I vores ejerforening fik vi lavet ét nyt tag og alle rør til forbrugsvand blev skiftet. MMAKE var rådgiver på opgaven og skulle have udført løbende kontrol. Det skete ikke til trods for de fik 1 mio... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Jeg kan klart anbefale MMAKE! Jan hjalp os med en fugtteknisk vurdering sf opstigende grundfugt og rådne etagebjælker. Efterfølgende bistod MMAKE med projektering, styring af håndværkere og tils... Se mer
Har kontaktet Mmake da vi har store udfordringer med fugt på loftet, Mmake rykkede hurtigt ud med det hele store udstyr, på med pandelampen og fandt hurtigt mange fejl og mangler. Rapporten kom hurt... Se mer
MMAKE A/S er en specialiseret byggeteknisk rådgiver med fokus på renovering af ældre og beboede ejendomme i København, Frederiksberg og Storkøbenhavn. MMAKE A/S er et ingeniører og bygningskonstruktørfirma, der arbejder for andelsboligforeninger, ejerforeninger og almene boligforeninger på tværs af Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Amager, Vanløse og Glostrup. Siden 2016 har MMAKE A/S gennemført mere end 1.500 byggetekniske opgaver, hvilket giver MMAKE A/S dyb erfaring med københavnske konstruktionstyper, myndighedsprocesser og de renoveringsbehov, som er særlige for ældre etageejendomme i hovedstadsområdet. Vi hjælper boligforeninger sikkert gennem alle typer renoveringsprojekter – fra VVS projekter, energioptimering og byfornyelse til større facaderenoveringer, tagudskiftninger, vinduesudskiftninger og kloakrenoveringer. Vores rådgivere kombinerer for det meste både en håndværksmæssig baggrund med en ingeniør- eller bygningskonstruktøruddannelse. Det giver os et stærkt teknisk fundament og sikrer, at vores rådgivning er både praktisk forankret, økonomisk ansvarlig og let at forstå for bestyrelser og beboere. Vores mission: Vi skaber tryghed for boligforeninger, når de gennemfører renoveringsprojekter. Vi arbejder hver dag for at levere høj kvalitet, tydelig kommunikation og et professionelt samarbejde. Hvis du oplever forhold, der ikke lever op til vores standard, vil vi meget gerne have du kontakter direktøren direkte på jan@mmake.dk. Vi tager dialogen seriøst, står til ansvar for vores arbejde og ønsker vores kunder får en ydelse, de er tilfredse med. Vores ydelser: – Byggeteknisk rådgivning ved store og mellemstore renoveringsprojekter. – Renovering af facader, tage, vinduer, altaner og gårdmiljøer. - VVS projekter som faldstammer, stigstrenge og varmecentraler. – Klimasikring, dræn og fugttekniske løsninger. – Energioptimering og bygningsgennemgang. – Vedligeholdelsesplaner (10 års og 30 års). – Udbud, projektledelse, tilsyn og kvalitetssikring.
Ellekær 6E,st., 2730, Herlev, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Det skete ikke til trods for de fik 1 mio for opgaven. Taget er fejlkonstrueret. Inddækninger er lavet forkert, og meget andet. Resultatet er at vi nu har 16 ejerlejligheder med vandskader. Vi fører en sag mod MMAKE og det udførende firma, for at få dækket skaderne og få lavet taget fagligt korrekt.
Vi kan absolut IKKE anbefale MMAKE.

Svar från MMAKE A/S
Jeg kan klart anbefale MMAKE!
Efterfølgende bistod MMAKE med projektering, styring af håndværkere og tilsyn.
Projektet blev afleveret til tiden - og til den aftalte pris!
Vi kan varmt anbefale at brugr MMAKE, hvis man som os - en mellemstor andelsboligforening har problemer med en fugtig kælder!
Vi takker for et godt samarbejde!
Hvis I skal vælge et Rådgivningsfirma til jeres renoveringsprojekt, kan jeg i den grad varmt anbefale MMAKE.
Vi havde med en meget besværlig, uprofessionel og totalt inkompetent entreprenør at gøre med i ejendommens udskiftning af faldstammer og stigstrenge.
Jeg nævner udelukkende navnet på entreprenøren af den årsag, at jeg på det kraftigste vil opfordre alle til aldrig nogensinde så meget som at overveje at bruge dette firma som hedder Finn L & Davidsen A/S, i forkortelse FLD. Hold jer for Guds skyld langt udenom og fuldstændig væk fra det firma.
Det var IKKE MMAKE, der havde valgt det entreprenørfirma, der er meget vigtigt at understrege.
Entreprenøren forsøgte alle tricks i bogen for at snige sig udenom deadlines og ordentlig genetablering af fejl og mangler. Og tidsplanen var entreprenøren alene skyld i blev til 7 måneders mareridt i stedet for de max 8 uger, det skulle have taget for hver opgang i vores ejendom, som endda kun består af 2 opgange med i alt 16 lejligheder.
Men MMAKE stod fast og var vores redning i en ellers rædsom oplevelse af en renovation.
Særligt da Driftchef og Bygningskonstruktør Joachim Pedersen fra MMAKE overtog styringen af projektet blev entreprenørfirmaet sat alvorligt på plads, og støt og roligt begyndte projektet at tage en drejning, og resultater begyndte at ske, hvilket var en kæmpestor lettelse.
Joachim Pedersen var den eneste der med sin håndfaste og assertive styring af den mest umulige entreprenør, I nogensinde kan forestille jer, fik beboerne i ejendommen til at føle sig trygge.
Med Joachim Pedersen fra MMAKE blev projektet endelig styret med ordentligthed, respekt og lydhørhed over for beboerne og top professionel og håndfast styring af renoveringsprojektet.
Så herfra skal der lyde et kæmpestort tak til MMAKE og særligt Driftschef og Bygningskonstruktør Joachim Pedersen.
Kommentar til MMAKEs svar. d. 9. februar 2026:
Kære MMAKE
Det var virkelig så lidt med min anmeldelse.
Det var og er på sin plads at honorere et firma, som jeres, som har så flot en arbejdsmoral og -etik som jeres.
Jeg vil ikke glemme også at give en stor ros til Ingeniør Sebastian Lau Mortensen fra MMAKE, der med sin skarpe ingeniørbaggrund opdagede fejl, som ingen af os kunne se med det blotte øje. Tusind tak også for din indsats Sebastian.
Jeg kan i den grad godt forstå, at Driftsleder og Bygningskonstruktør Joachim Pedersen har brug for et pusterum. Han har virkelig været på hårdt overarbejde med FLD, som ja; bestemt ikke var sin opgave voksen.
Joachim skal bare vide, at superlativerne ingen ende vil tage vedrørende hans indsats og enormt flotte arbejdsintegritet og ikke mindst hans stålfaste lederskab for at få projektet færdig.
Jeg ønsker jer alle hos MMAKE rigtig mange kunder og stor succes med jeres firma.

Svar från MMAKE A/S
Vor andelsboligforening har fået en vedligeholdelseplan fra firmaet.
Efter to et halvt år, har vi konstateret at den er sjusket, mangelfuld og at de estimerede priser slet ikke holder.
Man havde ikke ulejliget sig med at høre dem der havde stået for bygningens vedligeholdelse igennem de n forrige periode, og havde derfor foreslået helt overflødige ting (f.eks. tv inspektion af kloak, der var renoveret for få år siden).
Man havde udeladt punkt i rækkefølgen (hvor blev punkt 7 af).
Der var ikke taget højde for at vore 20 år gamle vinduer var så dårligt isolerende, at der burde gøres noget ved det ( det ville et termofoto hurtigt afsløre).
Vi har nu fået udført nogle vedligeholdelser, og det viser at de estimerede priser er helt forkerte - alt for høje - men nu har vi jo også fået andre til at forestå arbejdet.

Svar från MMAKE A/S
Vi blev i vores lille andelsboligforening anbefalet Mmake som rådgivere ifm. kortlægning af årsag til en vandskade. Vi har været meget tilfredse med vejledning og rapport fra først Joachim og senere supportede af Niels. Begge to meget professionelle og løsningsorienterede i hele processen. De fandt både årsag til vandskaden og bistod med at indhente tilbud fra håndværkere til udbedring af den udvendige skade. Klar anbefaling herfra.

Svar från MMAKE A/S
Vi er en lille andelsforening, der har brugt MMAKE som rådgivere i forbindelse med en omfattende renovering.
MMAKE har været grundige og imødekommende, og vi har følt os i gode hænder.
De har forklaret og vejledt os og klædt os på til mødet med entreprenøren gennem hele processen.
Vi kan klart anbefale MMAKE som rådgivere og projektledere.

Svar från MMAKE A/S
Vi har haft Mmake som byggerådgiver i forbindelse med renoveringen af vores kælder i andelsforeningen på grund af udfordringer med vand, og de har været med helt fra projektets begyndelse. De udarbejdede en tidsplan fra starten og har løbende opdateret den, hvilket har givet os et godt overblik. Gennem hele forløbet har de udvist stor professionalisme, samtidig med at de har været personlige og nemme at kommunikere med.
Som bestyrelse har vi til tider været svære at få fat i og koordinere med, men Mmake har håndteret det med stor tålmodighed og forståelse. De har været rigtig gode til at guide os i, hvilke beslutninger der skulle tages hvornår, og vi har haft fuld tillid til, at de havde styr på alle nødvendige detaljer.
Mmake har også spillet en vigtig rolle som mægler mellem os som bygherrer, entreprenøren og andre interessenter i gårdlauget. De har navigeret sikkert i juridiske spørgsmål og uenigheder, og det har været tydeligt, at de har haft vores interesser for øje hele vejen – dog uden at være urimelige over for nogen.
Entreprenøren på vores projekt har også gjort et rigtig godt stykke arbejde, men det var tydeligt, at Mmake havde blik for detaljerne både undervejs og ved aflevering af projektet, hvor de har påpeget ting over for entreprenøren, som vi som lægmænd ikke ville have opdaget, og sikret, at intet blev overset ved aflevering. Da der opstod uforudsete udfordringer undervejs, var de desuden gode til at inddrage relevante eksperter, bl.a. statikere, så vi kunne træffe de rigtige beslutninger. Vi har hele vejen igennem følt os godt informeret og trygge ved processen.
Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse, og vi kan varmt anbefale Mmake til andre, der står over for et byggeprojekt.
Vi er meget tilfredse med det projekt, MMAKE har gennemført for os i ejerforeningen – både i forbindelse med facade- og kloakrenoveringen.
Mie har været vores faste kontaktperson på den største del af projektet, facaderenoveringen, og hun har virkelig gjort en stor forskel. Hun har altid været let at få fat i, vendt hurtigt tilbage på vores spørgsmål og givet klare, forståelige forklaringer undervejs.
Derudover har hun haft et rigtig godt overblik over økonomien i vores kontrakt med entreprenøren og sørget for, at vi hele tiden havde styr på, hvad der hørte til den oprindelige aftale, og hvad der var ekstraarbejde eller nye opgaver.
Alt i alt har det gjort processen både nemmere og mere tryg for os. Vi står nu med et velgennemført projekt – og kan varmt anbefale MMAKE som en professionel og tillidsvækkende samarbejdspartner.
Vi er en andelsforening, AB Husumtoften, som har været så tilfredse med MMAKEs rådgivning i forbindelse. med vores byggesag bl.a uskiftning af tag og her fik vi fjernet asbest fra for 30 år siden, faldstammer, gummilister på altaner, kældervinduer m.m. De har altid været gode rådgivere, som har stået på vores side overfor håndværkerne.
Vi - en andelsforening på Frederiksberg - stod pludselig med en alvorlig bærejernsproblematik ifm. en andelshavers renovering af badeværelse og toilet. Vi havde brug for hurtig byggeteknisk rådgivning, og henvendte os til MMake på anbefaling af en andelsforening på Amager.
Rådgiver Jan rykkede hurtigt på opgaven, og han og hans kollegaer kom med den bedste og mindst indgribende løsning for foreningen. Vi hæfter os ved MMakes hurtighed, høje faglige standard og gode kommunikationsevner. Vi har derfor også søgt deres byggetekniske rådgivning i forbindelse med en mere omfattende sag i foreningen.

Svar från MMAKE A/S
Vi har overordnet set været meget tilfredse med det projekt som MMAKE har lavet for os i vores ejerforening (vedligehold af facade og vinduer).
Mie har som kontaktperson været enormt service-minded, og altid kommet med hurtige- og uddybende svar på alle spørgsmål ila. processen.

Svar från MMAKE A/S
Vi har fået lavet nyt tag, asbest sanering, og skiftet vandrette rør i hele ejerforeningen.
For det første, var der ikke databelæg for at initiere arbejdet med asbest.
For det andet, så var der en masse tilfælde under rør projektet hvor beboere desværre stov værre stillet efter arbejdet udførsel grundet fejl, og rådgiveren stod på entreprenørens side og ikke vores side.
Og for det tredje, den helt store og alvorlig fejl med taget, som forårsager utætheder og samtlige lejligehder øverst bliver berørt af noget der drypper, og især én lejlighed for alt regnvandet ned igennem skorsten som nu 1 år efter stadig er gennemvæddet og hans værelse er ubrugeligt. Det er smagsløst. Bestyrelsen har haft drone op og identificeret et utal af fejl og mangler på taget og skorsten. Så sagen er desværre ikke slut endnu... suk.

Svar från MMAKE A/S
Det har været de bedste penge givet ud.
Vi er en andelsforening med 70 boliger hvor vi fik udskiftet alle vinduer i hele bygningen. Fra starten af blev der taget godt hånd om hele processen med en meget professionel tilgang af Mmake. Mmake har været med hele vejen og guidet os til hvad vi burde gøre i alle opståede tilfælde, og har været vores kontakt til dem der udførte arbejdet og sikret at alt er gået til efter alle bogens regler og god byggeskik. Der er blevet noteret op på hver enkelt detalje og fulgt op på om hvorvidt der har løbende manglet visse udbedringer. Tilmed har vores kontaktperson Jan fra Mmake været yderst behagelig at arbejde sammen med og meget venlig og vellidt person. Vi havde aldrig kommet igennem processen uden dem. Byggemøderne mellem byggerådgiver og de(n) pågældende der står for selve arbejdets udførelse, har været meget givende og vigtige, og kan stærkt anbefales at møde op til. For at sikre optimal proces og sikrer sig at ubesvarede spørgsmål bliver taget hånd om.

Svar från MMAKE A/S
MMake har fungeret som rådgiver for min ejerforening (EF), og mine bekymringer, da EF besluttede at indgå en aftale med dem, viste sig at være velbegrundede. Jeg har selv tidligere stået for flere renoveringsprojekter i min EF sammen med PJP Rådgivning, og både den nuværende bestyrelse og jeg kan nu se, at vi har betalt alt for meget for processen, styringen og kvalitetskontrollen i forbindelse med renoveringen af vandinstallationer og faldstammer.
Håndværkeren har erklæret nogle opgaver for færdige, men MMake har ikke engang udført en korrekt kontrol af manglende eller dårligt udført arbejde. De har heller ikke foretaget den nødvendige kvalitetssikring af de installationer, der er blevet leveret. Det svarer til at betale for en Ferrari, men i stedet få en Fiat. Alt for dyrt og med en mangel på seriøsitet i deres arbejde.
Hold jer langt væk fra disse amatører på markedet. Nu har vi lært af det, og jeg håber, at mine naboer i EF, som valgte dem, også har lært en vigtig lektie.

Svar från MMAKE A/S
Vi er en andelsboligforening, der i årevis har kæmpet med fugt, skimmelsvamp og råd i vores kældre, hvilket har skabt en række følgeproblemer som fugt, der trænger op gennem bygningerne, og skimmelsvamp på bagtrapperne. Vi har haft flere forskellige fagfolk ude for at kigge på problemet, men de mange modsatrettede råd gjorde os blot mere forvirrede og usikre på, hvordan vi skulle gribe det an.
Da vi kontaktede mmake for rådgivning, oplevede vi straks en professionel tilgang og en klar plan. Mmake har gennemført grundige forundersøgelser af vores kældre og leveret et komplet projektforslag med budget. Processen med mmake har været både positiv og tryg. Vi har mødt høj faglighed og kompetent vejledning hele vejen igennem.
Vi kan varmt anbefale mmake til andre, der står med komplekse udfordringer – de har virkelig formået at skabe klarhed og en konkret løsning på vores problem.

Svar från MMAKE A/S
Mmake har givet os fuld tryghed mht løsning af byggetekniske problemstillinger.

Svar från MMAKE A/S
Jan Crone Foster fra Mmake hjalp os med at vurdere nogle tilbud, vi havde fået til fugtsikring en kælder. Jan lavede en grundig gennemgang af vores hus - inklusiv dræn og kloak og tjekkede tilbuddet. Begge steder fandt han fejl og problemer. Desuden kom han med forslag til en alternativ løsning, der passer bedre til forholdene i vores kælder.
Derfor har vi nu droppet den dyre løsning, vi var blevet tilbudt, og undersøger det alternativ, Jan foreslog. Desuden vil vi få udbedret de fejl, Jan fandt under sin gennemgang.
Så vi er blevet klogere på vores hus, på de mulige udbedringsløsninger og får rettet nogle fejl, der kunne give problemer senere.
Som bygherre for Ejerforeningen Ved Skovgærdet, har jeg som helhed været tilfreds med MMAKEs rådgivning og projektstyring gennem hele for løbet i 2023 med udskiftning af Tag og alle rør i ejendommene.
Vi er meget tilfreds med den gode rådgivning vi har fået fra MMAKE. De kontaktede os hurtigt og vi fik en god behandling, Så alt i alt en rigtig god oplevelse.
Rapporten kom hurtigt med forslag til forbedringer.
Kan varmt anbefale Mmake.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.