Medisch Keuringsinstituut Nederland Omdömen 176

TrustScore 5 av 5

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn ervaring met dit centrum was uitstekend. Het personeel was zeer professioneel en vriendelijk, en ik werd met respect en aandacht behandeld. De arts legde alles duidelijk uit en beantwoordde al mi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor het eerst van mijn leven gekeurd bij het CBR. Het verliep prettig , de procedure werd uitgelegd en binnen de interactie en contact straalde het vriendelijkheid en rust uit.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn afspraak was goed geregeld en verliep rustig en professioneel. De communicatie vooraf was duidelijk en ook de bloeduitslagen waren snel beschikbaar, wat ik als prettig heb ervaren. Als verbeterp... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik kon er snel terecht. Makkelijk te vinden en makkelijk parkeren. De arts leefde zich in, in mijn situatie. Hij stelde me gerust omdat hij zag dat ik zenuwachtig was. Aan het eind maakte hij nog... Se mer

Företagsinformation

1. Rättsläkare
  2. Trafikmyndighet
  3. Transportstyrelse

Skrivet av företaget

Met het Medisch KeuringsInstituut Nederland (MKiN) zijn wij dagelijks bezig om mensen zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van de rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat men deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over hun gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van de rijgeschiktheid bij het CBR.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

goed bereikbaar

goed bereikbaar, nette locatie en vriendelijke keuringsarts.

10 februari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u ons als goed bereikbaar heeft ervaren, de locatie als netjes en de keuringsarts als vriendelijk.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De organisatie dacht goed mee over mijn…

De organisatie dacht goed mee over mijn aanvraag. Had twee aparte afspraken gemaakt die konden samengevoegd. Het verwerken van de toegezegde terugbetaling van het teveel betaalde, na telefonisch contact, is tot op het moment van schrijven nog niet gelukt.

6 februari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat wij goed met u hebben meegedacht en dat de twee afspraken konden worden samengevoegd. Jammer om te lezen dat de verwerking van de toegezegde terugbetaling nog niet is afgerond. Wij nemen dit serieus en pakken dit merteen verder met u op, zodat het alsnog deze week wordt opgelost.

Duidelijke en eerlijke keuring

Duidelijke afspraken gemaakt in het voortraject.
De aan te leveren informatie door mij is goed gecommuniceerd.
De keuring begon op het afgesproken tijdstip.

6 februari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat de afspraken in het voortraject duidelijk waren, dat de aan te leveren informatie goed is gecommuniceerd en dat de keuring op het afgesproken tijdstip begon.

Begon op tijd

Begon op tijd, was gemoedelijk, efficient en prettig

4 februari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat de afspraak op tijd begon en dat u de keuring als gemoedelijk, efficiënt en prettig heeft ervaren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nou voor mij was alles nieuw maar ik…

Nou voor mij was alles nieuw maar ik ben dus goed geholpen.

4 februari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zich goed geholpen voelde. Als wij u nog verder kunnen helpen, dan staan wij voor u klaar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dat alles perfect is gelopen

5 februari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat alles perfect is verlopen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede en vriendelijke sfeer.

Goede en vriendelijke sfeer.
Arts die met je meedenkt.

2 februari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede review. Fijn om te horen dat u de sfeer als goed en vriendelijk heeft ervaren en dat de arts met u meedacht.

Een zeer goed gesprek

Zeer bekwaam en menselijk!!

30 januari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als zeer bekwaam én menselijk heeft ervaren.

Snel

Snel, to the point en telefonisch goed bereikbaar

30 januari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als snel, to the point en telefonisch goed bereikbaar heeft ervaren.

Deskundige onderzoeksarts

De keuring was niet ingewikkeld, niet vervelend, duurde niet lang en de arts is deskundig en heeft de nodige ervaring op zijn gebied.

1 februari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de keuring als niet ingewikkeld en prettig is ervaren, dat deze niet lang duurde en dat u de arts als deskundig en ervaren heeft beoordeeld.

prima communicatie

prima communicatie per telefoon / mail en komt afspraken na.
goede locatie in Eindhoven en fijne assistent en arts .
stellen je op gemak ....erg fijn.

23 januari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u de communicatie per telefoon en e-mail als prettig heeft ervaren en dat afspraken zijn nagekomen. Ook goed om te lezen dat de locatie in Eindhoven, de assistent en de arts u op uw gemak hebben gesteld.

Heel goed ga zo door

Heel goed ga zo door

29 januari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie review en het compliment. Fijn om te horen, daar gaan wij zeker mee door!

Keurig geholpen

Keurig geholpen
Afspraak op tijd

26 januari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u keurig bent geholpen en dat de afspraak op tijd plaatsvond.

Wacht rustig af

Geen probleem tot nog toe maar wacht nu op CBR

26 januari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat alles tot nu toe goed is verlopen. Wij begrijpen dat u nu in afwachting bent van het CBR en hopen dat u snel duidelijkheid ontvangt.

Vriendelijk en bekwaam

Vriendelijk en bekwaam
Goed ingelezen

9 januari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u de arts als vriendelijk en bekwaam heeft ervaren en dat de arts goed was ingelezen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

CBR en DEZE NEUROLOOG : HEEL FIJN !

CBR , Prima hulp met alles waar je tegenaan loopt , alle tijd en men helpt
je goed op weg !

22 januari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede review. Fijn om te horen dat u prima bent geholpen met alles waar u tegenaan liep, dat er de tijd voor u werd genomen en dat u goed op weg bent geholpen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Je kunt hier snel terecht

Je kunt hier snel terecht, in mijn eigen plaats binnen 2 weken, maar 10km verderop binnen 2 dagen.
Deskundige arts.

16 januari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede review. Fijn om te horen dat u snel terecht kon, zowel in uw eigen plaats als in de omgeving, en dat u de arts als deskundig heeft ervaren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer fijne ervaring bij de internist/…

Zeer fijne ervaring bij de internist/ arts in Hoogeveen. Duidelijk, begripvol en zeer professioneel.

15 januari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u bij de internist in Hoogeveen een goede ervaring heeft gehad en dat u de keuring als duidelijk, begripvol en zeer professioneel heeft ervaren. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Ze was heel duidelijk

15 januari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de arts en de rijbewijskeuring duidelijk waren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede keuring met korte wachttijd!

Duidelijk en goede communicatie en een korte wachttijd!

12 januari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u de keuring als goed heeft ervaren, met duidelijke communicatie en een korte wachttijd.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.