Dygtige rådgivere, kompetent sparring omkring løsninger vedr. bygge projekt. Opfølgning fra start til slut hvor man som kunde føler sig i trygge hænder. Kan varmt anbefale Ingeman & Fischer til an... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi havde et yderst professionel, meget fleksibelt og behageligt forløb med Ingeman Fischer. Vi præsenterede vores sag, og fik et tilbud med dags varsel. Alle tidsfrister og økonomiske rammer blev... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Hos Ingeman Fischer er hverdagen aldrig kedelig. Vi er et team af erfarne ingeniører, arkitekter og konstruktører, der hver dag løber hurtigt for at hjælpe både private og professionelle kunder trygt igennem alle typer bygge- og boligprojekter. Vi er et relativt ungt hus men med mange års erfaring fra bygge- og boligområdet. Vi drives af en fælles begejstring for vores fag og af det fælles fokus: Vi vil dig det bedste. Vi er ambitiøse, når det kommer til proces og resultat -og forandringsparate, når kunder, marked eller samarbejdspartnere stiller nye krav til os. Vi tager med glæde imod roserne i vores kundeanalyser, men vi lytter også opmærksomt, når der er noget, vi kan gøre bedre. Vi stiller store krav til vores samarbejdspartnere og har opbygget et bredt netværk gennem mange års erfaring i branchen. Vi er specialister i: Køberrådgivning, tilstandsvurdering, bygherrerådgivning, statiske beregninger, byggestyring og totalrådgivning. Da vi, udover at være ingeniører, også er beskikkede bygningssagkyndige, er kunden sikret en god kvalitet i arbejdet. Pr. 1. oktober 2017 skiftede vi navn fra Klimapartneren til Ingeman Fischer.
Kontaktuppgifter
Sønder Boulevard 67, 1720, København V, Danmark
- info@ingemanfischer.dk
- ingemanfischer.dk
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Professionel rådgivning
Jeg har af flere omgange brugt Ingeman & Fischer til statiske beregninger. Ingeman & Fischer har varetaget opgaverne med stor professionelt med god og behagelig kommunikation.
Dygtige rådgivere
Dygtige rådgivere, kompetent sparring omkring løsninger vedr. bygge projekt.
Opfølgning fra start til slut hvor man som kunde føler sig i trygge hænder.
Kan varmt anbefale Ingeman & Fischer til andre der har brug for kvalificeret rådgivning.
Ingeman Fischer har været en stor hjælp
Ingeniør Mikkel Meltz hos Ingeman Fischer har ydet en professionel og kompetent håndtering af en kompleks byggesag. En rolig og fagligt funderet virksomhed, som vi varmt kan anbefale. Priserne er meget fair i forhold til kvaliteten.
Professionelle og effektive!
Super gode, professionelle og effektive. Varm anbefaling herfra :)
Profesionelle og hjælpsomme
Profesionelle og hjælpsomme
Meget tilfreds 😀
Yderst professionelt og imødekommende
Vi præsenterede vores sag, og fik et tilbud med dags varsel. Alle tidsfrister og økonomiske rammer blev overholdt. Vores gentagne, opfølgende spørgsmål blev håndteret hurtigt og effektivt med stort overskud.
Vi kan på varmeste anbefale Ingeman Fischer til kk3 statiske beregninger, og vi takker Mikkel Meltz for det meget gode samarbejde både op til og under forløbet.
Vi har samarbejdet med Ingeman Fischer…
Vi har samarbejdet med Ingeman Fischer af flere omgange, og hver gang har alt fungeret meget professionelt fra start til slut. Det er utroligt rart at man har med en rådgiver at gøre, som har alt in house. De er altid meget pragmatiske i deres løsninger, og når man står og skal bruge dem nu og her, bliver tingene løst asap. Synes generelt det er meget kompetente medarbejdere hele vejen rundt - 5 * store stjerner herfra.
Professionel hele vejen
Alle vores opgaver til Ingeman Ficher er altid blev blevet udført som aftalt og indenfor aftalt budget
Kan kun give min anbefaling til dem.
Unreliable first impression
I contacted this firm over two months ago regarding a house extension project. Despite following up, I never received any response. It's disappointing to experience such a lack of professionalism and basic communication.
Fuldstændig umuligt firma at samarbejde…
Fuldstændig umuligt firma at samarbejde med, har udført arbejde for dem og deres datterselskab, sendt faktura, men ingen betaling. Rigtig mange gange er der fuldt op, i starten svarede de og sagde den nok skulle blive betalt, men så blev det bare til de aldrig tog telefonen.
Ringer man på deres hovednummer, så har de outsourcet det til et andet firma, så ham der tager telefonen ved ingen ting og kan ingen ting.
Svindler sig ud af at betale deres regninger, ved fuldstændig at stoppe med at svare, amatører!

Professionel og proaktiv rådgivning
Professionel og proaktiv rådgivning - kan varmt anbefale Ingeman Fischer

BRUG ALDRIG INGEMANFISCHER!
Kan på ingen måde anbefale IngemanFischer.
Er først nu, 5 år efter vores vores første møde med ingemanFischer, flyttet ind i vores hus.
Vi har været igennem konkurs med entreprenør som IF påduttede os, syn og skøn sag med IF, overbetaling til entreprenør, selv om IF skulle styre økonomi.
Efter syn og skøn skulle tagene igen rives af huset, tilbygningen nedrives m.m på grung af fejl i byggeriet og i byggebeskrivelsen og det selv om IF havde 'ført tilsyn' med byggeriet.
Og da det hele brændte allermest på, syntes Lasse Ingeman at vi skulle 'klappe ham på skulderen' og drikke champagne.
Totalt useriøst firma (jeg vil ikke tage 'rådgivningsfirma' i min mund!!)
Og kan kun advare alle om, aldrig nogensinde at bruge Ingemanfischer.
Vi har fået nye rådgivere, som har rettet hele byggematerialet og en dygtig entreprenør på og er nu færdige efter en byggeperiode på 3,5 år.
Dårlig faglighed
Desværre et dårligt samarbejde, da vi ikke mødte faglig kvalitet og forståelse omkring vores byggeprojekt.
Ingen faglig besvarelse på vores spørgsmål omkring nedrivning af væg samt bærende bjælke.
Vi ringede og stoppede samarbejdet efter første møde samme dag, da vi ikke havde tillid til firmaet og en meget dårlig mavefornemmelse, alligevel har vi betalt en faktura på flere tusind kroner for ingenting. Vi har nu valgt et andet firma, som har givet god sparring og givet en helt anden ro i maven ift. projektet.
Professionelle og dygtige medarbejder.
Fremragende service
Professionel og hurtig behandling da jeg skulle bruge hjælp til dokumentation vedr. konstruktionsklasse 2 og brandklasse 2 i forbindelse med tilbygning.

Rådgivende? Ingienører?
(svar til svar): Forventet diplomatisk snak fra IF om konstruktivt det ene og andet, men ihvertfald bedre end tidligere besvarelse.
Ingeman Fischer har ikke forbedret sig siden deres tid som Klimapartneren.
Jeg har i mit netværk i ejendomsbranchen erfaret, at der efterhånden er dårlig omtale af IF på baggrund af utilstrækkelig og sjusket arbejde, hvilket nedenstående oplevelse kan bekræfte.
Til en lejlighed på Hørsholmsgade 34, skulle vi bruge et helt standard 5%-notat, til at påvise belastningen på de bærende bjælker ved etablering af badeværelse. Dette er et krav fra Københavns Kommune.
IF´s ingeniør leverede det færdige notat samt en beregning på bæreevnen, som konkluderede, at vi skulle have forstærket de bærende bjælker hele vejen ud til køkkenvinduet, med seks meter lange forstærkningsbjælker.
Vi og vores tømrer var noget chokeret over IFs konklusion, især i betragtning af, at den 100 år gamle bygnings bærende bjælker er enorme i dimensionerne og ikke ligefrem i fare for at knække.
Vi måtte dog stole på ingeniøren og hev køkkengulvet op, MEN fandt ud af at Ingeman Fischer havde brugt nogle tilfældige tegninger fra KKs arkiv, som overhovedet ikke gengav bygningens bærende konstruktion præcist.
Vi tilkaldte ingeniøren, som mødte op på adressen og her blev det rigtig mærkeligt. Da vi antydede, at vi ikke kunne se logikken i at forstærke de angivne bjælker (hvilket heller ikke var muligt, fordi ingeniøren i sine beregniner havde glemt at medregne udveklslinger), sagde han ordret, at vi nok vidste det bedre end ham, hvad der ville være bedst at gøre. Han sagde det bestemt ikke flabet, men nærmest som om han var i vildrede.
Da det ikke er sjovt at erkende fejl, fandt Ingemann Fischer efterfølgende på, at det nu var udvekslingerne der skulle forstærkes (altså dem de ikke kendte til i første omgang). Hvis man absolut ville have livrem og seler på og forstærke noget, gav det ingen mening at forstærke de bjælker IF anviste os. Selv jeg, som ingen udregninger har lavet siden Matematik C i gymnasiet, kunne se at der ingen logik var i deres anvisninger (og både murere og tømrere var enige med os)
For ikke at skulle hæfte for noget udførte vi de anviste forstærkninger, men ingeniør-revyen stoppede ikke her.
For det 5% notat vi i første omgang havde fået godkendt, overskred nu ifølge IF den tilladte belastning, hvorfor vi uundgåeligt skulle igennem en 6 måneders ansøgningsprocess hos Københavns Kommune for overhovedet at få lov til at etablere et badeværelse. (ville sikkert have taget 1 år)
Der var ikke noget at gøre ifølge IF, hvorfor vi jo måtte gøre deres arbejde og rådgive os selv for at komme ud af denne knibe. Det viste sig, at i deres beregning med gulvopbygningen, havde regnet med for meget og unødvendigt materiale, som øgede belastningen og fik gulvet til at overstige de 5%, hvilket altså resulterede i krav om kommunal godkendelse. Jeg havde inden da bedt ingeniøren om at finde en løsning på gulvet, så vi ikke skulle igennem kommunen.
Men, da min tillid til dem allerede var på et absolut lavpunkt, dykkede vi altså selv ned i det og fandt løsningen. Da vi informerede ingeniøren virkede han nærmest ligeglad over, at vi havde gjort hans arbejde og reddet os selv fra en uendelig lang process med kommunen. I er rådgivende ingeniører, hvorfor kan i ikke rådgive om et helt simpelt 5% notat?
Og så er der deres entreprise-afdeling, som jeg ikke engang orker at bruge tid på, da de aldrig vendte tilbage på det tilbud de gav til hovedentreprise, og var umulige at få fat på.
Men i var i det mindste hurtige til at sende fakturaen! (for totalt utroværdigt udført arbejde)

Svar från Ingeman Fischer
Hurtig respons og præcise beregninger.
Hurtig respons og præcise beregninger.
Tak for indsatsen, jer vil vi bruge næste gang også.

Projektforslag
Vi er i gang med den indledende process og et grundlag er blevet udarbejdet som indsendes til kommunen af Ingeman Fischer. Så langt så godt som man siger og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Svar från Ingeman Fischer
Tålmodige og ordenlige i deres…
Tålmodige og ordenlige i deres interaktioner med kunden, og på samme tid leverer de på et højt og professionelt niveau

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.