MinvenkattenhobroOmdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos minvenkatten i Hobro. Sød og imødekommende medarbejder, der virkelig vil kattene det bedste. Med gode råd og vejledning kom vi hjem med en fantastisk kat. Vi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde den skønneste kat, der var flyttet ind på vores campingplads. Her kunne den desværre ikke bo. Men minvenkatten, har sørget for at den søde mis, nu har fået et skønt hjem og alt den kærlighed... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min Ven Katten i Hobro tog med hjertevarme imod en forladt bykat, der havde været på egne poter i for lang tid, og skabte vejen for, at han fik sit forever hjem. Af ❤️ TAK til ansatte og frivillige på... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Da vi stod og manglede en sød lille killing, som vi kunne gå på udstilling med, kontaktede vi Anita Sønderup ved min ven katten. Hun tjekkede op på hvilken katte hun mente, havde den psyke der skull... Se mer

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

10 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har efterhånden selv adopteret fire…

Vi har efterhånden selv adopteret fire katte fra internatet, og har igennem flere år været frivillig plejefamilie, og en ting er sikkert som amen i kirken; kattene kunne ikke have det bedre! Kommer der ofte selv om mit frivillig arbejde er slut, og jeg nyder at se hvor gode forhold kattene har, og hvordan der tages hensyn til hver enkelt kat. Venner og bekendte har også adopteret herfra, og alle jeg kender har været glade for adoptionsprocessen.

20 december 2022

Jeg er så IGEN nødt til

Jeg er så IGEN nødt til, at svare dig Anita gennem Trustpilot. Spørg foreningen Fair Dog, hvis du mangler dokumentation for din Ukraine tur. resten af dit ævl gider jeg slet ikke svare på.

P.S 4 år tog det dig så at brygge endnu engang løgn af Anita. ¤ år hvor du i mellemtiden har både "solgt" og "Taget retur" den NGO organisation, som du scorer kassen på ved siden af din førtids pension. det sjove var her, at du overgav Pensionen til Inge's kattehjem lige netop i den periode hvor du troede du skulle i byrådet for de konservative og da du TYDELIGT ikke kom det gik du dagen efter valg ud og fik dit indtjenings firma retur DAGEN EFTER. JEG har personligt været madmor for killinger, som du afhændede længe før de var gamle nok og det kan jeg bevise, men der lå lige Kr 1100 pr stk i dem.

25 oktober 2022

Svar från Minvenkattenhobro

Kære Kate, Endnu engang må jeg stille spørgsmålstegn ved dine påstande. Du er fejlinformeret og har misforstået så mange ting og spreder falske rygter om os. det er bare ikke ok. Kh anita

Verdens bedste arbejdsplads...

Verdens bedste arbejdsplads...
Som ansat, i fleksjob hos min ven katten Hobro, har jeg kun godt at sige om stedet.
Aldrig har jeg været så glad for at komme på arbejde, som nu.
Både fordi jeg har nogle helt fantastiske kolleger, og chef, men ikke mindst fordi det er et sted, der sætter dyrenes tarv i første række. Hvilket betyder alverden for mig personligt.
At arbejde på et internat, er ikke kun et hygge job, hvor man "bare" sidder og nusser dyr. Men også et job der kræver både hjerte og hjerne når det omhandler levende væsener.
-Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger omkring stedet.

29 september 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg stiftede bekendskab med Min ven…

Jeg stiftede bekendskab med Min ven katten Hobro og Anita Sønderup den 1. onsdag i maj 2017.
Jeg var sammen med en flok katte glade mennesker på besøg, hvor vi blev vist rundt på internatet og fik forklaret hvordan det fungerede.
Derefter tog vi alle ud til en som udover sine egne katte havde en flok killinger i pleje som skulle socialiseres. Det var en rigtig skøn oplevelse at se de små pelstotter tumle rundt, og inden aftenen var omme havde jeg bestemt at jeg også ville være plejemor.
Jeg talte i telefon med Anita et par dage efter, og den 15. maj trillede min datter og jeg op til internatet for at hente forsyninger mm. Derefter trillede vi til Astrup og hentede en flot flerfarvet misse mor og hendes 2 røde drenge.
Vel hjemme blev de installeret på biblioteket så de kunne være i fred for vores egne katte.
5 dage efter lanede 3 små sorte drenge på matriklen og misse mor Iris tog godt imod.
Det blev starten på godt 2 år som plejemor for Min ven katten Hobro.
26 katte kom forbi og boede på biblioteket. Nogle med misse mor, nogle uden og en enkelt fødsel blev det også til.
Selvom jeg har haft katte i 40 år fandt jeg hurtigt ud af at der var meget jeg ikke vidste om de små pelsdyr.
Men heldigvis havde jeg et godt samarbejde med Anita gennem alle forløb. Hun var der altid når jeg havde brug for støtte, råd og vejledning. Samt nye forsyninger.
Jeg vil til enhver tid anbefale Min ven katten Hobro og Anita hvis man går med tanker om at anskaffe sig en kat eller flere.
Jeg har aldrig mødt en person der som hun der kæmper for at give så mange katte som muligt et godt liv.

13 november 2021

Svar från Minvenkattenhobro

Kære Lene - tak for ordene og det er gensidigt - vi er alle glade når I kommer og hjælper os med kattene - i giver god stemning i huset

Super god service

Vi har fået en dejlig kat og Anita er altid klar med gode råd til os :)

24 april 2021

Svar från Minvenkattenhobro

Mange tak Inga - håber det stadig går godt med katten.

Stærk Faglighed og høj hjælpsomhed

Vi har købt den skønneste kat hos minvenkatten.. Da vi ikke er de store katteeksperter endnu, har det været fantastisk at opleve Anitas store engagement og villighed til at hjælpe.. Jeg kan se, at der er nogle “sure” anmeldelser.. Det begriber jeg simpelhen ikke, og det må man ikke lade sig skræmme af. Anita er sindssygt dygtig i sit arbejde med katte, og det må vel være det vigtigste parameter i jobbet, når man har et Kattehjem. Hun har endda efterfølgende været klar til at hjælpe og guide os.. Vi kan virkelig anbefale minvenkatten, hvis man er på udkig efter en sød kat.

24 mars 2021

Mange tak Thomas - Håber alt er vel med kattene

Super venlig service

Min hjerte bløder når jeg ser de kommentarer folk kan skrive. Vi har altid fået super god service hos Anita, Vi har købt to katte her og vi har bare de mest fantastiske katte. Anita er altid klar med gode råd til os pga. sin store erfaring med dyr og hun kæmper faktisk for dyrenes ve og vel, for at give alle katte et godt hjem, hun var faktisk viet sit liv til dette projekt og er sikker på Anita er her pga. kærlighed til dyr og ikke andet.
Jeg anbefaler varmt Anita x 10. Her kan du føle dig tryg, man bliver ikke presset til et køb, tværtimod, endvidere sælger man ikke bare kattene til alle personer for at score profit, Anita lægger hjerte og sjæl i sit arbejde. Godt gået. KH fam . fra Storvorde.

28 februari 2021

Mange Tak Henrik

👍🏻👍🏻

Vi har haft en rigtig god oplevelse med min ven katten. Hjælpsomme og går meget op i at kat og hjem er et match. Vi har fået rigtig god behandling og min ven katten har svaret en masse sms på alle tider af døgnet nærmest, når jeg har haft spørgsmål. Vi har nu en kattefyr som passer til vores famile. Varm anbefaling herfra.

2 januari 2021

Mange tak Louise

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kun positive ting at sige.

Jeg har Kun positive ting at sige om min Ven katten Hobro.
Vi har November 2019 overtaget en gård, og ud over de katte der var, er der blevet dumpet en del.
Min ven katten, har hjulpet på så mange måder, og betydeligt mere end man kunne forvente.
Jeg kan på ingen måde nikke genkendende til de dårlige andmeldelser der er kommet.

28 december 2020

Mange Tak Heidi

FØJ!

MinVenKatten-Hobro
Seriøst??
MinVenKatten har blokeret mig, fordi jeg ikke er enig med internatslederen og ikke længere vil accepterer hendes korrupte handlinger - i min optik, er det dybt uprofessionel at gøre!!

2 ordsprog som passer rigtig:
Sandheden er ilde hørt! & Stilhed før storm!

Hetz mod MinVenKatten-Hobro?? - Nej, dét er bestemt ikke hetz!
(Negative kommentar på deres opslag bliver slettet, og folk bliver blokeret - hermed, bliver folk af modsat mening som deres, altså tvunget til at lukke munden! - endnu en mundkurv)
Dét er blot sandheden om, hvad der forgår bag internatets vægge.

Lavinen startede, da ejer laver et opslag og efterlyser Mille og hendes nye ejer.

Hertil valgte jeg, at står frem med en lang kommentar om hvad der i min tid er sket af urimelige hændelser fra internatets leder af, som trusler, trusler med politiet og hendes verbale overfald.
Hertil begyndte folk at står frem med lignende hændelser.
Dette må jo betyde, at der rent faktisk er hold i det jeg skrev!

Jeg har mine beviser i orden, ellers ville det jo være grove beskyldninger - men jeg har blottet sandheden - og intet andet!

Inderste inde ved hun godt dette er forgået!
Jeg kan godt sætte mig ind i, at det ikke er sjovt at blive afsløret, men havde hun ren roev at trutte i - så var der jo ikke noget at tørre væk!!

Jeg har snakket med MinVenKatten-Odense, og ved du har fået en løftet pegefinger.
- og synes virkelig, du skal tage til efterretning at behandle din frivillige og praktikanter ordentligt!
Stop din trusler og verbale overfald, når folk ikke er enig med dig!

Dette er min kommentar under opslag i eftersøgningen af Mille:

“Mette Marlene Olesen

Jeg har været i praktik (og plejefamilie) ved MinVenKatten.
Folk ved desværre ikke hvad der forgår bag internatets vægge!
Jeg skriver KUN dette fordi du har lavet et opslag!!

Tilbage i februar måned, lavede hun et (hvad jeg synes) et værre nummer.
Hun fik en kat ind torsdag eftermiddag - den røg til Familiedyrlægen Hobro fredag morgen og lørdag var den solgt videre!! Katten havde en ejer!!
Hun overholder ikke loven! Hun må faktisk som minium ikke gøre noget ved katten i 72 timer og en fremlysning på 1 1/5 dag er simpelthen for lidt - ejer nåede ikke at reagerer på opslaget, så de ejer fik at vide; den er solgt og har fået hjem ved en lille pige. Færdig bum - SÅ kold er hun!

Jeg ved hun også har solgt en kat videre uden at fremlyse den!
Den var hurtig og nem at sælge, fordi den var utrolig smuk og kælen - det var hendes svar på, hvorfor den ikke skulle fremlyses.

Endvidere har hun sendt en person (som er plejefamilie for hende) ud at hente nogle killinger, hvor vedkommen ikke var hjemme. Så rent faktiske tyveri af killinger!
Person tager faktisk selv hånd om hændelsen og ringer til Familiendyrlægen og melder hændelsen til kommunen.
Hun får et beløb pr. “herreløs” kat i tilskud fra Kommunen, så de er i samarbejde.

Og hun har modtaget en kat, VELVIDEN om at den havde en ejer!!
Den var “skjulet” på internatet i max 10 timer og så var den videre til ny ejer!
Og vi på internatet fik “mundkurv” på og kendte INTET til denne kat.

Hun har faktisk også solgt en kat, VELVIDEN at den var syg.
De nye ejer havde knyttet sig til killingen og søgte hjælp ved MinVenKatten og kom til dyrlæge på deres regning.
Men efter flere henvendelser fra ejer om den syge kat, fik de svaret: så måtte de aflive katten og vælge en ny!!
Ejer valgte at beholde den syge kat hun havde solgt dem!

De samme 2 killinger blev solgt til 3 forskellige personer, og hun fik dem tilbage gang på gang, med begrundelse at de overhovedet ikke var renlig og sked tyndt alle steder og ikke særlig kæle.
Stakkels katte!

En person kontakter mig efter at have lavet aftale med MinVenKatten og spørger ind til nogle ting...
Hun havde været forbi og kunne ikke fange kattene, så de blev aldrig hjulpet.
Personen havde kontaktet kommunen og derved havde hun fået penge fra kommunen, men aldrig løst problemet med at fange/afhente kattene.

For nyligt, har hun igen været indblandet i en sag, men den er ikke rigtig kommet frem endnu - grundet bevisføring...

Da hun havde internat i kælderen i privaten, (inden de flyttede til Handest) var der plads til 14 katte.
Dette brød hun også, da der på et tidspunkt var hele 38 katte/killinger i kælderen.

Hun virker som den sødeste person, men ytrer du din mening som ikke er samme holdning som hendes, bliver hun en meget kold og ond person!
Hun manipulerer folk til at udføre “det beskidte job”, for hun selv har rene hænder!
Hun truer med politi og andre folk, hvis du ikke makker ret!!
Folk tør ikke at gå imod hende - men dette var dråben for mig! - og jeg har IKKE længere mundkurv på efter mange år!!

Jeg vil anbefale dig at kontakte Mariagerfjord kommunen og melde denne hændelse!
For gør ingen noget - kan hun frit fortsætte sine usle handlinger.”

8 november 2020

Svar från Minvenkattenhobro

Kære Jane - vi er opmærksomme på din chikane af vores sted og det er meldt til myndighederne. Vi vil ikke sige så meget om vores forhold til dig, men held og lykke i jobsøgningen fremover

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kan desværre på ingen måde anbefale…

Kan desværre på ingen måde anbefale dette sted. Har haft en forfærdelige oplevelse med stedet

6 november 2020

Svar från Minvenkattenhobro

Kære Bjarke - for et par år siden samlede vi en lille forvirret killing op på landevejen ved Als - vi fremlyste den og du meldte sig som ejer - desværre kunne du ikke dokumentere at killingen tilhørte din staldkat og vi kunne ikke udlevere den igen. I dag skal vi ikke fremlyse ikke- mærkede katte, derfor vil denne hændelse ikke ske igen

MinVenKatten Hobro ADVARSEL

Da Anita, internatsleder på MinVenKatten Hobro, fjerner alt som hun ikke bryder sig om, er dette samtidig en ADVARSEL, til bruge MVK at passe jeres katte, når I er på ferie.
Jeg har været frivillig/plejemor for Anita i næsten 2 år, og havde en aftale, om hun skulle passe, vores egne 5 katte, vores datters 3 katte, OG 12 plejekatte fra Anita selv. Perioden var d 14.2.20 til d 23.2.20, vi kom hjem d 24.2.20, hvor jeg nok selv skulle give dem mad, gøre rent mm.
Katte var fordelt, vores katte i vores hus. Vores datters katte i et rum på ca 40 kvm, og Anita's egne katte, går på ca 60 kvm. i 2 rum. Aftalen var at Anita, skulle komme hver dag, og tømme 10 kattebakker, fordelt i de forskellige rum. Giv mad og vand.. og selvfølgelig vaske alle drikke - / og madskåle, samt gøre rent, i hver af rummene, og iøvrigt kæle og hygge med misserne. Anita lover at være hos os rigtig meget.
Vi har 2 kamaraovervågning, og kunne derfor se, når Anita kom og kørte. Det ødelagde meget af vores ferie, da vi kunne se at hun hver dag, brugte mellem 30 - 45 min., på at ordne vores katte. Det er 20 katte vi taler om !! Hun viste at vi har overvågning.
Da vi kommer hjem d. 24.2.20, er det første vi ser at 2 af vores egne 5 katte, er møj hammerende syge, forkølet, og de kan næsten ikke trækkevejret. En 3 kat bliver syg, i løbet af natten til d. 25.2.20. Vores 5 katte er så stresset, at vi faktisk slet ikke selv komme til dem.
Da jeg kommer til vores datters katte, har de slet ingen vand og mad, og de er også meget stresset. Jeg ringer til vores datter, som kommer med det samme, for at hente sine katte. Jeg har givet dem vand, men det er som om de ikke kan blive færdige med at drikke, og de foresætter da de kommer hjem. Vores datter er fuldstændig tosset, præcist som jeg selv er.
Da jeg kommer op til mine plejemisser, kan jeg se at der er afføring, over det hele, på gulvet, kradsetræer og ud over alt. Plejemisserne er også meget stresset. Jeg bruger 4 timer på at gøre rent, med det samme, efter Anita har passet dem.. jeg er så tosset. Næste dag taler jeg med Anita, og hun benægter alt, og mener ikke det er hendes skyld at vores, og iøvrigt hendes egne plejmisser er stesset. D. 26.2.20 vil Anita have, at jeg skal komme med, en missemor og 7 killinger. Den ene killing er så dårlig, hvilket jeg gør opmærksom på, da jeg aflevere dem, til Anita på internatet. Hun råber hun af mig, at hun ikke gider høre om de syge katte, for det hun har ikke noget med det at gøre. Jeg pointere, at jeg jo ligsom har været ude at rejse i 10 dage, og derfor på ingen måde kan være skyld i, at der er så meget sygdom. Jeg optager mit besøg hos Anita, da hun rigtig mange gange, har opført sig fuldstændig uhørt, når hun opdager at hun har lavet fejl eller udviser ligegyldighed, så giver hun alle andre skylden. En sjælden særlig evne hun har, og det er ikke noget der klæder nogen, som skal forgive at ville hjælpe katte. Inden for en uge efter at jeg er kommet hjem fra ferie, er 2 killinger blevet aflivet. Anita fraligger sig stadig ethvert ansvar.
Jeg kan på ingen måde anbefale nogen at bruge Anita, for hun opfylder slet ikke, alle de miniums krav, hun selv har så travlt med, vi andre skal opfylde, hvilket på ingen måde er urimelige krav. At hun fraligger sig ansvar, for at der er så mange syge katte, i en periode hun har passet mine katte, gør jeg hende igen opmærksom på, og at det ikke gir mening, da der ikke har været andre i de 10 dage, så det kan kun være hende, som har bragt smitte med rundt. Hertil det var svaret fra Anita.. "at det da godt kan være, jeg ikke har passet kattene, som du selv ville have gjort". Hvilket er fuldstændig rigtigt, om nogen burde hun være flov, over at hun ikke kan varetage det, som hun profilere sig på, og samtidig være fuldstændig ligeglad med kattene. Hun er helt upåvirket over, at jeg er så tosset. Hun har i den grad, overtrådt dyreværnsloven.
Desværre er der mange som blindt stoler på, hvor god Anita er. Jeg ved andre har fået feriepasset katte, af hende, med den sørgelige udgang, at de skulle aflives, eller at kattende ikke længere er hjemme når ejer kommer hjem.
Hun har slettet denne anmeldelse, og mange andre, på MinVenKatten Hobro facebookside, for det er måden hun arbejder på, fuldstændigt uærligt, og beholder hun stjerner, på næsten 5. At hun får 1 stjerne her, skyldtes alene, jeg ikke kan give mindre.

6 november 2020

Svar från Minvenkattenhobro

Kære Connie. Din beskrivelse af tingene er jo langt fra sandheden. Vi havde en helt anden aftale om kattene, som du brød få dage før din afrejse - men vi ønsker ikke at hænge dig ud offentligt og din chikane af vores sted er anmeldt til myndighederne. Vores samarbejde er for længst stoppet hvilket vi tænker er til gavn for alle parter

Anbefaler ikke Minvenkatten.dk

Vil bestem ikke anbefale nogen at benytte MinVenKatten Hobro.
Har arbejdet som frivillig og pleje familie på stedet for snart 4 år siden og ikke nogen rar oplevelse, meget dårligt arbejdsklima. Kunne ikke se på hvordan folk der arbejdede der blev meget dårlig behandlet når de lagde alt deres tid og energi i at passe og finde nye hjem til katte og killinger.
Og efterfølgende bliver der ved med at dukke sager op om katte, frivillige og plejefamilier der stopper på grund af måden det bliver kørt på.
Og nu sager hvor internatet ikke fremlyser efter egne regler og ikke vil kommunikere ordentlig med en familie der har mistet deres kat.

3 november 2020

Svar från Minvenkattenhobro

Kære Betina - jeg vil ikke gå så meget ind i din sag her - men din og andres chikane er anmeldt til myndighederne

Jeg vil ikke anbefale min ven katten

Jeg vil ikke anbefale min ven katten
Der laves fejl så katte ejer bliver kedagdet
De fremlyser ikke katte i det omfang de burde
De bortapotere katte alt for hurtig
Så de rigtige ejere først opdager deres kat når den er vidre sendt til nyt hjem
Der bliver kun niglemeget ulykkelig katte ejer

3 november 2020

Svar från Minvenkattenhobro

kære Martin - vi skal ikke fremlyse katte på internaterne - håber dette er svar på din anmeldelse

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.