onze klacht door gestuurd naar de klantenservice . Binnen een dag werden we gebeld door Maaike Dirksen, die ons super vriendelijk geholpen heeft. Nadat ik foto's heb opgestuurd werd ik vandaag door Maaike gebeld met de mededeling dat onze klacht tot volle tevredenheid wordt opgelost. Wij hebben nog nooit een (toch wel serieuze klacht) binnen een week, zo snel opgelost zien worden. Daarvoor een groot compliment.

Svar från Ergosleep Nederland
We zijn heel goed en fijn geadviseerd en geholpen door Suzy. In een andere winkel zijn we erg teleurgesteld. Suzy heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en daarop ingespeeld. We voelden ons serieus genomen. Met een blij gevoel zijn we naar huis gegaan.

Svar från Ergosleep Nederland
Goede service. Heel open en eerlijk. Ze luisteren goed en denken goed mee. De DNA test is een beleving.

Svar från Ergosleep Nederland
Heel fijn geholpen door Monica en Ronald van Morgana in Rotterdam. Er was een probleem met een matras en dat is super goed opgelost.

Svar från Ergosleep Nederland
Vriendelijk personeel neemt de tijd voor goed advies.
Gisteren bij Morgana Utrecht geweest en uitstekend geholpen. Eerst slaaptest gedaan, dit was al goede ervaring met professionele apparatuur. Michel van Morgana Utrecht heeft ons hierna alle lattenbodems en matrassen laten uitproberen; Bedankt hiervoor. De bedden lagen van goed tot super; super komt wel met stevige prijs

Svar från Ergosleep Nederland
Het personeel is vriendelijk en denkt graag met je mee. Ik kan het iedereen aanraden om hier te gaan winkelen.

Svar från Ergosleep Nederland
Wij hebben 3 jaar geleden een slaapmeting gedaan bij Morgana / Ergosleep in Breda en zeer deskundig en prettig geholpen vervolgens hebben wij een bed aangeschaft. Na 3 jaar hebben wij een nieuwe meting gedaan om te kijken of de instellingen nog goed zijn. Weer zeer prettig en heel goed geholpen. En nog steeds dik tevreden over de geweldige bedden ( iedereen aan te raden)!

Svar från Ergosleep Nederland
Marlene heeft ons heel goed geholpen ons onderzoek van ons slaap dna.

Svar från Ergosleep Nederland
Interesting concept. Did the test and felt the difference immediately

Svar från Ergosleep Nederland
Behulpzaam personeel die uitgebreid de tijd voor ons genomen hebben en goed advies gegeven.

Svar från Ergosleep Nederland
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.