MENY Omdömen 1 055

2,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Købt en okseculotte på 1,5 kg i Nenu i Nyborg. Da stegen blev pakket ud viste det sig at det var et langt stykke kød der var bukket sammen så det lignede en steg. Atter en dårlig oplevelse hos slag... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter branden i december 2025, er vores Meny i Aabybro genåbnet og det er super dejligt, for butikken har været savnet meget.💚 Og må sige at udvalget af varer er stort og butikken er lys, venlig o... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Købt høns i Aspagers ( HJEMMELAVET ) HAR IKKE FUNDET METEN END 2 STYKKER ASPARGS DERI .. EN RIGTIG DÅRLIGE OPLEVLSE.. SÅ MENY I SKØRPING 🤑🤑

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

MENY RUNGSTED Valgflæsk - hvor dum kan man være? Havde bestilt stegt flæsk med persillesovs - så ellers frem til et måltid fra MENY. MEN SKUFFELSEN VAR STOR - fulgte anvisningerne for... Se mer

Företaget har svarat

1 stjärna

Har besvarat 96 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meny er verdens bedste butik de har alt…

Meny er verdens bedste butik de har alt man skal bruge. Vis du vil være glad i dit liv skal du gå i meny og vis du vil græde vær dag skal du gå i netto

6 mars 2026

Hej Simon

Tak for din anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at høre, at du oplever MENY som en butik, hvor man kan finde alt, hvad man skal bruge 🛒

Vores medarbejdere gør sig umage hver dag for at skabe en god oplevelse for vores kunder, så din anmeldelse varmer rigtig meget.

Ønsker dig en dejlig weekend 😊

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Hej meny jeg ville fortælle om en…

Hej meny jeg ville fortælle om en epsiode om en der hed christian på østerfælled torv. Han grumsede mig meget i nummigøjen og det er kun min onkel der må det. der var en sød medarbejder der hed julius som hjalp mig, men ham christian grumset mig hårdt i rumpetten. fix den her butik i indavlede monkey kartoffel smurt flæsketegs sandwicher. men dorthe hun er goated hun smilte til mig (har lowkey lyst til at pille hende i navlen)

23 februari 2026

Bruger deres nye app

Bruger deres nye app, hvor man får 15 procent rabat på første køb, hvis man bruger det registeret kort. Fik lige præcist 0 procent!

28 februari 2026

Hej Ulrik

Det er ærgerligt at høre, at din rabat ikke blev fratrukket som lovet. Der kan være flere tekniske årsager til, at systemet ikke har registreret dit køb ❤️

For at rabatten aktiveres korrekt, skal dit betalingskort være tilføjet under 'Dine medlemskort' i appen. Hvis du har betalt med Apple Pay eller Google Pay, kan det også være årsagen, da de ofte benytter et virtuelt kortnummer, som systemet ikke kan genkende.

Du er meget velkommen til at sende os en mail med et billede af din kvittering samt de første 6 og sidste 4 cifre i dit kortnummer. På den måde kan vi undersøge sagen nærmere og sikre, at du får din rabat 😊

Du kan skrive til os på service@meny.dk.

Bedse hilsner

Så fin og god betjening

Så fin og god betjening. Vi handler gerne ind i Meny på havnen i Nykøbing F. der oplever vi en fantastisk behandling. Jesper butikschefen er altid venlig og høflig at tale med, og skaffer gerne ønskede varer hjem til os. er også virkelig god til at vejlede os om gode vine. en virkelig god oplevelse, og resten af personalet er absolut også søde og venlige og imødekommende, så der handler vi også gerne, for der er også fine gode friske varer i butikken, så stor ros til alle jer.

27 februari 2026

Hej Birgit

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de pæne ord om butikken i Nykøbing F.

Det glæder os utrolig meget at høre, at du får så god behandling af Jesper og resten af holdet på havnen. Vi er stolte af, at vores personale gør en forskel med deres vejledning om vin og gode service 😊

Jeg sørger for at sende din ros direkte videre til butikken, så Jesper og personalet kan se, hvor glade I er for at handle hos dem.

Bedste hilsner

Vedr. Meny i Espergærde Centret

Jeg handler meget ofte i Meny i Hørsholm og Rungsted. Jeg er virkelig imponeret over de to forretninger, de er indrettet perfekt, der et altid pænt og rent, og medarbejderne er altid søde og venlige. En ren fornøjelse - 5 stjerner til dem.

Jeg flytter snart til Helsingør, og vil derfor gerne finde en Meny tættere på. Jeg besøgte derfor Meny i Espergærde Centret. Jeg blev i den grad skuffet!
Forretningen var beskidt, rodet og opbygget uden logik. Forretningen trænger i den grad til en meget grundig rengøring og en generel opdatering.
Der sætter jeg ikke mine ben igen. Forretningen er ikke værdig til at bære Meny-skiltet.
Jeg vil derfor hellere tage turen til Hørsholm for en rigtig god oplevelse!

Hej

Tak fordi du deler din feedback – selvom det selvfølgelig er under ærgerlige omstændigheder. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have hos Meny Espergærde 😥

Jeg har naturligvis vendt din kritik med købmanden.
Købmanden må indrømme, at anmeldelsen efterlod ham mundlam. Vi er stolte af at være kåret som byens bedste supermarked i 2024 og er blevet nomineret flere år i træk. Aviserne har bl.a. skrevet overskrifter som “Fantastisk madmarked i Espergærde”.

Han er utrolig stolt af sine medarbejdere, som hver dag går på arbejde for at gøre en forskel, udforske nye spændende varer og give smil og god service til alle kunder.

Købmanden er klar over, at rengøringsselskabet har haft udfordringer med vinterens salt på det gamle gulv. I januar blev en af flere årlige hovedrengøringer afsluttet, hvor alle hylder blev grundigt vasket.

Ja, butikken trænger til en opdatering, og det er allerede på tegnebrættet – noget, vi glæder os meget til.

At høre, at butikken ikke skulle være værdig til at bære Meny-logoet, ramte hårdt i købmandens stolte hjerte. Han understreger, at laver man fejl, tager man ansvar, men her står man stadig stolt og arbejder videre.

Købmanden inviterer dig meget gerne til at kontakte ham, så der kan blive sat lidt flere ord på din oplevelse.

Mailen er: 0450247@meny.dk

Måske skinner solen anderledes, næste gang du besøger vores hyggelige center i Espergærde 😊

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

MENY Herning

MENY Herning, mange gode tilbud i slagter Afdl., venligt personale, super sted at gøre sine indkøb👍😊

20 februari 2026

Hej Allan

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 4 stjerner! 🌟

Hvor er det bare skønt at læse, at du er så glad for både vores slagterafdeling og det venlige personale i Meny Herning.

Jeg skynder mig at tage fat i butikken med det samme og give din flotte ros videre til teamet. Jeg er sikker på, at de bliver utrolig glade for at høre, at deres indsats og de gode tilbud gør dine indkøb til en super oplevelse 🙌

Vi glæder os til at se dig i butikken igen!

Meny Dronninglund 9330.

Meny Dronninglund 9330. Spar jer besværret og find en anden butik.

De er den eneste købmand der køre konceptet, udsolgt er bedst.

40 min efter de åbner er alt morgenbrød udsolgt.
Spørger man så ind til det. griner de og siger det er dejligt der er udsolgt.

En købmand der ikke kan regne ud at der bliver solgt mere morgenbrød i weekenderne og især helligedage og ferier.

Har aldrig oplevet en mere useriøst butik.
Pris og kvalitet hænger OVERHOVEDET ikke sammen.

Held og lykke når rema kommer til byen.

1/3-2026
Kan du ikke lige tjekke tallene igen. For der var så udsolgt igen 1 time og 20 min efter åbning.

Det er hver eneste søndag og helligdage rundstykker er væk så hurtigt.

Så jeg ved ikke lige hvad det er for en hat i har hevet de tal op fra.

21 februari 2026

Hej Knud

Tak fordi du tager dig tid til at dele din feedback, selvom det er på en ærgerlig baggrund. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal gå fra Meny Dronninglund med ☺️

Jeg har naturligvis vendt din kritik med købmanden i Dronninglund. Han er ked af at høre, at du følte dig mødt med en useriøs attitude, da du spurgte ind til udvalget – det er naturligvis ikke meningen, at man skal føle sig grint af, når man efterspørger friske varer.

Købmanden har kigget tallene igennem for at se, om der er sket en fejl i planlægningen. Hans data viser dog, at der de seneste lørdage og søndage er blevet solgt rundstykker helt frem til formiddagen (og enkelte dage til lukketid). Derfor er han uforstående over for, at alt skulle være væk allerede kl. 08.40, medmindre der er opstået en specifik fejl i ovnen eller logistikken netop den dag, du besøgte os.

Vi er meget opmærksomme på, at efterspørgslen er højere i weekender, dog har butikken ikke åbent på helligdage, og vi gør vores bedste for at ramme mængderne korrekt, så vi både har friske varer til kunderne og mindsker madspild.

Jeg tager din feedback med videre til teamet i butikken, så vi kan sikre, at både dialogen med kunderne og mængden af morgenbrød sidder lige i skabet fremover 🙌

Vi håber, at du en anden gang vil give os chancen for at vise, at vi kan leve op til vores normale standard.

Skøn slagter i Menu Horsens

Menu Horsens er et fantastisk supermarked med god service og en vanvittig god slagter - super møre, saftige og smagfulde ribeyes!!

20 februari 2026

Hej Erik

Tak for din virkelig fine anmeldelse af MENY Horsens!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken – og især at ribeyes har ramt helt plet! 🥩

Vi er utrolig glade for de rosende ord, hvilket jeg er sikker på, at både købmanden og medarbejderne i butikken også vil blive.

Du ønskes en god dag.

Anne, MENY

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg synes at den nye butik der er åbnet…

Jeg synes at den nye butik der er åbnet i Roslev er blevet så hyggelig og der er god service kan varmt anbefales herfra

18 februari 2026

Hej Susanne

Mange tak for din flotte anmeldelse af MENY Roslev.

Vi er meget glade for de rosende ord, hvilket jeg er sikker på, butikken også vil blive.

Jeg vil derfor sørge for at videresende din anmeldelse til butikken, så de også kan få glæde af den.

Du ønskes en dejlig onsdag 😊

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har bestilt kattemad som jeg selv valgt…

Har bestilt kattemad som jeg selv valgt at købe gennem Wolt og endte med at få den forkerte slags samtidig insisterede de at det var den samme vare og i sidste ende gad de ikke at tage ansvaret, dårlig service og fup, aldrig mere vil jeg kigge tilbage og køb en dyt af dem

17 februari 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse 😊

Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Det vil jeg naturligvis meget gerne gå videre med til rette vedkommende, så det kan blive undersøgt.

For at vi kan undersøge det, har vi dog brug for at vide, hvilken butik det drejer sig om. Du er derfor meget velkommen til at sende os en mail på service@meny.dk med en kopi af din anmeldelse.

Du ønskes en rigtig god dag!

Jeg var hos meny Grenå lørdag 14/2.26

Jeg var hos meny Grenå lørdag 14/2.26
Købte 2 fastelavnsboller, som lå pakket i en montrer til 50,-
De ligenede godt nok fastelavnsboller, men selve bollen, var sej og smagte som den var pakket flere dage før.
Intet indeni, med cremeflødeskum med karamel smag, og lidt drys af chokolade
Ovenpå, intet indeni.
Så dårlig en oplevelse.
De værste boller jeg har smagt.

Hej Jane

Det er naturligvis ærgerligt, at din oplevelse i lørdags ikke levede op til forventningerne. Jeg har derfor vendt din anmeldelse med butikken ☺️

Jeg kan godt forstå, hvis du blev skuffet, da du forventede en klassisk fastelavnsbolle med masser af fyld indeni. De boller, du købte den 14/2, er nemlig en lidt mere utraditionel variant, da de ankommer fra Dagrofas frostlager og bliver efterfølgende tøet op og pakket i butikken.

Butikschefen oplyser, at hun selv pakkede, satte dem i montren samme dag og smagte dem, hvor de var helt friske.

Jeg sætter stor pris på din ærlige feedback omkring bollens konsistens og smag. Den tager jeg med videre, så vi kan sikre, at kvaliteten sidder lige i skabet fremover 🙌

Jeg håber, at vi får chancen for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang.

Chili

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meny søborg overholder ikke Dansk Retur…

Meny søborg overholder ikke Dansk Retur Systems regler:

'Der er generelt ubegrænset kontantpligt i butikker, hvilket vil sige, at du kan få hele beløbet udbetalt kontant, når du panter. Fra 1. januar 2025 har butikker mulighed for at begrænse kontantudbetalingen til 500 kr. pr. kunde pr. dag, hvis de tydeligt skilter med, at de benytter denne praksis. Har du pantet for over 500 kr. kan du få hele beløbet eller dele af beløbet overført til dit betalingskort eller købe varer for pantpengene i butikken.'

Jeg blev nægtet idag at få udbetalt omkring 400 kr. kontant., da medarbejderen sagde, ''vi har ikke så mange penge i kassen'', og ''der står et skilt dernede, vi har lavet, hvor der står maks 100 kr kontant, resten på kort'', hvorefter jeg sagde, der er intet skilt fra Dansk Retur System eller noget andet skilt.

Hvad er ideen med at have en pantstation, hvor man må forvente at folk kommer med rigtigt mange flasker og panter, og så ikke have nok kontanter til at kunne udbetale til kunder?

Denne henvendelse vil også blive sendt videre til Dansk Retur System samt Forbrugerombudsmanden.

Hej Lise

Tak for din feedback. Jeg er rigtig ærgerlig over at læse om din oplevelse i vores butik i Søborg.

Det er naturligvis ikke i orden, at du er gået forgæves med din pant, eller at du er blevet mødt med forkerte retningslinjer i kassen. Du har helt ret i din beskrivelse af reglerne for kontantudbetaling, og jeg beklager meget, at hvis du mener vi ikke har levet op til dem i dette tilfælde.

Jeg sætter pris på, at du gør os opmærksom på fejlen, så vi er klar over, hvis du mener at der er sket et svigt i vores service. Jeg beklager de gener, det har medført for dig.

Kassemedarbejderen virker mere…

Kassemedarbejderen virker mere interesseret i at oddse på sin telefon, end at scanne varene igennem. Han sidder og følger med i hestevæddeløb, hvad f foregår der!? . Flere varer scannes dobbelt og jeg er nød til at gå hen og få penge tilbage. Det er ikke i orden Meny Søborg. Det er sket flere gange efterhånden.

11 februari 2026

Hej Christian

Tak for at gøre os opmærksom på dette. Det er meget beklageligt.

Vores politik er helt klar på dette område og vi har taget medarbejderen til samtale, med mål om at forhindre at det samme sker igen.

Det er ikke en acceptabel behandling af dig og det er hermed rettet op på. Endnu en gang tak for at gøre mig opmærksom på dette.

Jeg håber du vil give os en chance igen.

Simon, Købmand MENY Søborg

MENY Odense rugårdsvej.

MENY Odense rugårdsvej.
Der er altid fejl på bonen. Priserne bliver ikke rettet når de laver interne priser.
Handler der ikke når der skal købes stort. Kun små ting så det er til at overskue. De er også al for dyre.
Træls butik

9 februari 2026

Hej Heidi

Det er jeg virkelig ked af at høre 🙁

Det er utrolig frustrerende at skulle tjekke sin bon hver gang, man har handlet – sådan skal det naturligvis ikke være, og det beklager jeg meget.

Da vores butikker drives af selvstændige købmænd, har jeg sendt din feedback direkte videre til købmanden på Rugårdsvej.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os. Jeg håber, du får en rigtig god dag 👍

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

En af de værste butikker i Danmark og…

En af de værste butikker i Danmark og sandsynligvis i top 3 over de værste butikker i Europa.
Priserne er fuldstændig ulækre, og de har normalt kun én kassemedarbejder. Og sagen er, at de ikke engang tilbyder noget særligt. Det er forståeligt, hvis man sælger nogle premiumprodukter, men de tager normalt 50% mere for de samme produkter, som man finder i alle andre butikker.
For eksempel: Græsk yoghurt koster 25-30 kr. i andre butikker, de sælger det med 40 kr., fuldkorn pasta over 10 kr. i andre butikker, 20 kr. hos dem. Hvad er meningen med det?
Selv danske mærker har en avance på 20-25% sammenlignet med andre butikker.
Og deres bageripartner tager 45-50 kr. for brød, hvilket er vanvittigt, næsten 7 euro!
Jeg håber, at denne butik forsvinder fra Danmark, da den kun er interesseret i profit.

11 februari 2026

Hej Robert

Tak for din anmeldelse.

Jeg kan godt forstå, at det føles frustrerende, hvis du oplever vores priser som markant højere end andre butikkers. Vores butikker drives af selvstændige købmænd, og derfor kan der være forskelle i både sortiment, bemanding og prisniveau fra butik til butik.

Ligesom resten af branchen er vi desværre også påvirket af stigende omkostninger på blandt andet råvarer, energi, transport og emballage – og det har indflydelse på priserne. Det ændrer dog ikke på, at det altid skal give mening for dig som kunde, når du handler hos os.

I forhold til bemanding ved kasserne, så er det bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at man skal have. Ventetid i butikken skal være rimelig, og det vil vi meget gerne følge op på.

Jeg vil rigtig gerne sende din anmeldelse videre til den konkrete købmand, så han/hun kan tage stilling til dine oplevelser direkte. Vil du sende en mail til service@meny.dk med navnet på den butik, det drejer sig om? Så sørger vi for, at den lander det rigtige sted.

God dag til dig 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

It It was a great experience because everyone was working toward a common goal with total clarity. There’s something energizing about a project where everyone knows their role, communication is open,

It was a great experience because there was a clear alignment between the challenge the the result. I had the autonomy to solve a specific problem, and seeing the measurable impacts of my work-not just finishing the ask but seeing it add value-was incredible reward.

9 februari 2026

Hi Felix,

Thank you for your review!😊

I’m so happy to hear that you’ve had a good experience with us.

Wishing you a great day!❤️

Best regards,

Pålægskagemand

Menu, Herning
Pålægskagemand - lille.
Tilpas med bund, lækkert frisk pålæg og utrolig flot pyntet. Kæmpe ros herfra!

7 februari 2026

Hej Birgitte

Tak for din anmeldelse af MENY Herning.

Det gør os virkelig glade at høre, at pålægskagemanden levede op til forventningerne – både med bund, friskt pålæg og den flotte pynt 🙌

Jeg sørger for at give den store ros videre til butikken i Herning 😊

Ønsker dig en dejlig dag.

Meny’s app duer ikke

Meny har en app… men man kan ikke tilføje sit betalingskort, så det hele er lige meget. Ved opringning til Meny, så vidste de det godt og der blev “arbejdet på det”, men ingen info om hvornår det skulle virke. 🤷

3 februari 2026

Hej Onco

Tusind tak for din feedback – vi er rigtig kede af, at du har haft en frustrerende oplevelse med vores app. 😔

Fejlen med betalingskortet opstod i går, og vi er allerede i fuld gang med at finde en løsning og finde årsagen til problemet. Desværre kan vi på nuværende tidspunkt ikke oplyse en præcis dato for, hvornår det vil være løst, da vi først skal sikre os, at det bliver rettet korrekt.

Men vi regner stærkt med, at problemet bliver løst i løbet af denne uge.

Vi forstår godt, at det er irriterende ikke at vide, hvornår det virker igen, og vi sætter stor pris på din tålmodighed.

Jeg ønsker dig en dejlig dag 😊

Venlig hilsen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ikke mad nok til vores gæster.

Ikke mad nok til vores gæster.
Vi bestilte mad hos Meny Tårnby,Amager.Vi bestilte til det antal gæster vi havde,men der var ikke nok kød og kartofler.
Vi kontaktede Meny og fortalte om den kedelige oplevelse og manglende mad,men de vendte tilbage med at det var korrekt.
Vi har før bestilt hos både Føtex og Kvickly og har aldrig oplevet der har manglet mad.
Efter denne oplevelse bestiller vi aldrig mad mere hos Meny.
Sørgeligt at ens gæster og os selv som holder vil huske tilbage på der var gæster der ikke fik kød og kartofler.

Vi ved ikke hvad der bliver beregnet pr person,men voksne mennesker ville ikke kunne blive mætte.
Vil være en god ide at der bliver mere pr person.
Det kan godt være der var tilbage melding og god snak,men vi er bestemt ikke tilfredse .

24 januari 2026

Hej Pia

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at oplevelsen med maden ikke levede op til jeres forventninger, og vi forstår godt, at det er frustrerende som vært at stå med følelsen af, at der ikke er mad nok til alle gæster.

Købmanden har haft en dialog med jer i butikken omkring bestillingen, hvor vi gennemgik ordren sammen.
Her kunne vi konstatere, at bestillingen var leveret i overensstemmelse med det bestilte antal og de angivne portionsstørrelser. Dialogen blev på daværende tidspunkt oplevet som god og forstående fra begge sider.

Vi er naturligvis kede af, at oplevelsen alligevel har sat et negativt aftryk på jeres arrangement, og vi tager jeres feedback med videre i vores arbejde med forventningsafstemning og rådgivning ved bestilling af mad til selskaber.

Gammelt kød fra Meny Roskilde

Denne anmeldelse gælder kun Meny i skomagergade Roskilde. Har nu to gange bestilt vare via wolt, og begge gange fået surt gammelt kød: Det udløber samme dag som man får det og begge gange lugtede det så surt at spise det vil helt sikker give en rigtig dårlig mave. Har prøvet at ringe, men de sender bare en vider til wolt, som ikke har noget med pakningen af vare at gøre. Føj for en butik. De skal bare af med gammelt kød til dem som handler på nettet. Der er en grund til man ikke selv går ud og handler. Trist man ikke kan stole på butikken. Har problemer med ryggen, der for igennem Wolt. Vil bare sige det var kød der udløb samme dag. Gangen før hvor jeg fik kød var der rødt mærke på men jeg betalte fuldpris, men kan da godt forstå at i afviser dette... Tsk tsk

30 januari 2026

Opdatering på svar.

Hej Helge,

Det er bestemt ikke for at afvise din reklamation.

Det er blot, for at sige at købet er betalt igennem Wolt, og det er derfor skal de netop håndtere din reklamation.

Hvis du har brug for hjælp, eller nogen spørgsmål, så skriv endelig til os på service@meny.dk

Ønsker dig en dejlig dag.

-------------------------------------------------------------------------

Hej Helge 😊

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Det gør os oprigtigt kede af at høre, at du har haft en så dårlig oplevelse med dine bestillinger. Kritik vedrørende fødevarer tager vi meget alvorligt, og det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Købmanden har undersøgt sagen og oplyser, at der ikke er leveret kød med udløbsdato samme dag som levering, og vi har heller ikke modtaget andre henvendelser om dårligt kød fra de samme leveringer. Derfor undrer det os, men det ændrer naturligvis ikke på, at din oplevelse har været utilfredsstillende.

Når der handles via Wolt, er det korrekt, at reklamationer skal håndteres gennem Wolt, da de står for kundedialog og eventuel kompensation ved onlineordrer hos dem😊

Vi beklager meget, hvis du har oplevet dialogen som utilfredsstillende, og vi tager din feedback med videre, så vi kan lære af den.

Vi håber, at du på et senere tidspunkt vil give os mulighed for at genskabe din tillid.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.