Företagsinformation

1. Familjerådgivare

Skrivet av företaget

Memox er en socialfaglig virksomhed, der leverer familiebehandling på modersmålet til udsatte børn, unge og familier i samarbejde med landets kommuner. Vi lægger vægt på høj kvalitet, faglighed og engagement i alle indsatser.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Skuffende og uprofessionel oplevelse

Desværre har jeg haft en meget skuffende oplevelse med denne virksomhed.

Jeg søgte en stilling, kom i betragtning og blev indkaldt til to samtaler. Under forløbet virkede alle imødekommende, og ejeren deltog også i samtalen. Kemien var god, og jeg fik at vide, at jeg havde fået stillingen, men at der først skulle foretages nogle interne ændringer, før jeg ville blive kontaktet igen.

Da jeg ikke hørte noget, skrev jeg efter en uge og fik besked om, at de ville vende tilbage, når tingene var på plads. Det skete desværre aldrig – heller ikke efter gentagne forsøg på opfølgning.

Jeg forstår, at planer kan ændre sig, men det er respektløst at lade ansøgere vente uden svar, når man har givet et klart tilsagn. Det spilder folks tid og skaber falske forhåbninger.

Jeg har siden hørt, at andre har haft lignende oplevelser, og jeg kan bekræfte min oplevelse med dokumenterede beskeder og mails.

8 oktober 2025

Hej Muna,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at læse, at du sidder tilbage med denne følelse. Vi har dog gennemgået vores registreringer og kan desværre ikke finde oplysninger, der matcher det forløb du beskriver.

Vi vil meget gerne forstå det nærmere og undersøge sagen ordentligt. Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne kontakte os direkte på info@memox.dk med de konkrete oplysninger du henviser til, så vi kan dykke ned i forløbet og sikre, at alt er gået rigtigt til.

Vi bestræber os altid på en transparent og respektfuld proces i vores rekruttering, og vi tager derfor din henvendelse alvorligt. Vi håber at kunne fortsætte dialogen direkte med dig og få afklaret eventuelle misforståelser.

Mvh, Memox

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Som partsrepræsentant for flere…

Som partsrepræsentant for flere familier, er tilbagemeldingen altid, at lokalerne er små, at Memox ikke er til for de familier, som har været så uheldige at komme i deres kløer. Der bliver sendt samværspapporter til kommunerne (som jo er den betalende kunde), som har det indhold, som kommunen ønsker. Memox har ingen kendskab til regler på området og krænker gang på gang flere familier med nyopfundne regler for samvær, som ikke er lovmedholdelige, hvilket kommunerne godt ved, men som Memox ukritisk følger fra deres kunde

2 september 2025

Hej Lars,
Vi forstår, at familieindsatser og samvær kan vække stærke holdninger og opleves forskelligt, alt efter hvilken rolle man har i forløbet.

Memox leverer ydelser på vegne af kommunen og arbejder altid inden for de rammer og retningslinjer, der er fastlagt i lovgivningen og i det konkrete kommunale opdrag. Vi udformer ikke egne regler, men følger de krav og aftaler, der er opstillet af myndighederne. Vores rolle er ikke at tage parti, men at sikre en faglig og dokumenteret indsats, hvor barnets tarv er i centrum.

Vi har respekt for, at oplevelser kan variere, og vi arbejder løbende med at sikre kvalitet, gennemsigtighed og tydelig kommunikation i vores indsatser.

Memox krænker børns rettigheder

Memox krænker ens børn ved ulovlige, uledsaget børnesamtaler med dine børn, hvor de manipulerer dine børn før og efter samvær. Memox krænker børn ved at blande sig i langt mere end loven foreskriver dem adgang til, herunder ejendomsret, frihedsberøvelse under samværet, ytringsforbud om anbringelsen og aktiv forældrefremmedgørelse, ved at sige direkte til dine børn, t de ikke skal hjem og bo igen.

31 augusti 2025

Hej Kristina,
Vi er kede af at læse, at du oplever vores arbejde på den måde. I Memox er vi optaget af at skabe trygge rammer for børn og familier, og vi arbejder altid ud fra lovgivningens rammer og kommunernes beslutninger.

Vi har ikke mandat til at træffe afgørelser om anbringelser eller samvær. Vores opgave er at understøtte de beslutninger, myndighederne har truffet, og bidrage til trivsel gennem faglighed, respekt og samarbejde.

Vi tager alle tilbagemeldinger alvorligt og arbejder løbende på at sikre, at vores indsats lever op til de høje krav, der stilles til os. Af hensyn til tavshedspligten kan vi ikke kommentere på konkrete forløb her. Men vi vil meget gerne i dialog direkte med dig, så vi kan forstå din oplevelse bedre. Du er velkommen til at kontakte os på info@memox.dk.

Med venlig hilsen,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg tog familiebehandler uddannelsen…

Jeg tog familiebehandler uddannelsen hos Memox. Forløbet var super godt skruet sammen. Massere af teori med mange foredragsholdere, gruppe arbejde som individuelt med praksis indover. Størrelsen på et hold var helt perfekt og længden på uddannelsen ligeså.
Memox har hjertet på rette sted og gør et godt arbejde for at hjælpe familier der har brug for sparring på udfordringer i familien.

26 mars 2025

Hej Janne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord om uddannelsen. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet en god balance mellem teori, praksis og fællesskab i forløbet.

Vi lægger stor vægt på at skabe et læringsrum, hvor faglighed og praksis hænger tæt sammen, og hvor deltagerne både får viden og konkrete redskaber til arbejdet med familier. Derfor betyder din tilbagemelding rigtig meget for os.

Tak fordi du har valgt Memox, og for at du deler din oplevelse her.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Memox kan ikke anbefales de er ikke…

Memox kan ikke anbefales de er ikke loyale eller gensidige, håber dette firma lukker ned, når man kan vi har fyret vores medarbejdere og spædbarns specialister og der ikke nogle i ledelsen der ville tage ansvar føj hvor usagligt håber i skammer jer være og en så der med til at ødelægge familier og børn, tænker i måske nogle sinde på det kunne være jer selv, jeg har troen på medmenneskelighed med dette gælder ikke for dette firma så består af, ufølsom mennesker. Trist 🤯🤯 ps hvis man kunne ville jeg give minus 5

12 april 2023

Hej Martin,

Vi kan mærke, at du har haft en meget hård oplevelse, og vi er oprigtigt kede af at læse din anmeldelse. Det er aldrig vores ønske, at nogen skal stå tilbage med en følelse af svigt eller manglende medmenneskelighed.

I Memox arbejder vi hver dag for at møde børn, familier og samarbejdspartnere med respekt og omsorg. Vi er drevet af ønsket om at gøre en forskel, og vi ved, at arbejdet kan vække stærke følelser, fordi det handler om det allervigtigste i livet, nemlig børn og familier.

Vi kan ikke kommentere på enkeltsager her, men vi tager altid tilbagemeldinger alvorligt, og vi arbejder løbende på at udvikle os og blive bedre.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ødelægger børn istedet for at hjælpe

Memox er ikke uvildige, kommunen betaler deres løn, så deres valg og meninger er tydligvis farvet af dette. fx har min datter på 9 anklaget mig som far for pædofili. anklagen er selvfølgelig ukorrekt, men kommer fra pigens mor. Pigen har det dårligt psykisk, og har krav på psykologhjælp, memox familie konsulenten som kommer hos mig, har også gjort alt hvad han kan, men melder tilbage at hans bagland ikke vil hjælpe, ikke engang dette kan Memox hjælpe med.

12 september 2023

Uprofessionelt personale

Uprofessionelt personale. De kender ikke reglerne og er desuden ligeglade når de bliver gjort opmærksom på deres fejl.
De kender ikke forskel på overvåget samvær og støttet samvær. Når man har støttet samvær, møder de op på trods af, de har fået at vide, de er uønsket. De er ikke klar over, at det er familien de arbejder for og ikke kommunen. Bed din kommune om et andet firma end dem.

18 juli 2021

Uprofessionel og useriøs rekruttering

De henvendte sig med en stilling på mail og på Linkedin. Flere af de ansatte opsøgte mig på Linkedin og ville i kontakt med mig. Jeg kontaktede dem hvor de gentagende gange sagde de ville ringe tilbage men gjorde det aldrig. Det sidste jeg har fra dem er "Jeg ringer i løbet af dagen" og det er en uge siden.

25 november 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Memox er det største og dårligste…

Memox er det største og dårligste samarbejdesparterne når det drejer sig om samvær, de har ikke styr på noget som helst vedrørende at samarbejde mellem forældre, komunnen og plejefamilie, de tjekker ikke om den dato de vælger for samvær passer hos alle parter, de tager bare for givet at folk kan når de kan, deres lokaler er små og man har ikke rigtig nogle muligheder for at have et hyggeligt samvær med sine børn, der er masser af mangler på mange områder, en der af deres ansatte ved ikke noget når man spørg dem, de sætter sig ikke ind i sag.

28 januari 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.