Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heb 2 HP laptops gebracht met nog fabrieksgarantie wegens corrupt bios, Diagnose had ik al met technische support van HP gedaan moederbord moest vervangen worden, Bij HP zou dit 3 weken duren, Daarom... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Iphone 13 op aanraden van medewerker ingeleverd om NFC te maken. Was eerst wat huiverig om telefoon zomaar in te leveren. Medewerker Matty was zeer overtuigend en nam mijn twijfel weg. Achteraf bl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Accu vervangen van iPhoneXS het duurde wat langer voor ik het toestel terug had, maar werd aangenaam verrast toen ik de telefoon inschakelde, wat blijkt...zijn de speakers ook geheel gratis vervangen... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik meldde aan en bracht mijn laptop langs op vrijdagochtend vroeg, ik verwachtte vrijdag of maandag een diagnose maar hoorde steeds niets en op mailen en bellen kreeg ik geen indicatie van hoe lang he... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronikreparatör
  2. Datorreparation
  3. Datorservice
  4. Mobiltelefonreparatör
  5. Telefonreparatör

Skrivet av företaget

MicroFix – Slimmer repareren. Duurzamer IT-beheer. MicroFix is sinds 1991 dé reparatiepartner voor bedrijven, scholen, instellingen en IT-resellers die kiezen voor zekerheid, kwaliteit en duurzaamheid. We repareren laptops, desktops, smartphones, tablets, printers en servers – zowel binnen als buiten garantie – snel, deskundig en merkonafhankelijk. We zijn erkend servicepartner van Apple (Apple Authorized Service Provider), HP, Lenovo, Dell, Asus én Samsung. Of het nu gaat om een garantieclaim of een betaalde reparatie: we maken het je makkelijk. Elke geslaagde reparatie helpt mee aan onze missie: samen tegen e-waste. We verlengen de levensduur van apparaten en voorkomen onnodig elektronisch afval – goed voor jouw organisatie én voor het milieu. Met een hoofdkantoor in Leiden, een landelijke buitendienst en service op locatie (waaronder “klaar terwijl je wacht”-iPhone-reparaties), zorgen we voor gemak en continuïteit. We denken met je mee, regelen alles en nemen het werk uit handen. MicroFix staat voor vakmanschap, ervaring en maatschappelijke verantwoordelijkheid – al ruim 30 jaar.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Wegwerken traagheid

Wegwerken traagheid
Een hinderlijk langzaam draaiende iMac is door Microfix veranderd in een computer waarmee uitstekend te werken valt. Een SSD-harde schijf is geplaatst en het besturingssysteem is opnieuw geïnstalleerd, en alles binnen enkele dagen.

1 juni 2022

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ik breng een HP printer met storing…

ik breng een HP printer met storing waarvan ik denk dat de oorzaak mogelijk zit in gebruik van niet HP cartridges en geef dat aan bij inleveren.
Dan krijg ik een reactie waarin ze zeggen dat het 'mogelijk' zit in gebruik van de niet HP cartridges en adviseren de originele cartridges te plaatsen tegen veel kosten (die ik juist wilde voorkomen) Lijkt mij dat ze een dergelijke storing toch moeten kunnen vaststellen, als je een reparatie specialist bent? Ze konden ook geen zekerheid geven dat hij met die originele cartridges wel zou werken dus 'useless

31 maj 2022

Reactie: Bedankt
voor uw reactie. Het spijt ons zeer dat u niet helemaal tevreden bent met de
geleverde dienst. Wij nemen spoedig contact met u op om dit verder te
bespreken.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Very good hospitality and service!

Very good hospitality and service!

I enjoy the process, very clear explanation!

31 maj 2022

Svar från MicroFix

Thank you for the 5 stars and nice review! Within a few days you will also receive a request to complete a review from Apple about the repair performed. We appreciate it if you also fill in this assessment, you have a chance to win a state lottery ticket https://microfix.nl/maakkansop1miljoen/

uitstekend

heel fijn geholpen, geduldig en aardig :)

30 maj 2022

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

.de batterij van de oplader is kapot

.de batterij van de oplader is kapot. ok..kosten van dit onderzoek 30 euro of zo. advies was nieuwe kabel kopen. dat heb ik daar gedaan en het werkte niet (25 euro kwijt) daarna getest...bleek toch niet batterij te zijn

dus 55 euro kwijt

dan konden ze m nog opsturen...dus maar weg gegaan

aardige mensen maar niet goed advies

helemaal tevreden bent met de geleverde dienst. Wij streven naar 100%
klanttevredenheid en daarom zullen wij spoedig telefonisch contact met u opnemen
en samen met u uw ontevredenheid bespreken zodat we van uw klacht kunnen leren
en ons zelf kunnen verbeteren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zowel iPhone als Mac snel en deskundig…

Zowel iPhone als Mac snel en deskundig gemaakt naar Apple maatstaf!

Iphone 13 NFC kapot

Iphone 13 op aanraden van medewerker ingeleverd om NFC te maken.
Was eerst wat huiverig om telefoon zomaar in te leveren.
Medewerker Matty was zeer overtuigend en nam mijn twijfel weg. Achteraf bleek volledig terecht.
Best case scenario kwam uit en had de iphone binnen 2 dagen gemaakt en wel weer terug.
Top zaak met vaklui in dienst.

Gefaalde Reparatie

Mijn Airpods moesten na slechts 2 maanden al ter reparatie naar MicroFix. In eerste instantie wilde MicroFix dit niet eens repareren omdat ik zogenaamd de Airpods zelf had opengemaakt (wat vanzelfsprekend niet het geval was) toen e.e.a was geregeld met de garantie ging de reparatie eindelijk van Start. Echter was het probleem (opladen in de case werkte niet) niet eens opgelost. Al met al kan ik niet zeggen dat ik tevreden ben of dat mijn probleem is opgelost, beide was niet het geval.

en samen met u uw ontevredenheid bespreken zodat we van uw klacht kunnen leren
en ons zelf kunnen verbeteren.

Thank you

Thank you! Five stars. You saved the important files from my computer.

27 maj 2022

Svar från MicroFix

Thank you for the 5 stars and nice review! If it was a repair of an Apple product, you will also receive a request within a few days to complete a review from Apple about the repair performed. We appreciate it if you also fill in this assessment, you have a chance to win a state lottery ticket https://microfix.nl/maakkansop1miljoen/

Probleem aangekodigd

Probleem aangekodigd. Probleem opgelost. Werkt weer uitstekend.

Reparatie bleek niet mogelijk

Mede door eerdere ervaringen, voor Microfix gekozen toen mijn oude HP laserprinter kuren vertoonde. Keurig nagekeken. Helaas zijn er geen onderdelen meer verkrijgbaar. Toch is kleine euvel gratis verholpen waardoor ik weer kan printen. Ook tijdens het proces goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Dank voor de 5 sterren

De batterij Iphone 8 vervangen

De batterij van mijn Iphone 8 moest worden vervangen. Zonder afspraak had ik voor € 55 een nieuwe batterij. Prima service en vriendelijke en snelle hulp. Ik raad iedereen Microfix Leiden aan.

Fijn reparatieproces

Macbook weer voorzien van een nieuw beeldscherm. Erg tevreden. Communicatie als erg prettig ervaren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Binnen een dag een offerte ontvangen

Binnen een dag een offerte ontvangen. Na akkoord een dag later al mijn Mac geupgrade. Een hele goede service. Ook ervaren bij eerdere hulp.

25 maj 2022

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Communicatie laat wat te wensen over

Persoonlijk vond ik de informatieverstrekking erg omslachtig. Ik heb geen mail gekregen over de status. Het portaal gaf wel informatie maar ook niet voldoende. Hier heb ik wel een vraag gesteld, maar geen antwoord ontvangen. Ik heb uiteindelijk een nieuwe telefoon opgestuurd gekregen en de enige mail die ik heb ontvangen was van DHL.
Al met al is het goed verlopen en ben ik tevreden over het resultaat.

25 maj 2022

Bedankt voor de 4 sterren en
mooie beoordeling!

Wij zullen uw punten zeker intern nakijken om dit in de toekomst te voorkomen.
U ontvangt met enkele dagen ook een verzoek om een

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel goed geholpen door aardig…

Heel goed geholpen door aardig personeel! Kon m’n iPhone 13 twee dagen later weer ophalen.

Perfect Service.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Service was goed

Service was goed, helaas kon mijn laptop niet gerepareerd worden omdat de onderdelen niet konden worden geleverd. Wel 35 euro lichter

helemaal tevreden bent met de geleverde dienst. Wij streven naar 100%
klanttevredenheid en daarom zullen wij spoedig telefonisch contact met u
opnemen en samen met u uw ontevredenheid bespreken zodat we van uw klacht
kunnen leren en ons zelf kunnen verbeteren.

snelle service

snelle service, uitstekend

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.