Nusvar Omdömen

‱
TrustScore 1.5 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Varför existerar mrKoll? Varför finns ni đŸ€Ź? Jag har min historia om hur mitt personnummer och mina personuppgifter anvĂ€nds frĂ„n en annan person. Jag fick varor, som jag bestĂ€llde inte, fick bokning... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

GÖR DETTA FÖR ATT FÅ BORT DOM FRÅN GOOGLE 1. RAPPORTERA DOM till GOOGLE, de fĂ„r pengar genom att anvĂ€nda google adsense reklam, sök efter det i Google och rapportera brott: Reporting a Vi... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Det jag inte kan förstÄ hur man lÀmna ut hela personnumret till vem som helst utan mer kontroll Àn ip-nummer! Som alla vet sÄ gÄr detta att dölja pÄ flera olika sÀtt. BÀddat för identitetsstöld! A... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

HÀnger ut alla Sveriges medborgare pÄ sin hemsida men sjÀlv har han sett till att inte finnas pÄ sin egen hemsida sÄ att nÄgon kan kolla upp honom. Faktum Àr att han gör allt i sin makt för att vara... Se mer

Mycket dÄlig

TrustScore 1.5 av 5

5 stjÀrnor
4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Man kan inte ta bort sina uppgifter pÄ

Man kan inte ta bort sina uppgifter pÄ Mr Koll, kontaktar man företagets kundtjÀnst fÄr man redan skrivna svar ingen mÀnsklig kontakt.Mina uppgifter pÄ Mr Koll utnyttjas av kriminella och jag har utsatts för olika brott i över 6 Är.Polisen Àr chanslös mot dessa företag och kan inte hjÀlpa.Dessa företag borde förbjudas och den enskilde ska fÄ bestÀmma om han eller hennes uppgifter skall finnas tillgÀngliga för andra.

25 juni 2026

Bakom Nusvar döljer sig Mr Koll

Bakom Nusvar döljer sig Mr Koll, ett företag som Àr Omöjligt att fÄ kontakt med om man vill Àndra pÄ uppgifter som de publicerat. Deras sÄkallade kundservice bestÄr till 100 % av skriftlig information pÄ deras webbplats.

3 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bra respons frÄn kundtjÀnst.

Efter strul med första betalningen, 39 kr för att se Ätal, sÄ fick jag hjÀlp av kundtjÀnst med en vÀrdekod. Efter ytterligare en betalning pÄ 129 kr sÄ kom informationen om Ätalen pÄ min skÀrm.

19 november 2025

Noll stjÀrnor

Noll stjÀrnor.
Borde vara olagligt att hÀnga ut mÀnniskors adresser. SÀrskilt nÀr man, vid upprepade tillfÀllen, bett MrKoll att inte ska göra det. FÄr inte ens nÄgot svar frÄn dem.

ALLA andra bolag (Àven de riktigt stora) som jag bett ta bort mina uppgifter har gjort det pÄ en gÄng. ALLA utom MrKoll.

21 september 2025

Idioti pÄ hög nivÄ!

Idioti pÄ hög nivÄ!! Man betalar för att fÄ tillgÄng till en tjÀnst och nÀr man har genomfört betalningen och vill tillgÄng till tjÀnsten, dom krÀver en ytterligare 129kr avgift!! Vilseledande och falsk marknadsföring!!! Pinsamt. Mrkoll.se lurar folket !!

5 november 2024

Varför existerar mrKoll

Varför existerar mrKoll? Varför finns ni đŸ€Ź?
Jag har min historia om hur mitt personnummer och mina personuppgifter anvĂ€nds frĂ„n en annan person. Jag fick varor, som jag bestĂ€llde inte, fick bokningar i olika salonger, som jag bokade inte. Polis hjĂ€lper inte, Ă€renden bara lades ner. Nu mrKoll publicerade min utbildning đŸ€ŹđŸ€ŹđŸ€Ź Jag bad inte mrKoll att publicera min personlignummer, mina personuppgifter.

23 januari 2024

FÅ BORT DOM

GÖR DETTA FÖR ATT FÅ BORT DOM FRÅN GOOGLE

1. RAPPORTERA DOM till GOOGLE, de fÄr pengar genom att anvÀnda google adsense reklam, sök efter det i Google och rapportera brott:

Reporting a Violation AdSense help center

2. Ta bort din privata information frÄn sökmotorn, sök i google efter:

Request to remove your personal information on Google

3. DELA dessa steg hÀr och överallt för att fÄ fler mÀnniskor att rapportera dom.

12 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Jag har försökt nĂ„ er dĂ„ min frĂ„ga inte

Jag har försökt nÄ er dÄ min frÄga inte finns svar pÄ. Och ni inte svara pÄ mail.

Jag har dolt min folkbokföringsadress aktivt i eran tjÀnst men endÄ stÄr adressen offentligt öppet pÄ Google som lÀnk nr 2 pÄ google till mr koll sida.

Varför sÀga att man kan dölja adress nÀr den endÄ stÄr öppet pÄ Google???????

25 mars 2023

Klaga till EU!

Dessa databaser mrkoll,lexbase,verifiera mm förstör folks liv genom att ens möjligheter till jobb och ett socialt liv försÀmras rejÀlt. Ett stort intrÄng i ens privata liv och integritet. TvÄ gÄnger har förra regeringen misslyckats att Àndra grundlagen för att fÄ stopp pÄ dessa sidor. Dessa partier som nu sitter i regeringen Àr de som var emot grundlagsÀndringen och röstade emot. SÄ att de ska komma till en lösning i detta bekymmer Àr osannolikt. Gör som mÄnga andra och klaga till eu-kommissionen, ju fler desto bÀttre! Eu Àr starkt kritiska mot hur Sverige behandlar kÀnsliga och personliga uppgifter och menar att det inte Àr förenligt med GDPR. För inte lÀnge sedan skickade eu ett brev till Sveriges riksdag och uppmanade att komma till en lösning med dessa databaser annars ingriper eu-komissionen.
PÄ Eu:s hemsida finns klagomÄlsfomulÀr som man kan fylla i och skicka in. I detta fall Àr det Sveriges riksdag man klagar pÄ dÄ dessa databaser har lagligt stöd att göra som de gör i Sverige.

14 februari 2023

OSERIÖST FÖRETAG

Loggat in med Bankid och dolt min adress. Återkommer hela tiden efter nĂ„gra mĂ„nader. MĂ„ste logga in flera gĂ„nger per Ă„r för att ta bort min adress? Andra seriösa sök sidor rĂ€cker det att logga in med Bankid en gĂ„ng sĂ„ försvinner informationen permanent. OSERIÖST FÖRETAG!!!

1 mars 2022
Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Mrkoll, Lexbase och Flashback

Vad har alla dessa Àgare till mrkoll, lexbase och flashback för gemensamt? Jo, alla alla gömmer sig frÄn samhÀllet, en har skyddad ID en annan anger ingen adress men alla vurmar om rÀtten till att alla ska fÄ veta vilka mÀnniskorna Àr. Men vÀrst av alla Àr Jan Axelsson som Àger Flashback. Han tar priset och skickar folk till att förstöra ett forum som Friaordet som tillÄter sanningen om han sjÀlv. DÄ var yttrandefrihet inte sÄ roligt lÀngre för Jan Axelsson.

1 september 2022

Var med och pÄverka!!!

Regeringen har flera gÄnger fÄtt i uppdrag att utreda dessa sajters rÀtt att kunna publicera och sÀlja brottsmÄlsdomar. I bÄda utredningar som regeringen gjort kom de fram till att dessa sajter som mrkoll, lexbase, verifiera m.m. bör begrÀnsas dÄ de gör stor skada pÄ individer. Det enda sÀttet att kunna begrÀnsa de Àr genom en grundlagsÀndring kom utredningen fram till. Alla riksdagspartier hÄller med att dessa sajter bör begrÀnsas och upphöra att lÀttillgÀnglig göra brottsmÄlsdomar. Allianspartierna som först var med och fick vara med och bestÀmma utredningens innehÄll och visade stöd för utredningen, bytte plötsligt fot och röstade ner förslaget i riksdagen 2018. Hade förslaget fÄtt majoritet i riksdagen hade dessa sidor redan stoppats 1 jan 2019. Regeringen fick av riksdagen Äterigen i uppdrag att utreda frÄgan ytterligare. Den nya förslaget om att sÀtta stopp för dessa sidor kom upp i riksdagen nu i maj 2022 dÀr den Äterigen röstades ner. Alla i riksdagen Àr överens att dessa databaser bör begrÀnsas, bara inte som regeringen har lagt fram. Det beslutades ocksÄ att frÄgan ska skjutas upp till nÀsta riksmöte, som jag tror Àr i slutet av Äret. FÄr förslaget med sig en majoritet i riksdagen i riksmötet sÄ kommer dessa databaser att begrÀnsas redan 1 jan 2023.

Mejla riksdagsledamöter om att ni vill att de stödjer lagen om att lÀgga ner dessa databaser! Skriv om er situation och hur ni pÄverkas. Om förslaget Äterigen röstas ner kommer vi att vara tvungna att vÀnta fyra Är till, tills vi fÄr en möjlighet som denna. Det krÀvs nÀmligen tvÄ beslut av riksdagen av samma förslag, en innan ett riksdagsval och en efter för att en grundlag ska kunna Àndras.

21 september 2022

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer