Jeg har længe leget med tanken om permanent makeup & først for 4 måneder siden fandt jeg Mie, som er et 100% match til mine forventninger. Mie er hamrende dygtig & hendes rolige hånd er sk... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg fik lavet 5 små fine line tatoveringer hos Mie Louise, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Mie Louise var utrolig professionel og gjorde hele oplevelsen behagelig. Hun tog sig tid til at lytte t... Se mer
Hvis du går rundt m en idé om en ny tatovering så kan jeg kun anbefale dig a vælge Mielouise. Hun er så god til sit arbejde. Alle de fine detaljer bliver ført til livs og Mielouise er så flink til a s... Se mer
Har været hos Natacha og få to nye piercinger, samt udskift til de smukkeste smykker. Følte mig tryg hele vejen igennem, da rammerne og omgivelserne bare spiller og følelsen af at Natacha virkelig ta... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Idylisk, kvalitet, professionelt. Dette er de tre nøgleord, som Mie Louise Cosmetic altid stræber for, at klinikken og behandlingerne, skal leve op til. Mie har mange års erfaringer i skønhedsbranchen og er en eftertragtet behandler, såvel om underviser. Klinikken er beliggende i Glostrup, lige ved Glostrup st., og dermed er der ingen grund til bekymring i forhold til hverken parkering eller offentlig transport. Mie benytter kun godkendte og de bedste produkter der findes på markedet og gennem årene har Mie udviklet sine egne tekniker som gør, at hver kunde får et holdbart, symmetrisk og yderst tilfredsstillende resultat. Mie poster billeder og videoer af hendes arbejde på sociale medier ( https://www.instagram.com/mielouisecosmetic/ ). Hvis du er interesseret i en behandling hos Mie, så anbefaler vi at du booker en konsultation, så i kan finde frem til den helt rette løsning. Mie byder altid på en frisklavet kop kaffe eller te, og du er velkommen til at tage en støtteperson med, som kan være med dig til konsultationen og optegningen og derefter opholde sig i det rolige og behagelige venteværelse.
Kontaktuppgifter
Stationsparken 16, 2600, Glostrup, Danmark
- 93101918
- info@mielouise.com
- mielouise.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super fine omgivelser og god energi
Super fine omgivelser og god energi. Hos Mie Louise er det altid plads til en og ens egne ønsker. Der bliver lavet et super fint arbejde og man kan virkelig mærke at hun går op i, at gøre at flot stykke arbejde.
Jeg var SÅ glad for min oplevelse hos…
Jeg var SÅ glad for min oplevelse hos dem! Jeg fik lavet et tandsmykke, og alt var godt og servicen i top! Jeg kommer helt klart igen.
Har haft den bedste oplevelse de har…
Har haft den bedste oplevelse de har virklige styr på det de lever og de mega søde og god service kæmpe anbefaling herfra☺️❤️

Fantastisk personale
Fantastisk personale, super professionelt og rigtig dygtig til at vejlede

Dygtig kvinde!!
Jeg havde en idé, og hun tog idéen ud af mit hoved og gjorde det til virkelighed!
Så nu har jeg den flotteste Tatovering!!
Roligt, skønt sted.

10/10
Min veninde fik lavet en helix piercing og alt var perfekt. Natascha var så sød og lavede den så godt! Min veninde som normalt er bange for nåle følte sig så godt tilpas. Min veninde havde ingen komplikationer efter 💕

Kommer 100 procent igen
Jeg er blevet tattoveret hos Mie 1 gang, og er SÅ glad for mit resultat, det er bestemt ikke sidste gang jeg vælger ar blive tusset hos mie,hun virker utrolig professionel og er så flink! Så kommer 110% igen
De varmeste anbefalinger 🌸
Mvh Natasja

Svar från Mielouise
Jeg skrev til Mie fordi jeg var bange…
Jeg skrev til Mie fordi jeg var bange for at der var gået betændelse i min daith piercing hun svarede mig hurtigt og det var muligt at få en tid hurtigt. Jeg blev mødt af en smilende og professionel kvinde som havde tid til at hjælpe med et passende smykke. Hendes lokaler er flotte og rene. Jeg kommer helt sikkert igen når jeg skal have en ny piercing 🙏🏻
Fantastisk oplevelse hos Mie
Mie har virkelig magiske hænder og er så professionel og dygtig til sit arbejde!
Jeg har fået lavet 2 fineline tatoveringer, permanent makeup på øjenbryn og læber og kan ikke være mere tilfreds med resultatet 🙏
Mielouise er en dejlig lille tattooshop
Mielouise er en dejlig lille tattoo og piercing shop, hvor man altid føler sig velkommen.
Alle behandlerne gør et godt stykke arbejde og sørger for man altid kan få en tår vand eller kaffe.
Jeg har fået lavet to piercinger og det er ikke sidste gang jeg er hos dem!!
Mie er fuldkommen professionel og…
Mie er fuldkommen professionel og knalddygtig til sit arbejde. Det er altid en fornøjelse at besøge hende 🤩
Meget god oplevelse
Det var første gang jeg skulle ha lavet en navle piercing, og hun var så sød og god til at tage det stille og roligt og snakke mig igennem hele behandlingen. Jeg er så glad og tilfreds med resultatet. Stedet er mega hyggeligt og rent.🫶🏼
Jeg fik renset og skiftet et smykke.
Jeg fik renset og skiftet et smykke.
Mie var virkelig rar og imødekommende.
Klinikken var hyggelig at være i også havde hun de fineste smykker!
Det bliver ikke mit sidste besøg.
Fantastisk oplevelse
I februar fik jeg lavet den smukkeste fine line tatovering af skønneste Mie-Louise. Atmosfæren i klinikken er super hyggelig, og placeringen er så central ved stationen at det ikke kan være nemmere. Mie-Louise var helt igennem professionel, men samtidig også en vidunderlig person som er super nem at snakke med. Så jeg følte mig i de bedste hænder og havde en 5/5 stjerners oplevelse.
Svarede på en facebookannonce
Svarede på en facebookannonce. Troede jeg skulle til en snak om en forestående tatovering af bryn.
Blev desværre forhindret pga sygehusophold.
Blev derefter ringet op af en mildest talt ubehøvlet mand. Virker ikke professionelt, kan også se de fleste anmeldelser er ret nye her på trustpilot.

Svar från Mielouise
Det var let at bestille tid over…
Det var let at bestille tid over nettet. Da jeg mødte op oplevede jeg god service og god behandling, har ingen problemer haft med min piercing efter at havde fuldt rådet med at skylle med saltvand
Jeg havde en virkelig god oplevelse.
Jeg havde en virkelig god oplevelse.
Mine gamle huller i ørene kunne udvides i stedet for at pierce igem.
Piercing til event
Jeg var til eventet og det var så gennemført, personalet er så søde alle sammen, og sørger for en god oplevelse med at få piercinger i øret, jeg fik en til eventet og har uden tvivl lyst til at få en mere hos dem!🤩
Kommunikationen på mail og chat var…
Kommunikationen på mail og chat var meget langtsom/forsinket, hvilket gjorde det svært at få bestilt tid. Jeg fik lavet en piecing hvilket egentlig gik ok, men efterfølgende gik der betændelse i og jeg måtte søge læge, og nu ca 2½ måned efter er det som om den er ved at blive udstødt/vokse ud af øret. Jeg ved jo ikke om alt dette skyldes dem (materialer og instrumenter) eller mig...
Blandede følelser.
Jeg har fået lavet 3 piercinger + 3 smykker, men grundet komplikationer står jeg nu tilbage med 1 piercing og 1,5 smykke. Selve piercingerne gik fint, sødt og dygtig personale, meget professionelle. Komplikationer kan ske, det er risikoen og de var hurtige til at hjælpe. Men jeg er dog lidt ked af at stå tilbage med 1 ud af 3 og ikke rigtig føler der har været en interesse i at følge op på min situation.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.