Beställt melatonan 2 en gång innan utan problem men denna gång så försvann min leverans spårlöst. Kontaktade supporten och fick direkt svar och lovad att få en ny ampull om den första inte dök upp vil... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Vi Säljer Melanotan 2 i Sverige. Vi säljer även andra peptider inom viktminskning och anti age peptider & vår storsäljare Melanotan 2 Nässpray. Melanotan 2 i Sverige är ett populärt val för dem som söker en djup och naturlig solbränna utan att utsätta sig för skadliga UV-strålar under långa perioder. Vår produkt är noggrant testad och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna, vilket gör att våra kunder kan känna sig trygga med sitt val av Mello/ Barbiedrogen. Hos Melanotan 2 sätter vi kundens säkerhet och tillfredsställelse i första rummet. Vårt team av experter är alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge råd om användningen av våra produkter. Vi strävar efter att erbjuda snabb och diskret leverans, och vi är stolta över vår snabba och pålitliga service. När du väljer Melanotan 2, väljer du inte bara en produkt av högsta kvalitet, utan också en leverantör som värdesätter din hälsa och ditt välbefinnande. Upptäck fördelarna med Melanotan 2 och upplev skillnaden med Sveriges mest seriösa och engagerade leverantör. Tack för att du väljer Melanotan 2 – vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina mål. Vår Norska sida: www.melanotan2norge.to
Kungsholmen, 112 39, Stockholm, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Andra beställningen, beställde deras nässprej denna gång, levererades snabbt och riktigt bra kommunikation från dom gällande info om min order!
Fick vänta någon vecka men dom svarade snabbt på supporten och förklarade vad som hade hänt. Kommer hadla här igen.
Fick hem paketet snabbt knappt 1 vecka och då bor jag i skogen så posten tar lång tid hit. Väldigt trevligt bemötande, dom kollade inte bara 1 gång utan 2 gånger ifall paketet hade kommit. Tvekar inte på att resultatet kommer bli lika positivt! Tack
Uppdatering har fortfarande inte fått det jag beställde kommer att be varenda vän jag har att skriva varningar här så inte fler blir lurade har mailat de jag skrev till innan och bett att få tillbaka pengarna men självklart är dom tysta jäkla bluff hela skiten
Beställde och fick till å med swicha dom men nu går det inte att få kontakt längre och inga varor har dykt upp så har garanterat blivit lurad

Svar från Melanotan 2 Sverige
Snabb återkoppling och fick mitt paket relativt snabbt. Nöjd med allt!!

Svar från Melanotan 2 Sverige
Leverans dröjde tre veckor trots upprepade löften om att skicka.
Trodde jag blivit lurad men fick till slut grejerna

Snabb och bra service 💪
Kan varmt rekommendera att handla här.

Svar från Melanotan 2 Sverige
Jag är supernöjd. Snabb leverans och trevligt bemötande. Kan absolut rekommendera 😀

Svar från Melanotan 2 Sverige
Beställde sidan finns inte ens kvar och jag kan inte heller få tag i support eller liknande riktigt illa då jag redan betalat

Svar från Melanotan 2 Sverige
Vart har eran sida tagit vägen? Gjorde en beställning igår och sidan finns inte kvar samt så studsar mina mail tillbaka?

Svar från Melanotan 2 Sverige
Mycket bra support och svarar snabbt vid frågor och funderingar. Snabb leverans och det du beställt kommer och stämmer helt. Bra erbjudanden, mycket nöjd ☀️
Mycket bra service.
Är jättenöjd över produkten.
Kommer absolut beställa här flera gånger.
Jag är väldigt nöjd med min beställning. Webbplatsen var lätt att använda, leveransen kom snabbt och produkterna höll hög kvalitet. Kundtjänsten svarade snabbt och var mycket hjälpsam. Rekommenderas varmt!
Använder nässprayen, funkar jätte bra å färgen håller länge. Riktigt nöjd
Trevligt bemötande , snabb och smidig betalning.
Mycket bra att man kan beställa färdigblandad nässpray för oss som inte orkar eller vill hålla på att blanda själv.
Kom smidigt i brevlådan.
Pålitlig leverantör med snabba leveranser och flexibla betalningsalternativ. Rekommenderar dom 100%

Svar från Melanotan 2 Sverige
Riktigt bra support! Beställde och det kom inget paket hem på ca 10dagar..
Mejlade och frågade med ordernummer var min beställning hade tagit vägen. Snabb återkoppling och svarade direkt att de packar och skickar en ny leverans redan samma dag. 5 arbetsdagar senare har jag fått hem paketet.
Bra service!

Svar från Melanotan 2 Sverige
Snabb, smidig och diskret leverans. Trevligt bemötande. Väldigt nöjd!!

Svar från Melanotan 2 Sverige
Snabb och bra leverans och ett fint bemötande! 👍🏻😁