3,3

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder. Omdömen kanske inte Àr representativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

3,3

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Undvik Mobilx i Kalmar!

LÀmnade in min dator pÄ Mobilx i Kalmarför att jag trodde att det var glapp i usb-port. Jag fick sitta och hÄlla i stickan för att markören skulle fungera. Jag ville veta om det gick att byta bara usb-portarna eller om jag var tvungen att köpa en ny dator. Killen pÄ Mobilx i Kalmar sa att han trodde att det var "mjukvaran". Jag kan inte mycket om datorer sÄ jag accepterade hans omdöme och lÀmnade in datorn för att han skulle fixa det. Han skulle fixa det under dagen, men eftersom jag har 3 mil hem sÄ sa jag att jag skulle komma tillbaka en annan dag för att hÀmta den. NÀr jag kommer tillbaka sÀger han att han har fixat det men det visar sig att han inte har kollat om markören funkar sÄ han fÄr behÄlla datorn för att kolla igen. Jag mÄste kolla mail och annat sÄ jag Äker och köper en ny billig dator. Jag kör med den nya datorn i ca en vecka. Jag fÄr besked att det ska göras en omstart och att jag kommer att bli av med alla "bokmÀrken" bland annat. Jag vet inte vad han menar, men inser till slut att det Àr det jag kallar för "Favoriter" och det sÄg jag inte som ett problem, eftersom det ju inte fanns pÄ den nya datorn heller. Han hör av sig nÀr datorn Àr fÀrdig och jag hÀmtar den dagen efter. NÀr jag kommer dit stÄr han och grejar med datorn som ju skulle varit fÀrdig redan dagen innan. Jag vet inte vad han gör, men vÀntar tills han Àr fÀrdig. DÄ meddelar han att han har bytt operativsystem sÄ att jag numera har Windows 11 nÄgot som jag har motsatt mig sÄ lÀnge jag har kunnat. Jag Àr inte sÀrskilt bra pÄ datorer sÄ jag hÄller mig hellre till nÄgot som jag kan sÄ lÀnge det gÄr. Hade jag vetat att han skulle joxa med det sÄ hade jag naturligtvis sagt ifrÄn frÄn början, men har jag lÀmnat in datorn för att musen inte fungerar och att jag vill behÄlla mina foton sÄ utgÄr jag ifrÄn att allt annat lÀmnas dÀrhÀn. NÀr jag kommer hem stÀller jag den gamla ( nu fixade, trodde jag...) datorn pÄ köksbordet och gÄr till den nya för att kolla mailen. Döm om min förvÄning nÀr jag pÄ den nya datorn som aldrig har varit i nÀrheten av den gamla helt plötsligt har alla Favoriter ( bokmÀrken ) liggandes pÄ skÀrmen. Jag fÄr Àven upp ett lass med "pÄminnelser" om bilder, dokument och filer som fanns pÄ den gamla datorn. Jag skÀmtade med en kompis om att datorerna kanske kunde kommunicera med varandra trots att den ena inte ens var inkopplad till ström. Kort sagt, det som skulle försvinna frÄn den gamla datorn fanns nu pÄ den nya. ALLT verkade finnas pÄ nÄgot jÀkla "moln", nÄgot som jag ocksÄ hela tiden nekat. NÀr jag skulle maila bilder till nÄgon och fick frÄgan om jag ville lÀgga ut dem pÄ ett moln för att kunna skicka större mÀngd data sÄ har jag hela tiden nekat sÄ att jag har fÄtt skicka fler mail istÀllet för att fÄ över allt. PÄ detta viset var det inte dagen innan eller ens pÄ morgonen sÄ det mÄste ha att göra med det som han gjorde nÀr jag kom för att hÀmta datorn. Jag var tvungen att lugna ner mig i nÄgra dagar för att inte bli helt ballistisk innan jag Äkte in till Mobilx igen (6 mil t.o.r varje gÄng..) och frÄga hur det kommer sig att mina bilder, lÀkarintyg, medicinlistor och annat nu lÄg ute pÄ nÄgot jÀkla moln som jag inte kunde kontrollera. Jag gÄr inte omkring med nÄgon foliehatt pÄ huvudet, men jag vill inte ha mer av mitt liv svÀvande i rymden Àn vad som Àr nödvÀndigt. Killen som jag pratade med dÄ hade inte sjÀlv grejat med min dator men den andra killen skulle komma in pÄ eftermiddagen. Via ett SMS fick jag besked att de kunde ta bort alla bilder frÄn molnet, men att det absolut inte var de som hade lagt ut det. Summan av elÀndet Àr att jag köpte en ny dator för 3000 kronor, fick köpa nya högtalare för 400, ny sladd till skÀrmen för det var en annan kontakt, fick ett nytt system som jag inte ville ha, alla bilderna utlagda pÄ moln, 75 % av alla mina bilder pÄ den gamla datorn Àr helt försvunna och de Àr frÄn tiden INNAN det fanns moln , sÄ det kan inte ha med det att göra, alla bilderna som finns kvar ligger under fliken "BILDER" och inte uppsorterade efter motiv som de var innan sÄ nu har jag ett elÀnde att hitta dem. Fast det blev ju ett mindre problem eftersom 75 % av dem Àr helt borta.. Hur jÀkla rörigt som helst. Och nÀr jag kom hem och kopplade in den gamla datorn sÄ var det fortfarande glapp i usb-porten! Jag lyckades med en "fördelardosa" koppla in allt i ett usb pÄ baksidan av datorn sÄ att allt fungerar, sÄ det var usb pÄ framsidan som var problemet hela tiden. Vilket ju var det jag sa vid första besöket. Och för detta har jag betalat 1000 kronor! Helt i onödan! Det hade varit vÀrt 1000 spÀnn för att de inte hade gjort nÄgonting alls. DÄ hade mina bilder varit pÄ rÀtt plats jag hade haft ett system som jag klarade av nÄgorlunda och mitt blodtryck hade varit mindre skadligt och jag hade sparat in nÀstan 4000 spÀnn i nya apparater. Kommer jag att anvÀnda mig av Mobilx i Kalmar igen? Definitivt inte!!

11 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

KĂ€nns proffsigt och genuint

Giraffen Kalmar. Fick rÄd angÄende en Samsung Gallaxy S22 ultra som blivit "lagad" pÄ repair24, men som varnar/slutar ladda om den supersnabb-laddas och ibland Àven via normal snabbladdning. VÀnligt bemötande, genuint intresserad av att hjÀlpa, helt logiska förklaringar till varför laddningen inte fungerar. Skicka efter del tar ca 2 dagar! Proffsigt pÄ alla sÀtt, dvs Àven bemötande.

9 september 2025

Är det hĂ€r ditt företag?

Registrera din profil för att fÄ tillgÄng till vÄra kostnadsfria företagsverktyg, och kom nÀrmare dina kunder.

Skapa ett konto gratis

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer