ging vlot alleen met 100 euro cashback gaat niet automatisch , kan pas als je eerste maandbedrag hebt betaald ,en moet je het vorderen bij meermetziggo aanvragen. Beetje omslachtig
Företaget har svarat
De AB van de tv werkt anders, verder was alles perfect van de eerste bestelling tot en met de latere telefonische hulp die ik kreeg, omdat de tv het niet deed nadat de monteur al weg was
Företaget har svarat
Cashback staat al te wachten in de app, zal uiteraard pas vrijgegeven worden wanneer de 1ste factuur is betaald. Via de cashback app en MeerMetZiggo 15 maanden 50% korting gekregen bij 2 jarig contrac... Se mer
Företaget har svarat
MeerMetZiggo biedt je altijd een unieke Ziggo aanbieding met een leuk welkomstgeschenk t.w.v. minimaal €50,-
Skrivet av företaget
Bij ons sluit je voordelig, snel, en eenvoudig een Ziggo abonnement af.
Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het was gewoon duidelijk en goed, nu nog afwachten of we ook van het pakket en de overstap nog tevreden zijn

Svar från MeerMetZiggo
Dit ging wel heel makkelijk! Nu maar hopen dat ze leveren wat ze beloven te leveren.

Svar från MeerMetZiggo
Snelle afhandeling van de bestelling. Nu afwachten hoe het gaat met de cadeau bon en de levering van het pakket.

Svar från MeerMetZiggo
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met MeermetZiggo.nl. Vanaf het eerste contact werd alles duidelijk en netjes geregeld. Wat ik vooral prettig vond, was dat de aanmelding snel en zonder onnodige complicaties verliep.
De afhandeling was prima georganiseerd. Na mijn aanmelding werd er direct contact opgenomen met Ziggo, waardoor ik niet zelf allerlei zaken hoefde te regelen. Dat gaf mij meteen het gevoel dat mijn aanvraag serieus en professioneel werd opgepakt.
Ook de communicatie vanuit Ziggo verliep vervolgens uitstekend. Ik ontving rechtstreeks van Ziggo een bevestiging van mijn aanmelding en het bijbehorende contract. Hierdoor was voor mij meteen duidelijk dat alles daadwerkelijk correct was verwerkt en dat er geen onzekerheid bestond over de gemaakte afspraken.
MeermetZiggo.nl heeft hiermee laten zien dat een overstap of nieuwe aanmelding ook gewoon soepel en overzichtelijk kan verlopen. De samenwerking tussen MeermetZiggo.nl en Ziggo was duidelijk goed geregeld.
Kortom: een positieve ervaring, snelle afhandeling en duidelijke communicatie. Ik kan MeermetZiggo.nl dan ook zeker aanbevelen aan anderen die een Ziggo-abonnement willen afsluiten of overstappen. Voor mij was het vooral prettig dat alles van begin tot eind netjes en professioneel werd geregeld.

Svar från MeerMetZiggo
Eigenlijk geen ster er staat op 1 van de mails een 020 telefoonnummer voor vragen etc. Maar deze nummer is afgesloten🙈🙈🙈

Svar från MeerMetZiggo
Een hele makkelijk en goed leesbare site om over te stappen.

Svar från MeerMetZiggo
Goede verloop opzegging van oud naar nieuwe profider

Svar från MeerMetZiggo
Contract eenvoudig af te sluiten, zou graag ook een mogelijkheid hebben om in contact te komen om aanvullende diensten af te nemen, maar dit is niet mogelijk.

Svar från MeerMetZiggo
Het was overzichtelijk en mkkelijk uit te voeren.

Svar från MeerMetZiggo
Werd teruggebeld voor nummerbehoud telefoon, dat de bestelling binnen de 2 maanden moet liggen houden bestelling aan tot dat dit het geval is. Min puntje je kunt geen extra dingen aangeven bij bestelling, dat moet dan weer bij ziggo zelf gebeuren bv extra mini next. Anders waren het 5 sterren geweest.

Svar från MeerMetZiggo
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.