Ergosleep Nederland Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een fijne ervaring met Ronald! Hij is echt een expert in zijn vak en neemt uitgebreid de tijd om met je mee te denken. Zijn advies is persoonlijk, eerlijk en vooral heel goed afgestemd op wat... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tweemaal bij Ergosleep Rotterdam geweest. 1e keer ter oriëntatie. Tweede keer boxspring met toppers en topper hoeslakens gekocht. Erg goed en vakkundig en eerlijk geholpen door Joyce Emans. Mede d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij waren op zoek naar echt grote wigkussens, om comfortabel tegen het hoofdeinde van ons bed aan te zitten. Die konden we in Leiderdorp uiteindelijk alleen in de ErgoSleep winkel vinden! Daar werden... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Oriënterend naar een bed kwamen we terecht bij Ergosleep in Eindhoven. Een hele mooie winkel en werden gelijk goed ontvangen en vervolgens uitstekend geholpen. De verkoopster wist waar ze het over had... Se mer

Företagsinformation

1. Sängbutik
  2. Butik med hushållstextilier
  3. Köksinredningsbutik
  4. Möbelsnickare
  5. Sovrumsmöbler
  6. Sänglinnesaffär

Skrivet av företaget

Wij weten dat een goede en gezonde nachtrust een positief effect heeft op ieders leven. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de best persoonlijke slaapoplossing, afgestemd op jouw eigen lichaamsprofiel, om zo jouw nachtrust te optimaliseren en je in staat te stellen het maximale uit de dag te halen. Middels een slaaptest laten we je ervaren wat een goede en gezonde nachtrust daadwerkelijk kan betekenen voor jouw kwaliteit van leven. Dit is niet zomaar een verhaal, maar een wetenschappelijk onderbouwd feit. Samen met onze medewerkers willen ook wij het maximale uit onze dag halen. Niet alleen door onze goede en gezonde nachtrust, maar ook door een cultuur te creëren van continue groei en ontwikkeling in een positieve en tegelijkertijd eerlijke omgeving. Iedere dag willen we weer leren om nog beter te kunnen luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en hoe deze te vertalen naar een optimaal nachtelijk herstel. Daarom hebben wij de beste slaapadviseurs van Nederland. Deze cultuur dragen we verder uit in onze service; de tijd en aandacht die we jouw als klant geven ook na aankoop van jouw product, zodat je niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen goed en gezond slaapt. De continue positieve feedbackstroom van onze klanten, de klanten die onze bestaande klanten voor ons aanwerven en de klanten die zich belangeloos beschikbaar stellen voor onze communicatie geven ons de energie om dit geheel iedere dag weer verder uit te bouwen. Zo maken we samen het verschil in het creëren van een positievere wereld.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 60 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

136 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn super tevreden over onze bedden

Wij zijn super tevreden over onze bedden. Service en hulp was geweldig in winkel Eindhoven. Levering was ook goed vanuit de leverancier

Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw bedden en onze service in de winkel Eindhoven. Ook fijn dat de levering goed is verlopen. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe bedden!

Goed advies en services

Hartelijk ontvangst , uitgebreid advies en een groot voordeel is het slaap dna wat getest kan worden .
Kortom super goed advies en services !

Beste mevrouw Kok,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons advies, de service en het Slaap DNA. We helpen u graag opnieuw als u in de toekomst nog vragen heeft.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben al 15 jaar t ergosleepsysteem…

We hebben al 15 jaar t ergosleepsysteem en wilde dit graag vernieuwen. We werden bij Ergosleep Eindhoven hartelijk ontvangen. Er werd ruim te tijd genomen om ons goed te woord te staan. Bij twijfels werd er echt de moeite genomen om dit weg te nemen en tot een goede keuze komen. Wij kunnen niet wachten om in ons nieuwe bed te slapen

Beste Wen,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent ontvangen in onze winkel en dat er ruim de tijd is genomen om al uw vragen te beantwoorden. We hopen dat u straks heerlijk zult slapen in uw nieuwe bed en wensen u daar veel comfort en nachtrust bij!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne ervaring en goede uitleg door…

Fijne ervaring en goede uitleg door francien

14 november 2025

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad en dat Francien u duidelijke uitleg heeft gegeven. Wij staan altijd klaar om u verder te helpen.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, goed geholpen!

10 november 2025

Beste mevrouw van der Hoeven,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat ons personeel u vriendelijk en goed heeft geholpen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed advies en vriendelijk te woord…

Goed advies en vriendelijk te woord gestaan!

8 november 2025

Beste meneer van Lierop,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u goed advies heeft gekregen en vriendelijk te woord bent gestaan. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Top ervaring!

Jacqueline heeft ons vandaag geweldig goed geholpen met de aankoop van een bed. Haar kunde, kennis, ervaring en vriendelijkheid hebben er voor gezorgd dat we
meer dan 100% tevreden zijn met ons keuzes, inclusief kussens waar ik tot nu toe nooit eerder zo'n fijn kussen heb gehad.

8 november 2025

Svar från Ergosleep Nederland

Beste mevrouw Verkerk Vink.

Hartelijk dank voor uw prachtige review. Wat fijn om te horen dat Jacqueline u zo goed heeft geholpen en dat u zo tevreden bent met uw aankoop. We zullen uw compliment zeker aan haar doorgeven — dat zal ze erg waarderen.

We wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe bed en kussens.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastische slaap sinds bed van morgana

Ik heb al jaren pijn aan m’n rug schouder en arm tijdens het slapen. Eerst was ik een beetje sceptisch over morgana en over techniek waarmee ze een goed bed voor je kiezen, maar ik slaap nu al 2 jaar in een bed van Morgana en ik kan met blijdschap zeggen dat ik 2 jaar enorm goed slaap. Daarnaast was de hulp in de winkel van Ramon uitstekend en zelfs nu 2 jaar later kan ik altijd bellen voor vragen en word ik enorm fijn te woord gestaan. Ik raad morgana dan ook aan bij veel vrienden en familie

7 november 2025

Beste meneer Rubens,

Wat geweldig om te lezen dat u al twee jaar zo goed slaapt op uw Morgana-bed! Fijn om te horen dat Ramon u destijds uitstekend heeft geholpen en dat onze service nog steeds naar wens is. Hartelijk dank voor uw mooie woorden en aanbevelingen aan vrienden en familie, dat waarderen we enorm.

MORGANA Leiderdorp

MORGANA Leiderdorp

Jacqueline heeft ons meer dan uitstekend geholpen bij het uitkiezen van dekbedden, hoezen etc..
Alle tijd en goed advies.

4 november 2025

Beste Klant,

Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen door Jacqueline! We geven uw compliment graag aan haar door. Bedankt voor uw positieve review en graag tot ziens bij Morgana Leiderdorp.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

€2000 voor dagelijkse nekpijn

Ongelofelijk slechte bedden en een nog slechtere service. Ik heb €2000 betaald voor dagelijkse nekpijn. De kussens die ik bij Morgana heb gekocht zijn na nog geen jaar al volledig versleten en hun vorm kwijt. Dit bedrijf vraagt torenhoge prijzen, maar levert allesbehalve kwaliteit. Ik raad Morgana absoluut af.

6 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijn geholpen en beloond met een goede nachtrust

Erg vriendelijk personeel en goed geholpen ook. Veel kussens kunnen uitproberen met advies op maat. Ook erg fijn dat er echt gekeken werd naar welke kussen het beste paste en dat we daarvoor ook de tijd kregen om tot een bevredigende besluit te komen. Fijn genoten, geen spijt dat we op locatie waren langs gegaan.

26 oktober 2025

Beste Steven,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te lezen dat u zich goed geholpen voelde en dat u rustig de tijd heeft kunnen nemen om het juiste kussen te vinden. We vinden het belangrijk dat onze klanten met een tevreden gevoel én een goede nachtrust onze winkel verlaten, en het is geweldig om te horen dat dit bij u gelukt is. Graag tot ziens!

Goed advies!

3 november 2025

Beste mevrouw Verhaegh,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het advies!

Uitstekende service

Uitstekende service, bedankt Riekie (winkel in Elden) voor je geduld met ons.

2 november 2025

Beste mevrouw S.,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit te delen. We geven uw compliment zeker door aan Riekie. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na een jaar nog zeer tevreden.

Wij slapen nu ruim een jaar op Ergosleep lattenbodems en kunnen niet anders zeggen dan dat die ons tot nu toe zeer goed zijn bevallen, de rugklachten die we beiden hadden bij ons vorige bed waren snel verdwenen. Voorafgaand aan de aankoop hebben we een analyse laten maken in de Ergosleep cabine bij Morgana in Amsterdam Villa Arena. We werden tijdens het verdere aankoopproces op een prettige en naar onze mening eerlijke wijze geadviseerd door de verkoopster en zijn dus achteraf gezien blij met de keuze die we hebben gemaakt.

2 november 2025

Beste meneer Lapere,

Wat fijn om te horen dat u na een jaar nog steeds zo tevreden bent met uw Ergosleep lattenbodems. Goed slapen is ontzettend belangrijk, en het is mooi om te lezen dat uw rugklachten zijn verdwenen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen — we geven uw complimenten graag door aan het team in Amsterdam Villa Arena.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfect bed voor chronische pijn

Ik zat sinds een tijdje te kijken naar een nieuw bed. Ik ben al sinds mijn 10de een waterbed gewend en dat was tot een paar jaar geleden perfect voor mij. Ook na een heftige rugoperatie voor scoliose op 13-jarige leeftijd erg fijn slapen (rug is vrijwel helemaal vastgezet). Nu ik echter richting de 30 ga, merk ik dat het toch echt onvoldoende steun geeft en ik toch nog vaak met pijn wakker word.

Ik begon mijn zoektocht bij Morgana om eens voor de gein de slaap-DNA test te doen. Ik had oprecht niet verwacht dat het zo’n enorm verschil zou maken!! Mijn rug werd direct ontlast! En toen het bed weer terugging in zijn normale stand, voelde ik de stijfheid en pijn ook direct weer terugkomen.

Ik ben vervolgens super geholpen door Tilly! Wat een top vrouw! Ze heeft speciaal voor mij de tijd gemaakt om echt te kijken naar wat mijn lichaam nodig heeft en daarbij uitgebreid verteld over de verschillen in bedden en level van support.

Tuurlijk schrok ik wel een beetje van de prijs, dus was ik het mijzelf verschuldigd om ook bij de andere beddenzaken te kijken. Nou wat viel dat enorm tegen! Voor mijn specifieke behoefte m.b.t. tot chronische rugklachten, stijfheid en chronische pijn, bleek al snel dat deze speciale gepersonaliseerde bedden, naast een van de weinige die fijn voor mij lagen, ook echt het beste voor mij was qua ontlasten van de rug en comfort!

Tilly heeft mij en mijn moeder enorm geholpen met het kijken naar hoe ik toch het juiste bed krijg voor mijn behoefte, maar ook hoe wij de kosten lager kon houden.

Al met al, top ervaring!! Ik kan niet wachten om straks eindelijk in mijn nieuwe bed te slapen!!

24 oktober 2025

Beste Esmée,

Wat een prachtige en uitgebreide review, dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat fijn om te lezen dat de Slaap-DNA meting zo’n groot verschil voor u heeft gemaakt en dat u zich goed geholpen voelde door Tilly. We begrijpen dat het vinden van het juiste bed, zeker met chronische rugklachten, heel persoonlijk en belangrijk is. Het doet ons goed te horen dat u zich bij ons gehoord en goed geadviseerd voelde. We wensen u straks veel heerlijke, pijnvrije nachten toe in uw nieuwe bed.

Mooie aankoop

We werden vriendelijk ontvangen bij Ergosleep Eindhoven. Er werd ruim de tijd genomen om ons te laten ervaren hoe de matrassen / lattenbodems voelen. Hele fijne ervaring. We zijn samen tot een mooie aankoop gekomen.

1 november 2025

Beste mevrouw van Leeuwen,

Wat fijn om te lezen dat uw bezoek aan onze winkel in Eindhoven zo positief is verlopen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit te delen. We geven uw complimenten graag door aan het team in Eindhoven en wensen u veel plezier met uw mooie aankoop.

Aan bij Morgana Amersfoort

Vorig jaar een bed gekocht bij Morgana in Amersfoort. Het matras van mijn vrouw vertoonde al vrij snel kuilvorming. Het Morgana team in Amersfoort ruilde zonder problemen het oude matras voor een nieuwe. Wat een verschil en wat een service. Helemaal prima!

21 oktober 2025

Beste meneer Vandegaar,

Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is opgelost en dat u zo blij bent met de service van ons team in Amersfoort! We wensen u en uw vrouw veel plezier van het nieuwe matras en vele goede nachtrust toe.

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen, Piet nam alle tijd, wij zijn zeer tevreden!

26 oktober 2025

Beste mevrouw Roes,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat Piet alle tijd voor u nam en dat u zo tevreden bent met onze service!

Leiderdorp

Leiderdorp: goede service en mooie producten!

25 oktober 2025

Beste Simone,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de producten!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zojuist een boxspring gekocht bij…

Zojuist een boxspring gekocht bij ergosleep Arnhem. Geholpen door Riekie. Heel prettige voorlichting en hulp bij de aanschaf. Echt een aanbeveling waard.

19 oktober 2025

Beste meneer van Santen,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u zo prettig geholpen bent door Riekie en tevreden bent over de voorlichting en hulp bij uw aankoop. We waarderen uw aanbeveling enorm!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.