MEVROUW CHA Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestelling was verhinderd in de post, en zou mogelijk veel later komen. Ik ben gebeld, en er is meteen aangeboden de zending een tweede keer te versturen zonder kosten. Uitstekende service.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

(H)eerlijke verse thee soorten! Elke keer weer een feestje om nieuwe smaken uit te proberen & tot nu toe allemaal verassend lekker. Makkelijk te bestellen en met zorg en liefde verpakt! Zelfs onze kin... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zonet voor de 1e keer besteld, dat is al een feestje. Ik kom al helemaal in de sfeer. Aan Mevrouw Cha gevraagd welke thee ze adviseert bij wild (inderdaad, ter vervanging van de traditionele wijn). Me... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Tebutik
  2. också i
  3. Tehus

Skrivet av företaget

In de online thee shop van MEVROUW CHA koop je kwalitatieve losse thee, bestel je een maandelijks thee abonnement of reserveer je een exclusieve theeproeverij met lunch.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mevrouw Cha geeft je het gevoel van…

Mevrouw Cha geeft je het gevoel van persoonlijk contact. De bestelling met Sanpin Cha-thee was binnen 2 dagen geleverd + nog een extraatje en een kaartje met enkele tips.
Je betaalt dan weliswaar wat meer, maar aan de andere kant geniet je daardoor ook wat bewuster van een kopje thee. Ik kan Mevrouw Cha van harte aanbevelen!

3 december 2023

Lekkerste thee ooit!

De groene thee melange heb ik cadeau gekregen en is oprecht de meest lekkere thee die ik ooit heb gehad! Totaal niet bitter, lekker bloemig en heel mild. Daar heb ik dus meteen meer van besteld. Verder heb ik de set van drie theeblikjes gekocht. Erg mooi en er kan zeker 50 gr thee in een blikje. De bestelling was prachtig ingepakt. Zeker niet mijn laatste aankoop bij mevrouw Cha.

27 november 2023

Zeer persoonlijke behandeling

Zeer persoonlijke behandeling; bijzonder prettig en enorm vriendelijk. Gelijk een heel goed gevoel. Al mijn vragen zo attent beantwoord. Een cadeautje om bij Mevr Cha te mogen bestellen. Top produkten - heel mooi ingepakt. Een geweldig cadeau voor thee liefhebbers!

14 november 2023

Liefde en aandacht

Mijn bestelling werd supersnel bezorgd en was met veel liefde en aandacht ingepakt, dat zag ik meteen en met een persoonlijke touch. Daar hou ik van.

17 november 2023

Snelle levering

Snelle levering, heerlijke thee met mooie kaartjes met instructies en informatie over de thee. Voelt heel persoonlijk aan.

7 november 2023

Mevrouw CHA (Linda),

Mevrouw CHA (Linda),

De presentatie, en smaak zijn goed.
En dat zo dicht bij huis, -veel succes verder en een volgende keer is de Jin xuan oolong mijn favoriete smaak.
Op een goede tweede plaats de Groene theemelange.
Maar de derde is ook ook zeer prettig drinken. Honingbos.

Met vriendelijke groet,

André de Geus

1 november 2023

Een kadootje voor jezelf

Een kadootje voor jezelf! Mooi verpakt met prachtige kaartjes erbij, ik was blij verrast met mijn eerste bestelling! En de thee is heerlijk! De Sanpin Cha blend brengt me terug naar een bezoek ooit aan een theehuis in Shanghai. Mijn eerste ervaring met jasmijn thee in bloemvorm! Thee drinken kan echt een belevenis zijn. De Verveine is ook een heerlijke thee met de frisse citroengeur en smaak echt heerlijk om te drinken na een maaltijd! Ik ben fan!
Barbara

27 oktober 2023
Omdöme utan inbjudan

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.