MeerMetZiggo Omdömen

1 219
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

ging vlot alleen met 100 euro cashback gaat niet automatisch , kan pas als je eerste maandbedrag hebt betaald ,en moet je het vorderen bij meermetziggo aanvragen. Beetje omslachtig

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Wat meer doen voor mensen die graag bij ziggo willen blijven, maar jullie gaan ze alleen maar geld af troggelen. Ik vind dat mensen die al jaren bij jullie zijn ook recht hebben op die kortingen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cashback staat al te wachten in de app, zal uiteraard pas vrijgegeven worden wanneer de 1ste factuur is betaald. Via de cashback app en MeerMetZiggo 15 maanden 50% korting gekregen bij 2 jarig contrac... Se mer

Företagsinformation

1. E-handelsbyrå

Skrivet av företaget

MeerMetZiggo biedt je altijd een unieke Ziggo aanbieding met een leuk welkomstgeschenk t.w.v. minimaal €50,-

Waarom MeerMetZiggo?

Skrivet av företaget

✓ Dezelfde dienst, met een extraatje
Via ons profiteer je van exact dezelfde betrouwbare en supersnelle internetverbinding en het uitgebreide TV-aanbod van Ziggo. En geen zorgen: Ziggo regelt de overstap van A tot Z.
✓ Een welkomstcadeau van minimaal €50,-
Om je keuze nog aantrekkelijker te maken, krijg je via ons een cadeau naar keuze – zoals een bol.com bon of cashback – bovenop alle reguliere voordelen van Ziggo.
✓ Betrouwbare service
Wij maken het eenvoudig: eerlijk advies, een snel proces en duidelijke communicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt het?

Bij ons sluit je voordelig, snel, en eenvoudig een Ziggo abonnement af.

Stel je abonnement samen via ons en kies je cadeau. Als je de eerste factuur van Ziggo heb betaald, en je cadeau heb geclaimd, ontvang je je welkomstgeschenk binnen 6 weken!

Kontaktuppgifter

Krijg Meer Met Ziggo

50% korting + cashback of bol.com cadeaukaart!

Bra

TrustScore 4 av 5

1 tn omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 219)

401 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Positieve ervaring

Werd teruggebeld voor nummerbehoud telefoon, dat de bestelling binnen de 2 maanden moet liggen houden bestelling aan tot dat dit het geval is. Min puntje je kunt geen extra dingen aangeven bij bestelling, dat moet dan weer bij ziggo zelf gebeuren bv extra mini next. Anders waren het 5 sterren geweest.

Svar från MeerMetZiggo

Hartelijk dank voor je uitgebreide review! We begrijpen inderdaad dat het erg onhandig is dat je extra's niet bij ons kunt bestellen. We zullen kijken of we hier in de toekomst meer mogelijkheden in kunnen bieden!

Svar från MeerMetZiggo

Met de hoeveelheid aan acties die we hebben, is het soms lastig om overzichtelijk en duidelijk te blijven in onze communicatie. We zijn erg blij te horen dat dit alsnog gelukt is, dankjewel!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik kan nog geen goede beoordeling geven…

Ik kan nog geen goede beoordeling geven omdat ik eind september overstap!

Svar från MeerMetZiggo

We willen je toch bedanken voor je tussentijdse review: we snappen helemaal dat je nog geen volledige mening kan vormen als je pas over 2 weken overstapt. We horen graag hoe onze service in haar totaal was zodra je over bent!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gemakkelijk te bestellen en de…

Gemakkelijk te bestellen en de overstapservice erbij.

29 augusti 2026

Svar från MeerMetZiggo

Fijn dat het zo makkelijk gelukt is met bestellen. Samen met de provider gaan we ervoor zorgen dat jouw overstap ook zo vlot en zorgeloos verloopt!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heb er wel vertrouwen in!

Bestellen ging heel snel, krijg precies dezelfde voorwaarden als bij Ziggo. Maar nu extra cashback. De klantenservice reageerde heel snel op de vragen die ik
gesteld heb per diverse mails. Heb er wel vertrouwen in!

29 augusti 2026

Svar från MeerMetZiggo

We willen je hartelijk bedanken voor je uitgesproken vertrouwen! Erg fijn om te horen dat je je ook geholpen én gerustgesteld voelt door onze klantenservice. Ze staan voor je klaar als je ze nog een keertje nodig hebt!

Anton

Al
es totnu toe verlopen als verwacht. Verdernog geen ervaring.

Svar från MeerMetZiggo

We zijn erg blij te horen dat alles tot nu toe verloopt zoals het hoort! We zetten ons in om dit het gehele proces waar te maken. Heb je toch vragen, klop dan gerust aan bij onze klantenservice.

Makkelijk

Makkelijk en tot zover, nog geen aansluiting, goed geïnformeerd.

19 augusti 2026

Svar från MeerMetZiggo

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles makkelijk verloopt en je goed geïnformeerd bent. 😊

Aanvraag tv internet

Aanvraag tv internet was makkelijk en geen probleem. Een duidelijke keuze overzicht.

26 augusti 2026

Svar från MeerMetZiggo

Wat een mooie review, dankjewel! We zijn blij dat de aanvraag makkelijk was en je goed geholpen bent. Veel plezier met je tv en internet! 🎉

Topservice overzetten naar Ziggo

Het regelen van Ziggo ging snel. Alles is duidelijk en je weet gelijk waar je aan toe bent. Ben blij met de goede service :)

25 augusti 2026

Svar från MeerMetZiggo

Hartelijk dank voor je uitgebreide review met daarbij deze 5 sterren! Heb je achteraf toch nog vragen, bel of mail dan gerust met onze klantenservice.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Met wie heb ik contact als het…

Met wie heb ik contact als het abonnement eenmaal begonnen is, als er problemen zijn of storing?

25 augusti 2026
Omdöme utan inbjudan

Svar från MeerMetZiggo

Goed dat je het vraagt! Wij helpen je (alleen) met het extra voordelig afsluiten van je Ziggo-abonnement. Het abonnement loopt daarna gewoon bij de provider zelf, dus bij Ziggo. Heb je problemen of een storing, dan kan je terecht bij hun klantenservice!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijk en goed geholpen en een…

Vriendelijk en goed geholpen en een mooie korting gekregen, dank je wel

24 augusti 2026

Svar från MeerMetZiggo

Jij bedankt voor je bestelling én de mooie review! Het is altijd fijn om te horen dat onze klantenservice als behulpzaam wordt ervaren. We geven het compliment zeker door!

Groot min puntje

Het is jammer dat na het kiezen van het pakket niet duidelijk wordt verteld hoeveel die 2 jaar je gaan kosten. Je moet dit zelf uitrekenen en dat hoort niet, je hebt recht op een soort van offerte voor dat je definitief besluit.

24 augusti 2026

Svar från MeerMetZiggo

Goed dat je het aangeeft: we vinden het belangrijk transparent te zijn, dus we horen graag suggesties voor verbetering van onze website!

Als het goed is, krijg je bij het aanklikken van een actie je maandbedrag te zien, zowel bij acties met een cadeau als bij acties met korting. In dit laatste geval staat er ook bij wanneer je overgaat naar de reguliere abonnementskosten en wat die dan zijn voor het gekozen pakket.

We zullen kijken of het mogelijk is om ook een totaalbedrag te vermelden. Nogmaals bedankt voor je feedback hierop!

Goede aanbieding en nog een cadeau

Goede aanbieding en nog een cadeau

8 augusti 2026

Svar från MeerMetZiggo

We doen ons best om mooie deals aan te bieden, dus we zijn erg blij te horen dat jij het als goede aanbieding hebt ervaren. Bedankt voor je positieve review!

Duidelijk in te vullen

23 augusti 2026

Svar från MeerMetZiggo

Fijn om te horen dat het duidelijk was welke gegevens nodig waren voor je overstap. We gaan ervoor zorgen dat het ingaan van jouw nieuwe abonnement net zo soepel verloopt!

Super eenvoudig de overstap invullen

Super eenvoudig de overstap invullen

Svar från MeerMetZiggo

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons achter te laten! We zijn blij dat het zo makkelijk is gelukt met je bestelling.

Duidelijk aanmeldformulier

Aanmeldformulier was eenvoudig in te vullen en heel begrijpelijk.
Na invulfoutje werd ik binnen 10 minuten gebeld om het na te vragen! Heel snel en prettig.

14 augusti 2026

Svar från MeerMetZiggo

Erg fijn om te horen dat onze klantenservice zo scherp was en je gelijk na hebben gebeld! Heb je zelf nog een vraag, dan kan je ook altijd contact met ze opnemen.

goed geholpen

goed geholpen, alles duidelijk.

19 augusti 2026

Svar från MeerMetZiggo

Hartelijk dank voor de 5 sterren voor onze service! Mocht je toch nog een vraag hebben, dan kan je altijd (weer) bij de klantenservice terecht.

Svar från MeerMetZiggo

Met de hoeveelheid opties die we hebben, is het niet altijd even makkelijk om alle mogelijkheden helder uit te leggen. We zijn dus erg blij om te horen dat de uitleg wel goed gelukt is en dat alles gelijk duidelijk voor je was!

Svar från MeerMetZiggo

Fijn om te horen dat alles zo vlot is verlopen. Kom je toch nog een probleem tegen? Mail of bel dan gerust onze klantenservice. Je kan ze van maandag tot en met zaterdag bereiken.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.