Medisch Keuringsinstituut Nederland Omdömen 176

TrustScore 5 av 5

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn ervaring met dit centrum was uitstekend. Het personeel was zeer professioneel en vriendelijk, en ik werd met respect en aandacht behandeld. De arts legde alles duidelijk uit en beantwoordde al mi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor het eerst van mijn leven gekeurd bij het CBR. Het verliep prettig , de procedure werd uitgelegd en binnen de interactie en contact straalde het vriendelijkheid en rust uit.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn afspraak was goed geregeld en verliep rustig en professioneel. De communicatie vooraf was duidelijk en ook de bloeduitslagen waren snel beschikbaar, wat ik als prettig heb ervaren. Als verbeterp... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik kon er snel terecht. Makkelijk te vinden en makkelijk parkeren. De arts leefde zich in, in mijn situatie. Hij stelde me gerust omdat hij zag dat ik zenuwachtig was. Aan het eind maakte hij nog... Se mer

Företagsinformation

1. Rättsläkare
  2. Trafikmyndighet
  3. Transportstyrelse

Skrivet av företaget

Met het Medisch KeuringsInstituut Nederland (MKiN) zijn wij dagelijks bezig om mensen zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van de rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat men deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over hun gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van de rijgeschiktheid bij het CBR.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heldere en duidelijke communicatie.

Snel en duidelijk geholpen. Communicatie en uitleg waren helder en duidelijk.

4 mars 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u snel en duidelijk bent geholpen en dat de communicatie en uitleg helder waren. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Keurig op tijd en fijn gesprek gehad

2 mars 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat de afspraak keurig op tijd begon en dat u een prettig gesprek heeft gehad. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Duidelijk

Duidelijkheid op de website wat er verwacht wordt van mijzelf.
De verdere afwikkeling van de aanvraag.

4 mars 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat de website duidelijk maakte wat er van u werd verwacht en hoe de verdere afwikkeling van de aanvraag verloopt. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Duidelijkheid en begripvol

Tektonische afspraak helder en duidelijk. Moest helaas van landgraaf naar weert. Maar goed bereikbaar met de trein.

28 februari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de afspraak helder en duidelijk was. Goed om te lezen dat de locatie goed bereikbaar was met de trein. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Prima

Normaal behandeld

1 mars 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zich normaal en respectvol behandeld voelde. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer goed geholpen met een duidelijke…

Zeer goed geholpen met een duidelijke uitleg

27 februari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zeer goed bent geholpen en dat de uitleg duidelijk was.

Op tijd ontvangen

Op tijd ontvangen, rustige arts, geen moeilijke vragen en had dossier al goed ingelezen.

25 februari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u op tijd bent ontvangen, dat de arts rustig was, geen onnodig moeilijke vragen stelde en uw dossier goed had ingelezen. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Erg prettig bedrijf

Erg prettig bedrijf. Je bent snel aan de beurt voor een keuring. Ik kan dit vergelijken omdat ik bij mijn eigen ziekenhuis pas een maand later terecht kan.
De klantenservice is ook goed bereikbaar en informeren je goed en netjes. Erg fijn als je toch al wat gespannen bent voor je herkeuring(en) voor de verlenging van je rijbewijs.

Dikke pluim voor zowel artsen als de klantenservice.

25 februari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review. Fijn om te horen dat u snel terecht kon voor de keuring en dat u het verschil met de wachttijd bij uw eigen ziekenhuis heeft ervaren. Ook goed om te lezen dat onze klantenservice goed bereikbaar was en u duidelijk en netjes heeft geïnformeerd, zeker in een periode die extra spannend kan zijn. Dank voor het compliment aan zowel onze artsen als de klantenservice.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dokter was helemaal perfect.

26 februari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u de dokter als prettig heeft ervaren. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Deskundig en vriendelijk

De keuringsarts was deskundig en vriendelijk

20 februari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u de keuringsarts als deskundig en vriendelijk heeft ervaren. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Nette en goede keuring

20 februari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u de keuring als netjes en goed heeft ervaren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

snel vlug weer op de weg

Deze mensen zijn snel en willen je graag uit de problemen helpen dus kom hier en sla rijbewijsbelang over met hun kan je geen contact opnemen niks mkin is altijd beschikkbaaar voor je !!!!!

19 februari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Fijn om te horen dat u ons als snel en behulpzaam heeft ervaren en dat wij voor u goed bereikbaar waren. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te ondersteunen en met u mee te denken.

Professional en accuraat

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als professioneel en accuraat heeft ervaren.

Zeer goed

Zeer goed 16

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u de rijbewijskeuring als prettig heeft ervaren. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Positieve conclusie

Positieve conclusie en dank u!!!

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u de rijbewijskeuring met positief advies goed heeft ervaren. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Had een neuroloog besteld in Hoorn

Had een neuroloog besteld in Hoorn, veel duurder. Is afgezegd omdat het ook door een arts epilepsie gekeurd kon worden . Scheelt mij een hoop centjes. Ben dus door dit bedrijf uitstekend voorgelicht.

30 januari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u goed bent voorgelicht en dat kon worden meegedacht over een passende keuring, waardoor een duurdere afspraak niet nodig was. Goed dat dit u veel kosten heeft bespaard.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

erg vriendelijk ekeuringn professioneel.

erg vriendelijk en professioneel.

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als erg vriendelijk en professioneel heeft ervaren.

Rijbewijs keuring 75 +

Keurig netjes geholpen en te woord gestaan door een sympathieke keuringsarts in Nieuwegein .

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren. Fijn om te horen dat u keurig bent geholpen en te woord bent gestaan door een sympathieke keuringsarts in Nieuwegein.

Makkelijk om afspraak te maken

Makkelijk om afspraak te maken
En duidelijke communicatie

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat het maken van een afspraak makkelijk was en dat u de communicatie als duidelijk heeft ervaren.

De rijbewijskeuring was/is…

De rijbewijskeuring was/is klantvriendelijk en client gericht. 75+ keuring degelijk en professioneel.
Neuroloog was/is uitermate geïnteresseerd en meedenkend. Bijzonder hartelijke neuroloog heel fijne sessie gehad.

11 februari 2026

Svar från Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en goede review. Fijn om te horen dat u de rijbewijskeuring als klantvriendelijk en cliëntgericht heeft ervaren en dat de 75+ keuring degelijk en professioneel verliep. Ook goed om te lezen dat de neuroloog uitermate geïnteresseerd en meedenkend was en dat u een bijzonder fijne sessie heeft gehad.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.