25 juni besteld en nu 9 juli nog steeds niets ontvangen. Vandaag 14 juli mijn pakket thuis gekregen met hulp van verzender,waarvoor hartelijk dank ,want pakket was zoek bij vervoerder over hen ben ik... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Ongelooflijk goed geholpen! We hadden een nieuw matrasje nodig voor een tweedehands cosleeper. Alle vragen die we hadden werden zo snel en duidelijk mogelijk beantwoord waardoor wij onze kleine straks... Se mer
Seller was very clear about the status of my order - even emailed personally to explain a (very slight) delay in delivery of my item. But also all of the products on their site are thoughtful and cons... Se mer
Snelle service. Mooi produkt
Biologische en duurzame essentials voor baby en kind om de wereld zo puur mogelijk te ontdekken. Producten van hoogwaardige kwaliteit en ook nog eens oogstrelend! Wij zoeken naar merken van over de hele wereld, die net als wij gaan voor kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit en die willen bijdragen aan de maatschappij door de producten zo puur mogelijk te houden.
Scheepswerflaan 271, 4941 GZ, Raamsdonksveer, NederlÀnderna
- contact@moonii.nl
- moonii.nl
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Prachtig uitgekozen baby- enâŠ
Prachtig uitgekozen baby- en kinderspullen, snel bezorgd met een lief persoonlijk berichtje!
Super webshop
Fijne website met hele mooie producten. Fine communicatie en snelle levering van mijn bestelling.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.