Goedkoop troep uit China; zweer slechte materiaal en de jurk ik besteld lijkt niet hetzelfde als op de website. Erg teleurstellend en levering duurt lang.
Det här tycker kunderna
Let op: dit is een bedrijf uit China met waardeloze producten. Alle positieve recensies lijken nep. Allemaal even lang, overdreven positief en van gebruikers met maar 1 recensie ooit. Als je naa... Se mer
Deze webshop heeft consequent de beste kleding voor elk seizoen. Hun aandacht voor kwaliteit en stijl is wat me elke keer weer terugbrengt. Plus, hun klantenservice is altijd behulpzaam en vriendelijk... Se mer
Dit is absoluut mijn nieuwe favoriete webshop voor mode. Niet alleen zijn de kledingstukken van topkwaliteit, maar de stijlen zijn ook modern en flatterend. Elke bestelling wordt snel geleverd en komt... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij ModeDirect geloven we dat echte stijl tijdloos is en dat kwaliteit voorop staat. Onze webshop biedt een exclusieve selectie van kleding die klassieke elegantie combineert met moderne trends. Elk item in onze collectie is zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat onze klanten zich op hun best voelen in wat ze dragen, ongeacht de gelegenheid.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- modedirect.net
Andra tittade också på
Oplichters
Oplichters, 2 weken gewacht op een spijkerjas. Bleek uit China te komen, zeer slechte kwaliteit, jasje koste €41 met korting maar zou er niet meer dan €5 voor willen betalen. Retour formulier gevraagd via de mail, geen reactie. Ook niet telefonisch bereikbaar. Bestel hier niet, ik heb mijn les geleerd.
Niet bestellen!
Heel slechte of eigenlijk geen communicatie mogelijk! Ik probeer al weken een retourbon te krijgen om mijn artikel te retourneren en mijn geld terug te krijgen en krijg niets aan ook naar heel veel mails niet! Niet oké dit
Smerige oplichters!
Smerige oplichters. Foto van de kleding is absoluut niet wat jij opgestuurd krijgt! Zowel een broek als een trui besteld bij ze. Na gekeken of ze hier in Nederland zaten. Bleek het toch uit China te komen. Volgens beschrijving en foto, op hun site, een geborduurde trui op linnen, blijkt een plaatje van borduursel te zijn, een slecht plaatje/druk ook nog, op polyester en spandex. Niets kopen bij ze!!!!!
Paar maand geleden al besteld ik heb…
Paar maand geleden al besteld ik heb nooit iets ontvangen. Verschillende mails gestuurd geen reactie!!! Dit is wat voor Alberto Stegerman dit zijn oplichters!!
PAS OP BESTEL HIER NIKS!!!!
Nu zie ik jullie reactie hier onder ik heb al zo vaak naar jullie gemaild!!! En wat een onzin mijn adres klopt 100% ik heb het voor de zekerheid net nog nagekeken klopt als een bus dus zet hier geen dingen op die niet waar zijn!!! Bizar dit ik wil maar 1 ding en dat is mijn geld retour en zsm!! Ik ga er ook vanuit dat dit zsm gebeurt!!!

Svar från Modedirect
De betaalde bestelling is absoluut niet…
De betaalde bestelling is absoluut niet te vergelijken met de afbeelding op de webshop! In plaats van een jurk is het een blouse! Nu wil ik het pakket terugsturen en mijn geld terugkrijgen. Ik krijg geen enkele reactie, er zit geen retourformulier bij het pakket en kun je ook niet aanvragen.GROTE oplichters!!
Helaas kwam ik pas na mijn bestelling…
Helaas kwam ik pas na mijn bestelling tot de conclusie dat deze bestelling uit China moest komen. Nu ik wil retourneren (na lange tijd te hebben gewacht op de levering) omdat de producten niet voldoen aan de geschetste verwachtingen; geen gehoor. Bestel hier niet. Oplichters
Echt jammer! Herroepingsrecht
Ja echt jammer!
Nu moet ik ook in het rijtje van 1 ster aansluiten.
Ik had goede hoop! Ik wilde de kleding afbestellen en dat ging niet. Ik kreeg een mail dat de bestelling onderweg was en dat ik daarna een retourformulier kon aanvragen. Dat heb ik gedaan. Helemaal zoals ze aangeven in hun voorwaarden. Ik ben 2 maanden en 10 mails verder en tot vandaag GEEN reactie.
Stuur mij gewoon het retourformulier. Ik heb niets uitgepakt. Ik wil die kleding gewoon niet.
moest je 0 sterren kunnen geven
moest je 0 sterren kunnen geven, zou ik het doen. Ten eerste heel lang moeten wachten voor de jurk aankwam. en ten tweede was de jurk helemaal iets anders dan wat op de foto's stond, volledig ander kleurtint, volledig ander stof . alles komt uit China. De jurk rook helemaal niet fris! in een pakket verfrommeld gearriveerd. 80 € weggegooid voor iets dat je zelf niet durft aandoen hoe lelijk het is!
Bestelling niet ontvangen
Ik heb ongeveer een maand geleden een bestelling geplaatst maar nog steeds niet ontvangen. Op mijn e-mails daaromtrent krijg ik geen antwoord. Ik vraag mij af of dit bedrijf sowieso nog bestaat? Of ben ik mijn geld kwijt? Mocht ik kunnen ik gaf dit bedrijf een O/5!
Een van de drie jurken niet aangekomen
Een van de drie jurken niet aangekomen, andere jurk veels te wijd (niet zoals op de foto op de website). Derde jurk is als enige oke. Klantenservice nog niet kunnen bereiken...
Geleverde trui lijkt amper op de bestelde
Lang gewacht op mijn bestelling. Totaal iets anders gekregen dan bestelt. Een trui met bloemen aangenaam om dragen in katoen. Ik heb een polyester geval gekregen dat amper lijkt op de trui van de foto. Telefoonnummer klopt niet, geen reactie op email.
De kwaliteit van de jurk valt erg…
De kwaliteit van de jurk valt erg tegen.
Daarom wil ik retourneren.
Klantenservice is niet bereikbaar. Ze reageren niet op email en per telefoon altijd een antwoordapparaat.
Opgelet!
Ik plaatste bijna vier weken geleden een bestelling op deze website. Op de site staat er dat de levertijd hoogstens twee weken duurt. Ik ontving lange tijd niks van updates over deze bestelling.
Hieromtrent probeerde ik contact te leggen met deze site door o.a. telefoontjes, verscheidene e-mails..., maar tevergeefs. Het telefoonnummer blijkt ook niet in gebruik te zijn...Dit is niet de service die men claimt te garanderen.
Uiteindelijk is de bestelling vandaag toegekomen, maar dus ruim na de verwachte levertijd.
Ik bestel hier niet meer opnieuw.
Dit is een van mijn favoriete online…
Dit is een van mijn favoriete online winkels. De kleding is altijd van hoge kwaliteit en de stijl is modern en stijlvol. De klantenservice is ook altijd eersteklas.
Uitstekende klantenservice
Uitstekende klantenservice! Ik had een vraag over mijn bestelling en ik werd snel en vriendelijk geholpen. Ik zal hier zeker blijven winkelen.
De levering is altijd sneller dan…
De levering is altijd sneller dan verwacht en de kwaliteit van de kleding is fantastisch. Ik ben vooral onder de indruk van de goede afwerking van de kledingstukken, waardoor ze lang meegaan.
Ik heb hier meerdere keren gekocht en…
Ik heb hier meerdere keren gekocht en elke ervaring was beter dan de laatste. De kwaliteit van de stoffen en de afwerking van elk stuk is uitstekend. De klantenservice is responsief en altijd klaar om te helpen.
Ik ben erg tevreden met mijn aankopen
Ik ben erg tevreden met mijn aankopen. De pasvorm is consistent goed en de materialen zijn van topkwaliteit. Plus, hun klantenservice team is een van de beste die ik ben tegengekomen bij online winkelen.
Ik heb onlangs een paar jeans en een…
Ik heb onlangs een paar jeans en een blouse gekocht en ik ben zeer tevreden met mijn aankopen. De kleding is comfortabel, stijlvol, en gemaakt van duurzame materialen. Ik zal zeker weer shoppen bij deze webshop.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.