Jeg fandt et "sports låg i webshoppen Der passer perfekt til min 0,5l chilly's bottle Låget passer perfekt og jeg kan kun anbefale at alle køber sådan et fantastisk låg til deres Chily eller Miin... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg har købt Miin Bottle til mine klienter som er i længere samtaleforløb. Vi må ikke sætte fælles vand frem i kander grundet Covid 19. Det bedste alternativ til plastic flasker er Miin Bottle. Bedste... Se mer
Företaget har svarat
OK produkt, er dog stadig i tvivl hvor vidt den holder produktet koldt nok, som beskrevet. Isterninger opløses på under 50 minutter, det synes jeg er hurtigt for et produkt som holder indhold koldt... Se mer
Företaget har svarat
Utrolig hurtig levering. Min flaske følger mig hele dagen. Både på arbejdet og i fritiden, nyder altid at have køligt vand i min flaske. Har bestemt ikke fortrudt mit køb, og vil gerne anbefale alle a... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Historien om Miin Bottle startede tilbage i 2018 med en drøm om at skabe vandflasker der både ser godt ud og gør det godt. I dag skaber Miin Bottle genanvendelige vandflasker i mange forskellige designs, der både ser smarte ud og holder vand iskoldt i 24 timer.
Kontaktuppgifter
Super hurtig levering og alt var som…
Super hurtig levering og alt var som det skulle være.

Svar från Miin Bottle
Tak for en hurtig levering
Tak for en hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler hos jer.

Svar från Miin Bottle
Synes ikke designet lever op til…
Synes ikke designet lever op til forventningerne. Billede og virkelighed stemmer ikke overens 👎🏻

Fantastisk koncept
Fantastisk koncept, flotte designs, gode priser, hurtig levering og god kundeservice.

Svar från Miin Bottle
Utrolig lækker vandflaske og let at…
Utrolig lækker vandflaske og let at rengøre👍👍

Svar från Miin Bottle
Hurtig levering og den holder indhold…
Hurtig levering og den holder indhold koldt som lovet.

Helt tilfreds!!!!
Bestilte jeres vandflaske i rosegold og ELSKER DEN!!!! :-)
Den er vildt fed og man må sige den virker som den skal.
Kan helt klart anbefale andre at købe sådan en vandflaske, selvom prisen er lidt krydret. Men har helt klart været pengene værd. ;-)

Svar från Miin Bottle
Flasken, er bare flot og fancy
Super flot flaske... der holder hvad den lover

Svar från Miin Bottle
Super service og meget hurtig levering…
Super service og meget hurtig levering 👍
Miin Bottle er alle pengene værd
Miin Bottle er alle pengene værd! :-)

Svar från Miin Bottle
Min datter og jeg købte en flaske hver
Min datter og jeg købte en flaske hver. Hurtig fragt de kom dagen efter vi bestilte.
Hurtig ekspedition fra Miin Bottle
Hurtig ekspedition fra Miin Bottle, selvom det var black Friday.

Svar från Miin Bottle
Nemt at bestille og hurtig levering
Fantastisk service!
Vil klart anbefale Miin Bottle til alle som ønsker sig en lidt smukkere og stilet løsning på vandflasken. Fantastisk god service!

Så flot en flakse!
Så flot en flakse!
Super hurtig levering og skøn kundeservice!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.