De jaloezieën zijn van perfecte kwaliteit, de kleur is precies zoals aangegeven op de staal. Voor vragen was de klantenservice erg erg behulpzaam en wat betreft de levering waren ze precies geleverd... Se mer
Det här tycker kunderna
Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... Se mer
Företaget har svarat
In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... Se mer
Företaget har svarat
Mooie decoratie. Bezorging was eerder dan verwacht, we waren nog op vakantie en konden het bezorgmoment niet meer aanpassen (ook niet telefonisch) waardoor we wel last minute iets moesten rege.
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- mijnraamdecoratie.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super
Mijn bamboe jaloezien zien er super mooi uit en waren al na 2,5 week binnen! (Op maat gemaakt)
Alle jaloezien lopen mooi gelijk in elkaar en is makkelijk te bevestigen.
Goede prijs ook! 👌🏻

Svar från Mijnraamdecoratie.nl
Ging heel soepel hele goede communicatie vanaf start tot eind..... bestelling eenmaal geplaatst kun je deze volgen.....echt top❗️
Ging heel soepel hele goede communicatie

Svar från Mijnraamdecoratie.nl
In de kabels van de geleider zitten…
In de kabels van de geleider zitten knikken in waardoor het slecht geleid. Heel jammer

Prima prijs/kwaliteitsverhouding
Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Netjes bezorgd en opgehangen.

netjes verpakt
netjes verpakt, goed ontvangen, goede handleiding, ben zeer tevreden

Mooie rolgordijnen
Perfect verpakt, prima pasvorm. Mooie materialen,

Super service
Vooraf een paar staaltjes aangevraagd, daarna nog advies gekregen via de telefoon. Super aardig en snel

Svar från Mijnraamdecoratie.nl
Snelle reactie, goed contact en snelle levering
Snelle reacties, goed contact en snelle levering. Zal zeker in de toekomst meer raamdecoratie afnemen bij deze zaak.

Svar från Mijnraamdecoratie.nl
Alles is geleverd en was helemaal…
Alles is geleverd en was helemaal clompeet. Paste precies.

Top product
De jaloezieën die ik besteld hebt zijn van een uitzonderlijke goede kwaliteit,ik ben al jaren klant tot volle tevredenheid.
Ga zo door!😄

Ze maken het goed
Ze maken het gewenste product goed! Fijne kwaliteit en ook telefonisch goed bereikbaar voor advies.

Top bedrijf
Goede uitleg bij het kiezen van de juiste materialen voor iedere ruimte. Snelle levertijd. Vakkundig opgemeten en gemonteerd. Goede prijs- kwaliteit verhouding. Gaan we de volgende keer zeker weer naar terug.

Svar från Mijnraamdecoratie.nl
een goede kwaliteit tegen een goede prijs
na de prijsopgave is er redelijk snel een bestelling verzonden die goed op maat was

Svar från Mijnraamdecoratie.nl
Mooi product voor een goede prijs.
Mooi product voor een goede prijs.
Snelle levering en exact op maat.

Svar från Mijnraamdecoratie.nl
Advies bij bestellen lamellen.
Nadat wij via internet een offerte hadden aangevraagd is de adviseur langsgekomen en heeft ons uitstekend geholpen bij onze keuze. Nadien heeft ze (Mariska) de lamellen opgehangen. Alles verliep zeer vakkundig en correct. Wij kunnen ze van harte aanbevelen.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.