Prettig en vriendelijk contact. Kwamen alle afspraken na zoals ze gemaakt waren. Netjes op tijd en de boel goed en schoon achtergelaten. Heel prettig mee samenwerken.
Det här tycker kunderna
Zeer tevreden, bank is weer heerlijk fris, alles netjes opgeruimd. Aardige en gedreven jongeman, de eigenaar. Mooie prijs, we gaan hem zeker vaker vragen. Een aanrader dus!
Zeer strakke en heldere communicatie tijdens het hele traject: oriëntatie wat er mogelijk is, afspraak prikken, herinnering op de afspraak, sms en mail op tijdstip van rijden met verwachte aankomsttij... Se mer
Voor de eerste keer onze bank professioneel laten reinigen en na wat zoekwerk en mbv goede reviews bij Meubelreinigen.com uitgekomen. Nadat de offerte binnen kwam was de afspraak snel gemaakt.... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Helemaal klaar met vlekken, vuil en viezigheid in uw meubels? Laat een 100% stoomreiniging uitvoeren door échte professionals. Gratis offerte binnen 1 minuut. Afspraak binnen 3 minuten. Wij werken middels een 100% stoom- en dieptereiniging bij u op locatie door heel Nederland én België
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- meubelreinigen.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hartstikke goed werk geleverd
Hartstikke goed werk geleverd. Het ziet en ruikt weer super fris en schoon uit!! Netjes, snel en kundig gewerkt!! Aanrader!! Toppers!!
Voor het eerst bij jullie mijn meubels…
Voor het eerst bij jullie mijn meubels laten reiniger meer dan tevreden of het eind resultaat en de werkwijze van Robin.
In een wordt super blij mee
Weer als nieuw
De bank en eetkamerstoelen zijn weer helemaal als nieuw.
De man kwam optijd, werkte netjes en liet alles weer schoon achter.
Echt een aanrader Top!
Afspraak maken was snel en makkelijk, nette en vriendelijke medewerker, ik zou nog eens terug gaan bij deze onderneming
Een vriendelijke en nette medewerker met goed materiaal. Binnen een groot uurtje was alles gedaan en zagen mijn banken er als nieuw uit. Zo had ik het zelf nooit schoon gekregen met alleen een stofzuiger. De afspraak maken ging soepel en heel snel via whatsapp. De prijs kwaliteit verhouding is prima en zou het zeker nog eens laten doen zo. Of iemand anders het aanraden
Goed en betaalbaar
Fijn contact. Er wordt snel gereageerd en je wordt op de hoogte gehouden over wie, wanneer komt. De bank is weer schoon en fris. En dit alles tegen een een goede prijs.
Ze bieden onovertroffen waar voor hun…
Ze bieden onovertroffen waar voor hun geld; hun betaalbare prijzen en uitzonderlijke resultaten maken van hen de eerste keuze voor al mijn schoonmaakbehoeften. Maar de levering moet sneller!
Medewerker Tan werkte erg nauwkeurig…
Medewerker Tan werkte erg nauwkeurig heb een hoekbank en best wel vlekken op geen rommel en legde ook een zeil neer ben zeer tevreden
Super vriendelijke professional…
Super vriendelijke professional ,Tan,die alles heel goed uitlegt voor hij aan de slag gaat en uitstekend werk aflevert!
En afspraak maken ging snel maar de…
En afspraak maken ging snel maar de zetel reinigen nog sneller. 150 euro voor een half uurtje werk. Vlekken zijn nog steeds niet weg, geurtjes ook niet. Heel oppervlakkig gedaan. Is zijn geld totaal niet waard. Was ook 3 uur te laat op afspraak. Hier maken we geen gebruik meer van.

Svar från Meubelreinigen
Top in alles
Top in alles de afspraak en op de hoogte houden van tijdstip aankomst persoon
Hoekbank
Snel een afspraak geregeld en weer een heerlijk schone bank
Ivm een overlijden
Ivm een overlijden, gisteren een mail gestuurd om de afspraak te verzetten.
Staat er toch iemand aan de deur.
Pas op voor dit bedrijf! Ondanks dat je je netjes afmeld, sturen ze je alsnog een factuur!
Zeer slecht bedrijf!

Svar från Meubelreinigen
Quality of their cleaning services to…
Quality of their cleaning services to their customer support, Everything is superv!
Een tevreden klant
Vriendelijk en service gericht geholpen en ik ben zeer tevreden over de manier waarop op onze bank en vloerkleed zijn gereinigd en geïmpregneerd. Echt een aanrader!
Vloer beschadigd
15 maart heeft Denzel van meubelreinigen mijn nieuwe vloer beschadigd. Meerdere keren contact proberen te krijgen maar geen gehoor. Ik ga aangifte doen en verdere stappen ondernemen.
Snelle goede service
Afspraak nagekomen
Snelle goede en nette service
Aardig personeel
Vakkundig te werk gegaan
Super blij mee
Werd zeer correct op de hoogte gehouden…
Werd zeer correct op de hoogte gehouden van datum en tijdstip, dat steeds werd bijgehouden
Schone en frisse bank!
Makkelijk om een afspraak te maken, goede service en je weet ongeveer hoe laat ze er zijn dus je zit geen dag te wachten.
De bank en stoel zagen er na de reiniging weer perfect uit en alle huisdier luchtjes waren verdwenen.
Super snelle service,vakkundig te werk.
Super snelle service,vakkundig te werk.
Alles weer super schoon.Volgend jaar weer!
A tot Z, alles klopte
Goed begeleid van het begin tot het eind. Afspraak maken was snel via whatsapp dezelfde dag nog geregeld, weekje later stonden ze op de stoep.
Kreeg op de dag nog een exacte tijd door zodat ik op tijd van mijn werk kon vertrekken.
Heb mijn vloerbedekking laten schoonmaken en enkele weken later nu ruikt die nog steeds heerlijk, het ging om ongeveer 40m2. Mooi opgeknapt en opgefrist, easy 2 do. Mocht ik verhuizen laat ik het zo weer doen
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.