Jeg har længe leget med tanken om permanent makeup & først for 4 måneder siden fandt jeg Mie, som er et 100% match til mine forventninger. Mie er hamrende dygtig & hendes rolige hånd er sk... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg fik lavet 5 små fine line tatoveringer hos Mie Louise, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Mie Louise var utrolig professionel og gjorde hele oplevelsen behagelig. Hun tog sig tid til at lytte t... Se mer
Har været hos Natacha og få to nye piercinger, samt udskift til de smukkeste smykker. Følte mig tryg hele vejen igennem, da rammerne og omgivelserne bare spiller og følelsen af at Natacha virkelig ta... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Idylisk, kvalitet, professionelt. Dette er de tre nøgleord, som Mie Louise Cosmetic altid stræber for, at klinikken og behandlingerne, skal leve op til. Mie har mange års erfaringer i skønhedsbranchen og er en eftertragtet behandler, såvel om underviser. Klinikken er beliggende i Glostrup, lige ved Glostrup st., og dermed er der ingen grund til bekymring i forhold til hverken parkering eller offentlig transport. Mie benytter kun godkendte og de bedste produkter der findes på markedet og gennem årene har Mie udviklet sine egne tekniker som gør, at hver kunde får et holdbart, symmetrisk og yderst tilfredsstillende resultat. Mie poster billeder og videoer af hendes arbejde på sociale medier ( https://www.instagram.com/mielouisecosmetic/ ). Hvis du er interesseret i en behandling hos Mie, så anbefaler vi at du booker en konsultation, så i kan finde frem til den helt rette løsning. Mie byder altid på en frisklavet kop kaffe eller te, og du er velkommen til at tage en støtteperson med, som kan være med dig til konsultationen og optegningen og derefter opholde sig i det rolige og behagelige venteværelse.
Kontaktuppgifter
Stationsparken 16, 2600, Glostrup, Danmark
- 93101918
- info@mielouise.com
- mielouise.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk arbejde og tryg oplevelse
Jeg har længe gået med tanken om min første tattovering som er helt særlig for mig, men jeg har ledt længe efter hvem der skulle lave den. Da jeg fandt Mie Louise var jeg helt vildt med hendes tidligere arbejde og bookede hurtigt en tid. Hun er så sød og hele oplevelsen var tryg og behagelig. Hun var klar til at svare på mine spørgsmål og bekymringer. Nu sidder jeg med den flotteste tattoo, der er helet hvilket i øvrigt gik helt perfekt. Kan varmt anbefale hende! Tusind tak
Jeg har længe leget med tanken om…
Mie er hamrende dygtig & hendes rolige hånd er skabt til at tatoverer de mest sensitive steder i ansigtet.
Jeg startede med Eye-liner, fik derefter bryn & læber lavet osse. Alt sammen er jeg dagligt sygt glad for, da jeg ligner 1 mill, selv på de tunge morgner nu 😂😂
Igennem hele forløbet har jeg fuldt mig tryg, imødekommet med mine ønsker af looket & godt informeret.
Jeg kan varmt anbefale dig Mie, hvis du ønsker et 100% perfekt resultat.
Jeg kommer igen! 💪🤩
SØDESTE MIE ⭐️
SØDESTE MIE ⭐️
Mie er en ekstraordinær behandler, der har en unik evne til at skabe en afslappende og professionel atmosfære. Hendes færdigheder og opmærksomhed på detaljer er imponerende, og hendes tatoveringsarbejde er både smukt og præcist. Jeg kan varmt anbefale Mie til enhver der søger en behandler, der er lyttende, professionel og ekspert i sit felt. Tak, Mie, for en vidunderlig oplevelse!"
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Meget professionelt arbejde.
Ny tattoo, vælg Mielouise ;)
Hvis du går rundt m en idé om en ny tatovering så kan jeg kun anbefale dig a vælge Mielouise. Hun er så god til sit arbejde. Alle de fine detaljer bliver ført til livs og Mielouise er så flink til a sikre sig a du under hele forløbet har det bedst muligt. Hun lytter til din idé om din tatovering, giver råd og vejledning og så sætter hun sit eget præg på designet så din krop skriger efter meget mere a hendes arbejde. Samtidig ligger hendes shop super let tilgængelig hvadenten du er m det offentlige eller i bil. Jeg vender tilbage hver gang hun har en tid ledig.
Varmeste anbefalinger herfra
Varmeste anbefalinger herfra.
Alt er præcist som det skal være hos Mie. 🌸 man er i gode hænder her.
Jeg kommer helt sikkert igen 🙏🌸
Den aller varmeste anbefaling!🫶🏻
Har været kunde hos Mie i en del år efterhånden, og jeg kan kun komme med en masse rosende ord!☺️
Mie er den dygtigste til hvad hun laver, utrolig imødekommende og der er altid en hyggelig og dejlig stemning i salonen. Man ser altid frem til sin tid hos Mie😊
Den aller varmeste anbefaling herfra!🫶🏻
KÆMPE ANBEFALING
KÆMPE ANBEFALING!
Vi var 3 søstre, som fik lavet en søskende tatto af Mie. Det var en fornøjelse, og vi følte os trygge hos Mie, som er meget imødekommende, og professionel.
Servicen er I top, og vi gik derfra 110% tilfredse.
Sender mine varmeste anbefalinger, og kommer helt sikkert igen når det er tid til en ny tatto. ❤️
Jeg er kommet hos Mie et par gange…
Jeg er kommet hos Mie et par gange efterhånden, hvor der er lavet Fine Line tatoveringer. Jeg er altid gået derfra tilfreds, og det er helt bestemt her jeg vælger at komme fremover. Man føler hver gang man kommer hos Mie at man er i trygge hænder, og så er hun meget professionel og enormt god til sit arbejde!
Mie er den dygtigste jeg kender
Mie er den dygtigste jeg kender, og utroligt sød og imødekommende ❤️ kan kun give min varmeste anbefaling 😊
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Meget professionelt arbejde.
Rigtig god service
Rigtig god service, og meget flot klinik. Hygiejnen er også i top her. Kan klart anbefales! 👏
Har været hos Mie et par gange nu og…
Har været hos Mie et par gange nu og hver gang er helt i top. Mie er sød, giver sig god tid og lytter virkelig på det man ønsker.
Jeg kommer helt sikkert igen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.