Goedkoop troep uit China; zweer slechte materiaal en de jurk ik besteld lijkt niet hetzelfde als op de website. Erg teleurstellend en levering duurt lang.
Det här tycker kunderna
Let op: dit is een bedrijf uit China met waardeloze producten. Alle positieve recensies lijken nep. Allemaal even lang, overdreven positief en van gebruikers met maar 1 recensie ooit. Als je naa... Se mer
Deze webshop heeft consequent de beste kleding voor elk seizoen. Hun aandacht voor kwaliteit en stijl is wat me elke keer weer terugbrengt. Plus, hun klantenservice is altijd behulpzaam en vriendelijk... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij ModeDirect geloven we dat echte stijl tijdloos is en dat kwaliteit voorop staat. Onze webshop biedt een exclusieve selectie van kleding die klassieke elegantie combineert met moderne trends. Elk item in onze collectie is zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat onze klanten zich op hun best voelen in wat ze dragen, ongeacht de gelegenheid.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- modedirect.net
Andra tittade också på
Ik hou ervan hoe makkelijk het is om…
Ik hou ervan hoe makkelijk het is om bij deze webshop te winkelen. Hun website is gebruiksvriendelijk en hun klantenservice is altijd beschikbaar om te helpen. Plus, de kleding is absoluut prachtig!
Ik heb meerdere keren bij deze winkel…
Ik heb meerdere keren bij deze winkel besteld en elke keer ben ik onder de indruk van de kwaliteit van de kleding en de klantenservice. De pasvorm is consistent en de stoffen zijn heerlijk zacht en comfortabel.
Elke bestelling die ik heb geplaatst is…
Elke bestelling die ik heb geplaatst is snel aangekomen en overtrof mijn verwachtingen. De kwaliteit van elk kledingstuk is fenomenaal, en de klantenservice is altijd snel en behulpzaam.
Fantastische kwaliteit en stijlvolle…
Fantastische kwaliteit en stijlvolle opties voor iedereen die op zoek is naar iets anders dan de mainstream. De prijzen zijn redelijk en de service is uitstekend, waardoor shoppen hier altijd een plezier is.
De items die ik heb gekocht zijn altijd…
De items die ik heb gekocht zijn altijd van de hoogste kwaliteit en de designs zijn uniek. Dit is een van de weinige plaatsen waar ik vertrouwen heb in elke aankoop. De klantenservice is ook uitstekend en altijd bereid om te helpen.
Deze webshop heeft consequent de beste…
Ik was op zoek naar iets specifieks en…
Ik was op zoek naar iets specifieks en vond het perfect hier. De klantenservice hielp me het juiste product te vinden en gaf me zelfs stylingtips. Een fantastische ervaring van begin tot eind!
Prachtige stoffen
Prachtige stoffen, uitstekende pasvorm, en ongeëvenaarde klantenservice. Dit is een winkel waar ik keer op keer terug blijf komen voor meer. Elk stuk dat ik heb gekocht, heeft mijn garderobe verrijkt.
Ik waardeer echt de brede selectie van…
Ik waardeer echt de brede selectie van zowel casual als formele kleding die deze webshop biedt. De website is gemakkelijk te navigeren en de klantenservice is zeer deskundig en vriendelijk.
Dit is absoluut mijn nieuwe favoriete…
Dit is absoluut mijn nieuwe favoriete webshop voor mode. Niet alleen zijn de kledingstukken van topkwaliteit, maar de stijlen zijn ook modern en flatterend. Elke bestelling wordt snel geleverd en komt altijd in perfecte staat aan.
Ik hou van de unieke stijlen die deze…
Ik hou van de unieke stijlen die deze winkel biedt. De kleding is altijd van goede kwaliteit en past goed. Plus, de klantenservice is fantastisch.
Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen…
Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over deze webshop. De kwaliteit van de kleding is uitstekend, de prijzen zijn redelijk, en de klantenservice is altijd behulpzaam en attent.
Ik ben erg tevreden met mijn recente…
Ik ben erg tevreden met mijn recente aankoop. De kleding past perfect en is gemaakt van mooie materialen. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over mijn bestelling
Dit is een van mijn favoriete plaatsen…
Dit is een van mijn favoriete plaatsen om online te winkelen. De kleding is altijd van hoge kwaliteit en de stijlen zijn modern en stijlvol. De klantenservice is ook altijd top
Ik was blij verrast door de snelle…
Ik was blij verrast door de snelle levering en de kwaliteit van de kleding. De pasvorm is perfect en de stoffen zijn van hoge kwaliteit. Ik raad deze winkel zeker aan.
Deze webshop biedt een geweldige mix…
Deze webshop biedt een geweldige mix van comfort en stijl. De kleding is perfect voor zowel casual als meer formele gelegenheden. De klantenservice is ook uitstekend.
Ik ben echt onder de indruk van de…
Ik ben echt onder de indruk van de duurzaamheid van de kleding van deze webshop. Na meerdere wasbeurten blijven de stukken er als nieuw uitzien. Plus, de klantenservice is altijd behulpzaam en vriendelijk.
Deze winkel gaat boven en buiten met…
Deze winkel gaat boven en buiten met hun klantenservice. Ze helpen altijd met eventuele vragen of problemen en zorgen ervoor dat elke ervaring positief is
Elk stuk dat ik heb gekocht is…
Elk stuk dat ik heb gekocht is zorgvuldig gemaakt met aandacht voor detail. De stoffen zijn luxueus en comfortabel. Ik waardeer ook de snelle en betrouwbare levering.
Ik heb iets besteld bij Modedirect maar…
Ik heb iets besteld bij Modedirect maar de maat is niet helemaal goed. Ik zit al bijna één week te wachten op een retourformulier. Krijg helemaal geen reactie, geen antwoord op mailtjes. Heb gebeld, ingesproken, maar ik word niet teruggebeld. Straks zijn mijn 30 dagen bedenktijd om, en wat dan?
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.