Har gjort tidigare inköp från Mockfjärds och varit nöjd med det. Nu just installerat ytterligare nytt fönsterparti från dem. Lätt att komma i kontakt med företaget. Trevligt och kunnigt bemötande fr... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Vi säljer nyckelfärdiga fönster- och dörrbyten. Vi byter både för privatpersoner och Fastigheter/BRF:er.
Humanistgatan 2A, 781 70, Borlänge, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Engagerad och kunnig säljare, bra lösningar.
Upplevde att allt flöt på bra. Duktiga och snabba montörer.
Säljaren sa att han skulle skicka 2 st extra grepp till rullgardinen, det är det ända som saknas. Hoppas att dom dyker upp i brevlådan.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Snygga fönster med bra finish.
Snyggt montage lyfter rummen.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Bra kvalitets fönster och bra bemötande och montering, har vara positivt att säga om hela förloppet från initial kontakt till kunniga montörer som gjorde toppen jobb.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Jättebra hantverkare och själva produkten finns det bara gott att säga om! Nu är det roligt att putsa fönster👍 I Hälsingland finns bra firma

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Vi har anlitat Mockfjärds fönster vid två tillfällen och är väldigt nöjda.
Vi har fått bra service, bra pris och vi är väldigt nöjda med arbetet.
Fönsterna och persiennerna har bra kvalitet och deras samarbetspartner Magnus Montage gör ett väldigt bra jobb med insättningen.
Allt har fungerat utan problem och vi är väldigt nöjda.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Blev grundlurade vid beställning av nya fönster, fick för små fönster, det var så bråttom med att skriva under beställningen förstår i efterhand varför det inte gavs tid till att läsa igenom flera sidor med info.Nu har vi fixat så att det blivit bra ,men några hundra tusen fattigare. Se upp med Mockfjärds !!

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Tack för ett mycket bra jobb Micke och Tom, vi är så nöjda.
Jonas o Petra

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Bytt fönster hemma i Skokloster till Mockfjärds. Jättefina fönster, bra kvalitet. Montörerna som slet med våra gamla fönster och satte in nya var super! Professionella och mycket duktiga! Men gå igenom avtalet muntligt med säljaren innan påskrift så inga missförstånd sker vilket det gjorde i vårat fall, tog energi och var irriterande. Men supernöjda med fönster och montaget.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Perfect vi var så nöjda med fönster bytet, så vi anlitade Mockfjärds igen, vi har sparat mycket energi med att byta fönster. Daniel är väldigt bra och även hantverkarna som gjorde bytet.
Nästa byte blir i September 2025

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Vi är väldigt nöjda med hela processen, från första mötet med säljaren till hämtning av gamla fönster. Allt flöt på som utlovat, tidplan hölls, vi fick tydlig info hela tiden om vad som skulle ske och när. Montörer var proffsiga och vi är väldigt nöjda med våra nya fönster! När vi inte var säkra på hur färgen på fönster skulle komma att se ut ordnade säljaren så att vi kunde få kontakt med tidigare kund och se deras fönster, det uppskattade vi mycket!

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Allt från säljare Matias Andersson till montörerna Wennberg & Björk har varit 100%. Vi är så nöjda med våra nya fönster och dörr. Snabbt och smidigt och fruktansvärt snyggt blev det👍👍

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Snabbt och proffsigt utfört. Kan verkligen rekommendera. Vi är helnöjda.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Vi hade en väldigt bra uppstartsbesök från Mockfjärds där vi gick igenom byta av dörrar, fönster samt persienner och fick ett kostnadsförslag.
Sedan vid bytet så gick det väldigt smidigt tillväga från leverans av varorna till allt var bytt och klart.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Vi vill varna för Mockfjärds. Färgen har släppt på den dyra altandörren efter bara 5år - garantin gällde uppenbarligen bara 3(!) år. Ett tecken på att de inte ens själva tror på sin produkt. Obefintlig kundservice.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Micke och Tom från Team Brotorpet kom till oss för att byta fönster på vår altan…
Kan ju bara säga att dem gjorde ett fantastiskt jobb o var väldigt noga i sitt arbete..dem var måna om att vi skulle känna oss nöjda oxå..Det blev vi verkligen. Mycket trevliga o lättsamma killar.. blev lite tomt efter er.. Stort Tack Micke o Tom o Tack för tillmötesgående Michael Schönberg! 👍
MVH Månbjörk.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Här är två väldigt nöjda radhusägare! Med stor kunskap och skicklighet blev vi guidad genom denna process. Vi fick hjälp att förverkliga vår dröm om större fönster och fick förslaget att sätta in altandörr istället för ett fönster. Det blev så bra! När vi sökte bygglov fanns tålamod för alla svängar som blev. Montörerna var också proffsiga, snabba och så trevliga! Stort tack till Mockfjärds, vår säljare Daniel och vår montör Mikael med team för att vi nu har ett nytt hus!

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Så nöjd med fönstren och de nya fönsterfodren på utsidan. Hjälpsam montör. Tusen tack.