Beställt melatonan 2 en gång innan utan problem men denna gång så försvann min leverans spårlöst. Kontaktade supporten och fick direkt svar och lovad att få en ny ampull om den första inte dök upp vil... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Vi Säljer Melanotan 2 i Sverige. Vi säljer även andra peptider inom viktminskning och anti age peptider & vår storsäljare Melanotan 2 Nässpray. Melanotan 2 i Sverige är ett populärt val för dem som söker en djup och naturlig solbränna utan att utsätta sig för skadliga UV-strålar under långa perioder. Vår produkt är noggrant testad och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna, vilket gör att våra kunder kan känna sig trygga med sitt val av Mello/ Barbiedrogen. Hos Melanotan 2 sätter vi kundens säkerhet och tillfredsställelse i första rummet. Vårt team av experter är alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge råd om användningen av våra produkter. Vi strävar efter att erbjuda snabb och diskret leverans, och vi är stolta över vår snabba och pålitliga service. När du väljer Melanotan 2, väljer du inte bara en produkt av högsta kvalitet, utan också en leverantör som värdesätter din hälsa och ditt välbefinnande. Upptäck fördelarna med Melanotan 2 och upplev skillnaden med Sveriges mest seriösa och engagerade leverantör. Tack för att du väljer Melanotan 2 – vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina mål. Vår Norska sida: www.melanotan2norge.to
Kungsholmen, 112 39, Stockholm, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 68 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Snabb leverans, snabb och bra support! Fick hem mitt på 5-6 dagar! Big ups
Snabb, hjälpsam och trevlig kundtjänst. Leveransen tog ca 2 veckor. Är förstagångsanvändare och har inte provat produkterna än, så kan inte uttala mig om kvalitén.
Jag upplevde att företaget återkopplade fort, och var tillmötesgående
Jag har 2 senaste gångerna fått fel vara. När jag va tydlig vad jag ville ha. Skickade tillbaka och fick då rätt. Men allt tar sån tid. Fick fel vara igen. Tog 2 veckor innan jag fick. Skulle ya 2-3 dagar. Vill nu skicka tillbaka och få pengarna tillbaka. Har kontakt på messenger och whatsupp. Men får inget svar. Jag ser att de läst men vägrar svara på 2 dagar. Vill bara skicka tillbaka och få mina pengar tillbaka. Väldigt struligt och inga pengar tillbaka fast jag fått helt fel varor. Gjorde även swish förfrågan men inget.

Svar från Melanotan 2 Sverige
Inte fått min beställning trots att den var skickad för över 1 vecka sedan, flera mail försök som bara studsat tillbaka….
Riktigt dålig stil!

Svar från Melanotan 2 Sverige
Från alla olika webbsidor som jag någonsin köpt solmedel så har denna sidan överlägset den bästa produkten som har gett det bästa resultatet för mig!
Jag har inte fått min order på över en månad nu. Mailat och fått svaret att paketet är skickat och bör komma snart, det var 10 dagar sen. Nu fungerar inte deras mail igen så finns inget sätt att kontakta :)

Svar från Melanotan 2 Sverige
Beställt och betalt 2 v innan midsommar.
Ett par sms men inget levererat eller nån som ens svarar.
Först verkar de seriösa och Snabba.

Bästa 🤗
Snabb leverans och mycket trevlig support
Rekommenderar varmt
Beställde 16/6 men har fortfarande inte mottagit min order. Har försökt mejlat tre olika adresser men får inget svar/eller så studsar det. Hur ska man nå er?

Svar från Melanotan 2 Sverige
Nu har paketet äntligen kommit efter allt strul. Rekommenderar att handla här ifrån men räkna med att det tar 3 veckor innan ni får eran produkt. 😊
Kommer fortsätta beställa här ifrån. Blev snabbt brun på en kort uppladdnings fas. Och inga biverkningar.
Extra plus för snabb och personligt bemötande från kundtjänst.
Hopplöst att kunna beställa när man aldrig får svar, känns väldigt osäkert att beställa när man inte får svar när man frågar om betalning

Svar från Melanotan 2 Sverige
Efter lite strul med hemsida som låg nere så kom beställningen som utlovat, bra kundservice och lösningsorienterade! 🌟🌟
Beställde den 3/6 och har fortfarande inte fått hem min beställning.. har haft mejl kontakt och fått till mig att de är skickat. Men fortfarande inte fått något

Svar från Melanotan 2 Sverige
Nu har snart ytterligare en vecka gått och fortfarande ingen leverans av beställningen som jag gjorde första veckan i april. Behåll era pengar eller köp av ngn annan leverantör.

Svar från Melanotan 2 Sverige
Smidigt att beställa. Lite problem när jag skulle betala men snabb kommunikation med kundtjänst så hitta vi en lösning tillsammans. Fick mina paket nån dag efter beställning.
Har beställt här innan och produkterna har varit av bra kvalité!
Andra gången jag beställer härifrån.
Denna gån kom grejerna några dagar senare.
Men supporten är grym. Svarar snabbt.

Svar från Melanotan 2 Sverige
Kan intyga att varan kommer, aningens försenat men levererat 👍 Kommer att beställa mer.