Hij was netjes optijd volgens afspraak, Werkt schoon, legt duidelijk uit wat er naar beneden komt behalve, dit is roet, maar verteld ook wat er gebeurd tijdens het stoken.
Det här tycker kunderna
Meer dan 10 dagen offerte aangevraagd voor dakwerken, maar tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Ik begrijp dat een dakwerker druk kan zijn, maar een potentiële klant zo lang volledig... Se mer
Företaget har svarat
Top ervaring met dit bedrijf, pas een huis gekocht dus ik wilde de schoorsteen na laten kijken of die goed was voor gebruik. Dus toen Mees aan huis gevraagd of ze langs wilde komen voor een inspectie... Se mer
Top bedrijf reageren snel korte communicatie lijnen duidelijke afspraken mooie prijzen ook. Komen alles tot nu toe 100% na en tot volle tevredenheid. Volgend jaar weet ik wel weer wie mijn schoorst... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Mees Aan Huis is vakkundig en betrouwbare partner in werkzaamheden op en rondom u dak en schoorsteen.Naast het ( elektrisch ) schoorsteenvegen, zijn wij ook u partner als het gaat om schoorsteen renovatie of het frezen van u schoorsteen. Ook het verwijderen van vogelnesten is voor onze schoorsteen vegers geen probleem. We staan altijd voor kwaliteit, veiligheid en deskundigheid voor particulieren, woningbouwbeheerder en ook bedrijfspanden. Dus wilt u veilig stoken en droog zitten . Dan belt u of mail mees aan huis 🏠
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dakgoot reinigen goed gedaan ,MAAR
Dakgoot reinigen goed gedaan ,MAAR
dan komt het addertje onder het gras vandaan ,( lijkt veel op een garage )
reparatie aan naden van de goot .
Inplaats van €80,euro ben ik €300,euro kwijt . Ik heb het goed gekeurd en niet gevraagd wat het ging kosten .Meneer was zo slim om dat niet te vermelden . Als bejaarde in de zeik genomen .Mijn eigen schuld.
Gaat niet meer gebeuren !

Svar från Meesaanhuis
Mees aan huis langs geweest
Mees aan huis langs geweest, schoorsteen geveegd. Netjes op tijd. Goede prijs.Leuke jongen. Bedankt tot volgende keer
Snel en goed!
Twee weken na aanvraag geholpen: dakkapel schoongemaakt (was heel erg vuil), zonnepanelen schoon, dakgoten geleegd. Goed gedaan door Alex, ben er heel blij mee!
Dak van mijn aanbouw geheel vervangen…
Dak van mijn aanbouw geheel vervangen en dat van de dakkapel laten repareren, vriendelijke & harde werkers met bovendien een goede muzieksmaak haha. Tevreden met mijn nieuwe dak, vlot en snel geregeld allemaal!
Vriendelijk jongen kwam onze…
Vriendelijk jongen kwam onze schoorstenen vegen. Netjes en verstand van zaken.

Van mees aan huis .
Van mees aan huis .
Netjes op tijd .
Schoorsteen geveegd en goten schoongemaakt .
Top jongens .
Netje schoorsteen geveegd en nieuwe kap…
Netje schoorsteen geveegd en nieuwe kap geïnstalleerd. Eindelijk weer goede trek in de schoorsteen. Nette prijs

Svar från Meesaanhuis
Mijn schoorsteen keurig geveegd door…
Mijn schoorsteen keurig geveegd door vriendelijke jongens. Echt een aanrader!

Svar från Meesaanhuis
Keurig de zonnepanelen en dakgoten…
Keurig de zonnepanelen en dakgoten gereinigd. Aardige gozer en was op tijd. Aan alle verwachtingen voldaan, dankjewel en tot volgend jaar.

Erg tevreden
Snelle service, vriendelijk personeel en komen hun afspraken goed na.

Heel fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf! Ik had een probleem met mijn dak, ik ben erg snel en doelgericht geholpen.
Goede service!

Schoorsteen schoon gemaakt
Schoorsteen schoon gemaakt, vlug en netjes gedaan. Netje op tijd vriendelijke jongens

Svar från Meesaanhuis
Klep scheef na schoorsteen vegen
Wij hebben onze schoorsteen laten vegen door Mees aan Huis. Het eerste contact was prima, maar toen bleek dat door het vegen een klep van de kachel scheef was komen te zitten, verzandde we in een discussie of dit wel echt door de veger komt. Ook na meermaals te hebben uitgelegd dat die klep voor het rookkanaal zit en je hem dus moet weghalen voordat je bij het rookkanaal kan, is mijn klacht zowel bij de veger als op kantoor niet serieus genomen. Ik blijf achter met een kachel met een scheve klep die nu eerst moet worden hersteld voordat ik weer kan stoken.

Svar från Meesaanhuis
In eerste instantie was ik niet…
In eerste instantie was ik niet tevreden over dit bedrijf. Nadat ik hier een klacht over had gemaild, werd dit direct en goed afgehandeld.

Schandalig slechte service
Dakgoten laten schoonmaken zelf nog extra werk laten doen wat ze constateerde tijdens de werkzaamheden, certificaat/ bewijs van werkzaamheden wat een jaar geldig is. En nu half jaar later ligt de dakgoot alweer tot de rand gevuld met troep (geen boom of iets in de buurt)…
En nu niet thuis geven.
Nooit meer dit bedrijf!!!

Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters. Ze hebben bij ons de dakgoot gereinigd en daarna gaven ze aan dat het nodig was om vogelwering te installeren. Hiervoor wordt vervolgens een absurd hoog bedrag (45 euro per meter + BTW) voor gerekend. Voor ons huis kwam dit neer op 650 euro terwijl de materiaalkosten nihil zijn, en men nog geen uur bezig was. Wij zijn geen dakexperts en zijn hier pas achteraf achter gekomen.
We hebben gebeld en kregen als antwoord dat dit hele exclusieve vogelwering is die (uiteraard) niet op Internet te vinden is. Er wordt zonder scrupules misbruik van je gemaakt, en uit het gesprek met de medewerker was het duidelijk dat ze hier van op de hoogte was aangezien er glashard gelogen wordt.
Nooit met deze club in zee gaan. Let op: ze opereren onder verschillende namen waaronder Denito Schoorsteentechniek, Mees aan Huis.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.