Mbdesign Omdömen 1 505

1,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte 3 julekugler med navn d 12/12-2024 som jeg stadigvæk ikke har modtaget. Har skrevet til dem nogle gange, men hører ingenting. Virkelig dybt useriøst. Jeg ærgrer mig over jeg ikke tjekkede tru... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Læste desværre ikke anmeldelser om MB design før jeg bestilte. Kan derfor læse at denne ejerne af denne side, kun kan betegnes som SVINDLER. Samme oplevelse som andre med henholdende beskeder, at de... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte lyssten i april, penge blev trukket med det samme. Men den kom trods gentagne henvendelser ikke frem - skulle bruge stenen i juni. Når man endelig fik svar, var det dårlige undskyldninger. V... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg må desværre tilslutte mig koret af utilfredse kunder. Skrev til dem for at forhøre mig om leveringstid på et træskilt og fik efter få minuter at vide, at det ville blive leveret i slutningen... Se mer

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Træk penge uden at afsende varerne

Hvis jeg kunne give nul stjerner havde jeg valgt det. Jeg bestilte bordkort til jul d. 4/12, pengene blev trukket d. 6/12, og hørte intet. Da der er et firma jeg én gang før har bestilt ved, var jeg ikke så nervøs. Min tålmodighed slap op d. 19/12, og jeg rettede henvendelse alle tænkelige steder. D. 20/12 skriver de på SMS at mine varer ville ankomme d. 23/12. Det gjorde de ikke. Og jeg har intet modtaget endnu. Jeg har anmodet om pengene retur, men det har jeg heller ikke fået. D. 23/12 har jeg politi anmeldt firmaet da det er ulovligt at trække penge fra ens konto uden at de har afsendt ens varer. Virkelig en meget uheldig og dårlig oplevelse. Havde man blot fået lidt information fra firmaet, så kunne man måske have mødt dem med forståelse. Men man bliver ikke kontaktet og der bliver ikke kommunikeret tilbage på ens henvendelser.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Aldrig køb derfra, jeg håber de andres politianmeldelse bliver taget seriøst, fordi sådan kører man ikke en forretning.
Bestilte 8 Julekugler med navn d. 29 nov. Jeg har stadig INTET modtaget. Jeg har skrevet til dem 2 gange, den ene gang var den 15 december, hvor jeg ville forsikre mig de kom inden jul, da det var en julegave - hvor jeg fik afvide de blev sendt indenfor et døgn. Den 20 december har jeg stadig intet hørt, og vælger at skrive til dem igen, samt ringe men ingen tager telefonen og ingen respons før d. 21-22 december hvor jeg får en bekræftelse på at min ordre er klar til levering.. ingen tracking kode eller noget som helst. Jeg skriver til dem igen d. 23 december og klager, stadig intet svar. Jeg kan se folk der anmeldt herinde har bestilt eks. D. 7 december og har modtaget deres ordre, 6 julekugler med navn … dette kan simpelthen ikke passe, at nogle skal vente så længe og andre får deres ordre hurtigere når det er præcis det samme der er bestilt bare to mindre. Derudover trak de pengene d. 2 december hvilket de slet ikke må. Skod firma og håber politiet tager anmeldelserne alvorligt og håber virkelig firmaet har dårlig smag i munden over at de kan forsikre mig OG ANDRE! at den kommer inden jul og den så ikke gør, jeg kunne snildt have nået at finde en anden julegave så min mor ikke sad uden en julegave fordi denne her firma ikke kan komme ind i kampen og overholde ikke bare loven men hvad der også selv står på deres hjemmeside. Aldrig køb derfra, jeg håber godt nok efter jeg har læst trustpilot de sidste par dage, at dette bliver taget seriøst..

25 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nul stjerner- hvis det kunne gives

Nul stjerner- hvis det kunne gives.
Bestilte julekugle den 6/12-24, fik ordrebekræftelse og pengene blev trukket fra min konto.
Stadig intet modtaget, selvom jeg har rettet henvendelse til kundeservice 2 gange. Fik bare besked om at varen var på vej.
Nu er juleaften overstået, så nu kan det være lige meget med navnekuglen, som jeg i øvrigt i stedet bestilt på en pålidelig hjemside.

6 december 2024

Tilfreds

Bestilte min vare d. 7/12.
Først bagefter tjekkede jeg lige Trustpilot og et sus i maven efter at læse alle anmeldelserne herinde. De trak pengene få dage efter og var nervøs for at min vare kom hjem. Skrev til kundeservice 2 gange, hvor de svarede relativt hurtigt retur at min varer var på vej.
Jeg modtog min vare inden jul og alt var perfekt.

Eneste minus som ikke giver 5 stjerner er at jeg savnede en Track and trace mulighed.

20 december 2024

Kujon firma

Opdatering i dag d. 26/1. Stadig ingen pakke. Jeg har kontaktet firmaet og fortalt dem at de er blevet politianmeldt. Så ville de pludselig gerne annullere min ordre. :)))) smart. Men nej tak.

D. 4/12 bestilte jeg to julekugler. Pengene er trukket d. 5/12, men ingen pakke er kommet endnu. De to julekugler skulle hænge på juletræet i dag! Der er blevet rykket for dem flere gange og sidste weekend fik jeg beskeden om at de var i gang og at alle ville få deres varer inden jul. Fusker firma!! Hold jer væk!

4 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig oplevelse op til jul

Dårlig oplevelse op til jul. Har efter lang tid stadig ikke modtaget min vare. Penge hævet, ingen svarer når jeg ringer eller skriver. Hold jer væk. Ja jeg ville også ønske at jeg lige havde tjekket firmaet inden købet. Dumt

11 december 2024

Ingen levering - pengene trukket

Bestilte for snart 14 dage siden. Skrev i notat at det var vigtigt med levering inden jul. De trækker pengene med det samme, men har stadig intet hørt. Skrev så til dem i går og de vil sende samme dag. Den gave når vidst ikke frem til i dag. Øv øv

24 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Min varer er stadig ikke kommet

Min varer er stadig ikke kommet, selvom jeg bestilte 7/12. De svarer heller ikke på min mail, hvor jeg rykker for over en uge siden. Har bestilt 3 julekugler med navn, som skulle på juletræet, så det er mega ærgerligt. Fuskerfirma.

24 december 2024

Bestilte 25.11.24

Bestilte 25.11.24, rykkede 4.12, med svar at de kom sidst på ugen, 12.12 rykker igen , intet svar , 20.12 kommer pakken helt bulet og kuglerne ikke pakket ordentlig ind og 2 af den var ødelagte, skrev til dem, svar var det er ikke i orden, derefter intet hørt😒

20 december 2024

Svindel firma!!

Svindel firma!!
Min søn har købt en julegave til sin far d.1.Dec. og har har ikke modtaget noget. Hverken mail eller andet men pengene blev trukket med det samme.
Vi har både skrevet og ringet men jeg er i tvivl om der er nogen i den anden ende. En virkelig dårlig oplevelse.
Jeg tror aldrig vi får vores penge tilbage…..

Virkelig dårligt firma

Bestilte varer 12/12. 16/12 hæver de pengene. 19/12 spørg jeg til levering. De lover at varerne leveres inden jul. 21/12 rykker jeg for varerne. 23/12 rykker jeg igen. Ingen svar.
Fusker firma. Ærgrer mig over jeg ikke kontrollerede trustpilot inden jeg handlede. Øv….

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Lang leveringstid men firma ok

På trods af meget lang leveringstid får de 4 stjerner af mig.
Bestilte 1/12 og her d.23/12 kan jeg hente min ordre i pakkeshop.
Jeg formoder de har været maks presset og har gjort hvad de kunne.
Flere anmeldelser her på Trustpilot skriver Mb design er et fake firma. Det er de bestemt ikke. Bare meget lang leveringstid, som man fra firmaets side måske kunne oplyse på hjemmesiden?

0 stjerner herfra

0 stjerner herfra. Bestilte 9 kugler med navn den 4 december og har ikke modtaget dem. Pengene blev trukket med det samme og det er ulovligt at trække penge før varen er sendt.

Meget lang leveringstid

Meget lang leveringstid. De svarer ikke på mails mens man venter på sin varer.
Da den så endelig kommer efter næsten i måned så er den så lille at jeg dårligt kan få øje på den uden briller.
Alt andet end en god oplevelse kommer aldrig til at handle der igen.

Virkelig dårlig oplevelse

Nogle gange bliver man bagklog!

Jeg skulle have tjekket trustpilot før jeg begav med ud i at købe fra deres hjemmeside. Men alt så jo fint ud. Troede jeg. I hvert fald lige indtil jeg 14 dage efter min bestilling ikke var modtaget. Bestilte en julekugle med navn d. 9 dec 2024. Fordi det er min datters første jul. Har endnu ikke hørt noget, andet end min ordrer er modtaget og vil blive behandlet. Den er ikke gået igennem og pengene er trukket.

Jeg har efterfølgende skrevet til dem, men endnu ikke hørt noget og de tager ikke telefonen når man ringer- at man som firma kan være sig bekendt.

Man handler i god tro og så får man som kunde, en lang næse!

Jeg kan ikke anbefale at købe hos MBdesign. De lever ikke op til noget. Er spændt på om jeg overhovedet får min bestilling. De lover 2-6 dags levering. Ved godt det er op til jul, men så kan man skrive på hjemmesiden- grundet mange bestillinger, kan der være længere leveringsfrist…

Ville ønske jeg havde tjekket trustpilot inden jeg afgav min bestilling

Ret skal være ret……

Ret skal være ret……
Jeg bestilte 7 kugler med navn og årstal den 7/12 jeg fik en ordre bekræftelse samme dag, men så blev der stille, jeg læste efterfølgende en del anmeldelser og blev ret nervøs. Jeg skrev en mail uden nogen reaktion, efterfølgende ringede jeg og talte med en meget flink dame, som sagde de havde mega travlt, hvilket er helt forståeligt. Ugen efter skrev jeg yderligere et par mails og her blev jeg forsikret om at jeg ville modtage inden jul.
I går fik jeg så besked i min GLS app, pakken var på vej, og i dag modtog jeg så de fineste julekugler.
Jeg tror vi har med en virksomhed og gøre, som er maks presset, enig i at info kunne være bedre, skriv feks. På jeres hjemmeside “tydeligt” at I er presset og leveringen kan være 2-3 uger, det ville hjælpe når folk blir usikre på jer.
Glædelig jul og tak for de fine julekugler🎄

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg havde ikke nogen problemer min vare…

Jeg havde ikke nogen problemer min vare var rigtig flot, eneste minus er man ikke får kvittering på Mail men den går rent ind på GLS appen når man bestiller varen. Kundeservicen var rigtig god dog da jeg ringede ind super sød dame der var i telefonen.

16 december 2024

Ingen stjerner herfra

Ingen stjerner herfra. 😡
Bestilte den 10 dec. Penge hævet den 12 dec.
Intet hørt fra dem. Har sendt en mail og fik autosvar retur.
Er sgu øv over at jeg i farten glemte at tjekke trust 🥴
Står uden et par julegaver nu.

10 december 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.