Om Mister Spex
______________________________ DE LAAGSTE PRIJZEN
Bij Mister Spex bespaar je tot 55% op brillen, zonnebrillen en contactlenzen van topdesigners en –producenten. De glazen, die standaard zijn voorzien van uv-bescherming, een kraswerende laag en super anti-reflectie, zijn gewoon bij de prijs van de bril inbegrepen. Spot je je (zonne)bril naar keuze toch goedkoper bij een andere aanbieder? Dan vergoeden wij het verschil. ______________________________ HET GROOTSTE AANBOD DESIGN BRILLEN
Mister Spex verkoopt brillen en zonnebrillen van ruim 80 topdesigners, zoals Ray-Ban, Oakley, BOSS, Persol, Adidas, Tommy Hilfiger en Céline. Het totale assortiment bestaat uit bijna 7.000 modellen, die variëren van geliefde klassiekers tot trendy frames. Onze contactlenzen zijn eveneens van topmerken zoals Biofinity, Air Optix, Acuvue, Proclear en ons eigen merk TrueLens. ______________________________ TOPKWALITEIT
Alle glazen worden ‘op maat’ vervaardigd in ons in-house atelier in Berlijn en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. We werken uitsluitend samen met de meest vooraanstaande glasproducenten, zoals SEIKO Optical, Hoya Lens Deutschland en Essilor. De meeste glazen zijn ook leverbaar als multifocale variant. ______________________________ BRILLEN SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD
Bij Mister Spex doen we er alles aan om die bril of zonnebril te vinden die optimaal bij je past. Met behulp van de uitgebreide filterfunctie geef je aan naar welk merk, welke stijlkenmerken (type, kleur, vorm) en welke grootte je voorkeur uitgaat. Daarnaast geef je aan welke gezichtsvorm je hebt. Op basis van die antwoorden, stellen wij binnen enkele seconden een collectie ‘op maat’ voor je samen. ______________________________ HET BESTE VAN ON- ÉN OFFLINE
Bestellen bij Mister Spex verloopt volledig online – van het bekijken van ons grote assortiment, tot het passen in de 3D-paskamer, tot het plaatsen van de bestelling. Om maximaal te profiteren van ons geavanceerde online proces, bieden we daarnaast een aantal belangrijke offline services aan. Zo laat je je ogen meten en pas je je nieuwe bril/lenzen aan bij een partneropticien bij jou in de buurt. ______________________________ UITSTEKENDE BESTELVOORWAARDEN
Bij Mister Spex staat klanttevredenheid voorop. Omdat we alle producten op voorraad hebben, worden bestellingen vaak al de volgende dag geleverd. Verzenden en retourneren is geheel kosteloos en valt het product tegen, mag het gewoon binnen 30 dagen teruggestuurd worden. Bestel je een bril op sterkte, dan mag je de bril, samen met drie andere brillen naar keuze, bovendien eerst tien dagen lang proef dragen.
Hermann-Blankenstein-Str. 24, 10249, Berlijn, Tyskland
- 0800 380 06 77