Medisonic Shockwave Klinik Omdömen 667

‱

4,7

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg har fÄet shockwave behandlinger hos Medisonic i Ballerup, mod slidgigt i det ene knÊ. FÞr behandlingen fik jeg stÊrke smerter nÄr jeg gik op ad trapper men efter 6 behandlinger er smerterne vÊk.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Efter at prÞvet meget med mit knÊ. Nu gav jeg chock wave en chance og allerede efter fÞrste behandling fÞler jeg en utrolig Êndring i mit knÊ. Er sikker pÄ at 1 behandling elle 2, sÄ er jeg helt pÄ... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Medisonics tilbud til Voksne 65+ fristede - Man kunne jo lige prĂžve, om det kan noget! Jeg blev overrasket over, hvorledes jeg og behandleren kunne mĂŠrke (diagnosticere) hvor problemerne sad og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

God og kompetent behandling. - Ingen ventetid. Man kunne tydelig mĂŠrke at chokbĂžlgerne tog fat de steder jeg har problemer i ryggen. Min bevĂŠgelighed var betydelig bedre efter behandlingen.... Se mer

Företagsinformation

1. Lokal hÀlsovÄrdsmottagning
  2. SmÀrtlindringsklinik
  3. Specialistklinik

Skrivet av företaget

Medisonic Shockwave Klinik anvender shockwave behandlinger, der stimulerer kroppens naturlige helingsprocessor med nye celler, mere ilt og blodtilfÞrsel, der giver smertelindring og heling, som giver dig din smertefri hverdag tilbage. Vi har stor erfaring og hjulpet mere end +1000 forskellige klienter tilbage til en smertefri hverdag og har masser af videoer, videointerviews og videnskabelig dokumenteret studier, der viser, hvor effektivt vores shockwave behandlinger virker mod fÞlgende smerter og sygdomme: - Smerter i: lÊnd, ryg, hofte, bÊkken, ryg, knÊ, led, skulder, nakke, albue, ankel - Diskusprolaps, iskias nervesmerter, hÊlspore - Kroniske smerter, fibromyalgi, spinalstenose, allergi - SÄrheling, arvÊv, tennis albue -Leddegigt, slidgigt, gigtsmerter, ME/CFS (trÊthedssyndrom) -ProstatabetÊndelse, prostatasmerte, Lichen schlerosus -Nervesmerter, nervebetÊndelse (neuropatiske smerter) -KnogleskÞrhed, cellulitis, smerter efter strÄleskader - Inkontinens, smerter efter fÞdsel, eksem, tennis albue - SlimsÊkbetÊndelse, helvedesild, piskesmÊld

Kontaktuppgifter

1 stjÀrna

Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Alt i alt en god oplevelse

God opsÞgende service i forbindelse med reservation af tid, nemt at fÄ tid, nemt at finde, nem parkering, afslappende og rolige lokaler, meget professionel og behagelig behandler.
Behandlingen kan fĂžles ubehagelig men er absolut til at holde ud.

23 mars 2026

Det er utroligt !!

Efter ca. 5 mÄneder med stÊrke rygsmerter og strÄling ned langs det ene ben, blev jeg skannet i det offentlige system. Det viste sig, at jeg havde en diskusprolaps. Jeg har igennem flere uger gÄet til fysioterapeut og kiropraktor, men det hjalp desvÊrre ikke. Jeg fik et gavekort af min familie til ovennÊvnte klinik, hvor jeg allerede efter fÞrste behandling kunne mÊrke en kÊmpe forskel. Efter nÊsten et halvt Är med masser af smerter ned langs det ene ben og problemer med bare at gÄ, sÄ var smerterne nu nÊsten helt vÊk. EfterfÞlgende kÞbte jeg 5 behandlinger og nu 14 dage efter sidste behandling kan jeg utroligt nok sige, at jeg er nÊsten pÄ 100% igen efter et halvt Är med masser af smerter og mange ting jeg ikke kunne. Jeg har netop vÊret pÄ Glostrup Hospital til en kirurgisk vurdering og her er man blevet enig om, at jeg ikke skal opereres. SÄ jeg kan kun klart anbefale Medisonic Shockwave Klinik (Østerbro)
Jeg kan kun ĂŠrgre mig over, at jeg ikke prĂžvede denne klinik meget tidligere i mit forlĂžb. Vh. Jan

25 mars 2026

Rigtig god behandling

SĂ„ fik jeg endnu en behandling af Cecilie i Ballerup. Dygtig, grundig og nĂŠrvĂŠrende behandler. Allerede ved fĂžrste behandling af mit ve. knĂŠ svandt en del af mine knĂŠudfordringer. Efter tre behandlinger af Cecilie mĂŠrker jeg store forbedringer.

23 mars 2026

Fantastisk

Fik Medisonic Shockwave for min hÊlspore den 20/3-2026 allerede efter den her behandling som bÄde var pÄ hÊl og rundt pÄ hele min fod og af benet og knÊet og lÄr har jeg kunne mÊrke en stor forandring jeg kan nÊsten gÄ uden smerter det er sÄ fantastisk en mirakel kur jeg har fÄet.
Jeg fik god behandling og vejledning og fik os af vide jeg kunne fÄ et tilbagefald, jeg har booket 2 behandlinger mere sÄ jeg kan fÄ det helt vÊk er sÄ glad . Kan varmt anbefale var i Ballerup.

19 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

SĂžd behandler

SÞd behandler. Men absolut ingen effekt pÄ hovedpinen, som jeg ellers blev lovet i tlf

19 mars 2026
Logotyp för Medisonic Shockwave Klinik

Svar frÄn Medisonic Shockwave Klinik

Hej Marta,
Kronisk hovedpine og migrÊne gÄr ikke vÊk 3 time efter 1. behandling, der kroppen fÞrst lige gÄet igang med at arbejde og effekten af shockbÞlgerne er slet ikke kommet endnu efter 3 timer.
mvh Peter
Medisonic Shockwave Klinik

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Effektivt for nakke og skuldersmerter

Jeg henvendte mig pga. nakke- og skulderproblemer. Jeg fik behandling de nÊvnte steder. Jeg kunne godt have tÊnkt mig at behandlingen startede pÄ et lavt blus istedet for et for mig for hÞjt niveau. Heldigvis Êndrede den sÞde behandler niveauet med det samme, da det var for smertefuldt for mig. Jeg fÞlte mig godt behandlet og alle mine spÞrgsmÄl blev godt besvaret.

16 mars 2026

Smerterne er nĂŠste vĂŠk

Jeg kom for et par mÄneder siden med betydelige smerter i bÄde arme, skuldre og nakke, der efter en rÊkke behandlinger er reduceret ganske betydeligt. Nu er jeg i gang med at fÄ de sidste smerter vÊk, hvilket jeg forventer mig meget af.

14 mars 2026

Kyndig hjĂŠlp

Var forbi klinikken i Ballerup til fÞrste behandling med en skulder og en ryg/lÊn der har sat sig fast. Fik pÄ en halv time en god gennemgang, en kyndig vurdering af det videre forlÞb, en umiddelbar forlÞsning. FÞlte mig godt taget i hÄnden, set og med fagligt blik og erfaring pÄ min krop.

13 mars 2026

Har haft skulder smarter i min 5 Är

Har haft skulder smarter i min 5 Är efter fald fra stillads.
Muren smerte daglig og om hatten hvor man vĂ„gner x flere med sovende finger, efter kun 2 behandlinger kan jeg mĂŠrke forskellen, gik ind i det med skepsis men er helt overbevist pĂ„ at det virker, lige kĂžbt 5 x for 4000 kr. Er det dyrt ? Ikke hvis du kan blive fri for smerter og sovenom natten. Jeg tror det bliver alle pengene vĂŠrd đŸ€—
Udover er der super god service og betaling behandling. Tak til Anne i lyngby.
Vh. Stefan

9 mars 2026

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer