Jeg har fÄet shockwave behandlinger hos Medisonic i Ballerup, mod slidgigt i det ene knÊ. FÞr behandlingen fik jeg stÊrke smerter nÄr jeg gik op ad trapper men efter 6 behandlinger er smerterne vÊk.... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Efter at prÞvet meget med mit knÊ. Nu gav jeg chock wave en chance og allerede efter fÞrste behandling fÞler jeg en utrolig Êndring i mit knÊ. Er sikker pÄ at 1 behandling elle 2, sÄ er jeg helt pÄ... Se mer
Medisonics tilbud til Voksne 65+ fristede - Man kunne jo lige prĂžve, om det kan noget! Jeg blev overrasket over, hvorledes jeg og behandleren kunne mĂŠrke (diagnosticere) hvor problemerne sad og... Se mer
God og kompetent behandling. - Ingen ventetid. Man kunne tydelig mĂŠrke at chokbĂžlgerne tog fat de steder jeg har problemer i ryggen. Min bevĂŠgelighed var betydelig bedre efter behandlingen.... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Medisonic Shockwave Klinik anvender shockwave behandlinger, der stimulerer kroppens naturlige helingsprocessor med nye celler, mere ilt og blodtilfÞrsel, der giver smertelindring og heling, som giver dig din smertefri hverdag tilbage. Vi har stor erfaring og hjulpet mere end +1000 forskellige klienter tilbage til en smertefri hverdag og har masser af videoer, videointerviews og videnskabelig dokumenteret studier, der viser, hvor effektivt vores shockwave behandlinger virker mod fÞlgende smerter og sygdomme: - Smerter i: lÊnd, ryg, hofte, bÊkken, ryg, knÊ, led, skulder, nakke, albue, ankel - Diskusprolaps, iskias nervesmerter, hÊlspore - Kroniske smerter, fibromyalgi, spinalstenose, allergi - SÄrheling, arvÊv, tennis albue -Leddegigt, slidgigt, gigtsmerter, ME/CFS (trÊthedssyndrom) -ProstatabetÊndelse, prostatasmerte, Lichen schlerosus -Nervesmerter, nervebetÊndelse (neuropatiske smerter) -KnogleskÞrhed, cellulitis, smerter efter strÄleskader - Inkontinens, smerter efter fÞdsel, eksem, tennis albue - SlimsÊkbetÊndelse, helvedesild, piskesmÊld
Kontaktuppgifter
ĂsterhĂžj Bygade 123A, 2750, Ballerup, Danmark
- info@medisonic.dk
- medisonic.dk
Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Det har virkelig hjulpet mig af medâŠ
Det har virkelig hjulpet mig af med mange smerter. Jeg har en haglunds hĂŠl.
Men har ogsÄ haft 15 behandlinger
Virkelig positiv oplevelse đ
1) Fik tid dagen efter henvendelse đ
2) Blev mĂždt af meget venlige Cecilie đ
3) Behandlingen âramte pletâ, lige hvor âskaderneâ er đ
4) Her dagen efter behandling kan jeg mĂŠrke forskel đ
SÄ jeres tilbud pÄ Facebook
SĂ„ jeres tilbud pĂ„ Facebook, efterfĂžlgende fik jeg en rigtig god samtale, med en meget venlig dame pĂ„ jeres klinik pĂ„ Ăsterbro, fik en tid samt rigtig god forklaring pĂ„ hvordan jeg skulle komme til klinik mm. Fik en god behandling, samt en ny tid.
Smerter under skulderbladene.
Jeg har gÄet med smerter i ryggen, under skulderbladene i fem Är, og har prÞvet alle behandlinger under solen.
Dette er fĂžrste gang jeg nogensinde er gĂ„et fra en behandling smertefri, og har fĂžlt en forskel. Jeg er SĂ
taknemmelig for at jeg fik Shockwave anbefalet af en veninde!
Smerter i knĂŠ reduceret vĂŠsentligt ogâŠ
Smerter i knĂŠ reduceret vĂŠsentligt og er overbevist om, at efter nĂŠste behandling helt vĂŠk
god effekt af behandling hver gang
Tydeligt forskel
Tydeligt forskel, fra jeg kom til jeg rejste mig fra briksen.
Det var en rigtig god oplevelse atâŠ
Det var en rigtig god oplevelse at komme pÄ Medisonic Shockwave Klinikken. Personalet er sÞde, meget behagelige og altid smilende og imÞdekommende.
Jeg var i starten temmelig kritisk over for behandlingen og havde ikke store forventninger til effekten. PÄ grund af mine langvarige smerter i skulder og nakke sÄ jeg det som en sidste mulighed for blot at opnÄ en smule lindring.
Det viste sig dog, at behandlingen er overraskende effektiv. Allerede efter anden behandling oplevede jeg en mĂŠrkbar forbedring, og efter fire behandlinger er jeg i dag nĂŠsten smertefri.
Jeg gĂ„r nu til vedligeholdelse cirka hver 2.â3. uge. Samtidig er jeg startet i behandling for lĂŠndesmerter, som efter 2â3 behandlinger ogsĂ„ er tydeligt aftagende.
OpfÞlgning pÄ skuldrene har reelt ikke vÊret nÞdvendig, men personalet er meget fleksible og lader mig selv bestemme, hvor der behandles inden for den bookede tid. Nogle gange er fokus udelukkende pÄ lÊnden, andre gange ogsÄ pÄ skuldre, nakke, ryg, arme og bryst.
Selve behandlingen er ikke decideret smertefuld, men kan fĂžles lidt som et tryk pĂ„ en nerve i et led â altsĂ„ let ubehagelig. Intensiteten kan dog justeres individuelt af personalet efter ens smertetĂŠrskel. Ubehaget er primĂŠrt i de inflammerede omrĂ„der.
Jeg vĂŠlger personligt at kĂžre med hĂžj intensitet, da jeg oplever, at det giver bedst effekt â og som man siger: det mĂ„ godt gĂžre lidt ondt, fĂžr det bliver godt. Sammenlignet med f.eks. sportsmassage er ubehaget dog vĂŠsentligt mindre.
Du var fantastisk
Jeg var pĂ„ Ăsterbro Center i gĂ„r og fik behandling, og jeg var meget tilfreds med hele personalet, isĂŠr den person, der var ansvarlig for min behandling. Mine smerter faldt straks efter behandlingsstart, og jeg hĂ„ber at komme mig hurtigst muligt. OpfĂžlgningen efter behandlingsstart pĂ„ dette center var ogsĂ„ fremragende, og trĂŠningen og efterbehandlingen var ogsĂ„ omfattende. Dette center er meget stĂŠrkt og har erfarent personale.
De lover meget!
Bestiller tid hos en sĂžd og meget selvsikker dame, der starter med at sige jeg skal klappe mig selv pĂ„ skulderen for at have ringet. Hun er meget overbevisende og siger hun er i stand til at se pĂ„ knĂŠet hvad der er galt. Jeg bestiller ! Ankommer til klinikken pĂ„ NĂžrre Voldgade. Et meget rodet og ikke sĂŠrlig imĂždekommende sted. Men tĂŠnker âdet er jo ikke det det kommer an pĂ„â ! Venter 15 min og beslutter at jeg gĂ„r om 5! (Havde fĂ„et fri fra arbejde og havde skyndt mig) Da jeg endelig kommer ind 17 min efter min tid - er rummet sĂ„ lille og ildelugtende fra forrige patient - at jeg beslutter mig til at gĂ„!
Jeg kom ikke ind den selvsikre dame - som jeg jo var blevet overbevist om - men til en ung mand âŠ
Nu i behandling hos fys med laser og shockwawe.
Jeg har haft ondt i knĂŠ og hofte gennemâŠ
Jeg har haft ondt i knÊ og hofte gennem flere Är og sÞgte derfor hjÊlp. Jeg er utrolig glad for den hjÊlp jeg fÄr. Jeg fÞler mig tryg og Hanne lytter pÄ mig og hendes store viden, omsorg og behandling gÞr, at jeg har tillid og tror pÄ det bliver bedre - hvilket jeg ogsÄ mÊrker. Alt det hun siger som kan vÊre Ärsag, giver sÄ god mening. SÄ jeg fÄr ogsÄ rÄd til hvad jeg ikke skal gÞre og hvad jeg skal gÞre mere af. Jeg kan varmt anbefale Medisonic.
Jeg har modtaget min fĂžrste behandlingâŠ
Jeg har modtaget min fÞrste behandling hos klinikken i Lyngby, det var hurtigt at komme til og Benjamin var yderst imÞdekommende og god til at forklare hvad behandlingen gik ud pÄ. Nu hÄber jeg bare, at jeg kan slipper af med mine fodsmerter.
Jeg kan varmt anbefale denne klinik
Jeg kan varmt anbefale denne klinik. Det, der gÞr forskellen, er deres helhedsorienterede tilgang; de fokuserer ikke kun pÄ det smertende punkt, men behandler ogsÄ de omkringliggende omrÄder. Efter blot tre behandlinger med shockwave har jeg fÄet det markant bedre i bÄde lÊnd og hofter, og jeg er nu i stand til at gÄ lange ture igen.
Det virker âŠ.
Som altid er vi rigtig glade for at sende vores sĂžn til Mediasonic i Ballerup. Super kompetente og sĂžde.
Det hjÊlpe bÄde mine knÊ og hofte.
God oplevelse
Det gjorde ondt, men jeg kunne mĂŠrke en klar forandring og skal helt klart have flere behandlinger
I was meet with very good and kindâŠ
I was meet with very good and kind energi that made me feel very safe and welcoming .
Meget god oplevelse!
Jeg fik behandling igÄr i Lyngby og sidder tilbage 24timer senere med en rigtig god fornemmelse. Jeg har, nu jeg skriver denne anmeldelse, nÊrmest ingen smerter, det er for godt til at vÊre sandt. Jeg havde inden gÄrdagens behandling konstante smerter i mit hÞjre knÊ. Jeg er sÄ spÊndt pÄ at fÞlge udviklingen. Jeg er ihverfald meget positiv indtil videre.
Bh Hancy Anba
Har dĂžjet med en dĂ„rlig skulder iâŠ
Har dÞjet med en dÄrlig skulder i nÊsten et Är.
Har fÄet blokader, uden det har hjulpet sÊrligt meget.
Har fÄet 2 behandlinger med Shockwave og mÊrker markant fremgang.
Fantastiske medarbejdere, der er gode til at forklare hvad de gĂžr og hvad man kan forvente.
Ser frem til nĂŠste behandling
Ikke som forventet
Jeg havde en forventning at nĂ„r man reklamere med at man kan fjerne skulder smerter sĂ„ tĂŠnker man at de ved hvad de taler om men fik 5 behandlinger og i nuet var alting ok men sener havde jeg faktisk mere ondt end da jeg kom sĂ„ PĂ
mig virker det ikke mÄ jeg sige
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.