Bestilte 3 julekugler med navn d 12/12-2024 som jeg stadigvæk ikke har modtaget. Har skrevet til dem nogle gange, men hører ingenting. Virkelig dybt useriøst. Jeg ærgrer mig over jeg ikke tjekkede tru... Se mer
Det här tycker kunderna
Læste desværre ikke anmeldelser om MB design før jeg bestilte. Kan derfor læse at denne ejerne af denne side, kun kan betegnes som SVINDLER. Samme oplevelse som andre med henholdende beskeder, at de... Se mer
Jeg må desværre tilslutte mig koret af utilfredse kunder. Skrev til dem for at forhøre mig om leveringstid på et træskilt og fik efter få minuter at vide, at det ville blive leveret i slutningen... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Svindel
Trækker penge med det samme, varen kommer aldrig. Skriver i mails at "den er fremme imorgen", på trods af at pakken aldrig blev indleveret hos gls.
Virkelig lang leveringstid, men fine julekugler
Virkelig lang leveringstid, i forhold til hvad der står! Bestilte 3/11 og modtaget d. 28/11
Men har fået to super fine julekugler, som jeg er glad for.
Fup virksomhed
Jeg har den 31/10 /2024 bestil en pakke hos dem som aldrig er kommet jeg har ringet til dem nærmest værd eneste dag de sidste 2 uger hvor jeg ved flere lejligheder er blevet lovet de ville ringe tilbage hvor det ikke er sket, jeg fik først af vide at min pakke ville være fremme D. 23 det var den ikke, så fik jeg af vide den ville komme den 27 hvilket den hellere ikke gjorde og så fik jeg af vide den vil komme i dag den 29 men når jeg beder om et tracking nummer bliver jeg igen lovet at de vil sende mig det men det sker hellere ikke og når jeg pointere over for dem at hvis GLS rent faktisk havde min pakke så ville jeg modtage en mail om det snakker de bare uden om
Og nu ignorere de mine opkald og mails
Al for lang leveringstid (18 dage) og…
Al for lang leveringstid (18 dage) og de trækker pengene på ens kort med det samme.
Da jeg spurgte hvor mine varer blev af, fik jeg først svar, da jeg truede med indsigelse til banken og en politianmeldelse.
Men da varerne endelig kom frem, var de som forventet.
Fup og svindel
Bestilte en julekugle med tekst og årstal den 31/10. Den kom i tirsdag den 26/11. De skriver levering 2-6 hverdage, ventede 16 hverdage. Kuglen skulle være i glas men er i plast. Teksten er så stor den fylder hele kuglen og årstallet mangler. Samt det de kalder indgravering er tape bogstaver de sætter på og ikke engang det kan de finde ud af da halvdelen er bulet og lige til at pille af. Skrev endda til dem inden jeg bestilte for at sikre mig årstallet passede til 2024 da jeg ikke selv kunne rette det, ih jo det skulle den nok skrev de tilbage. Har skrevet til dem og sent billeder men de har ikke svaret. Vil ikke anbefale at handle gos dem. Penge ud af vinduet.
Køb ALDRIG fra MB Design
Jeg må desværre melde mig i koret over aldrig at modtage de bestilte varer. Og ja, pengene er trukket. Og ja, de bliver ved med at love, at jeg har varerne sidst på ugen, så tirsdag ugen efter, så i morgen. Men jeg har stadig ikke set skyggen af varerne, jeg bestilte den 5. november 2024.
Fusk og svindel
Fusk og svindel
Har den 1 juni bestilt derfra, de har trukket pengene 3 dage efter og sendt en ordrebekræftelse.
Har aldrig fået en faktura eller det jeg har bestilt, har forgæves forsøgt p. telefon og mail at komme i kontakt med firmaet, UDEN held.
Har aldrig modtaget min bestilling fra…
Har aldrig modtaget min bestilling fra februar 2024, men pengene blev trukket med det samme.
HOLD DIG VÆK
Bestilte en vare d 2 november 2024 og i…
Bestilte en vare d 2 november 2024 og i dag er det den 26 november og jeg har stadig ikke modtaget noget jeg skrev til jer i sidste uge hvor der blev sagt at den ville være fremme i torsdags det gjorde den ikke, jeg skriver igen og får så afvide at den skulle være fremme i dag tirsdag. jeg skriver og spørg efter track and trace nr og jeg får intet fra jer, virkelig dårlig service!!!
Desværre lever MB design op til de…
Desværre lever MB design op til de dårlige anmeldelser! Bestilte d 1 november, og har ikke modtaget min vare endnu. Har spurgt firmaet flere gange om hvornår jeg kan forvente at min vare kommer, de rykker hele tiden datoen frem, først var det på fredag, så tirsdag osv.
Lad være med at handle med dem!
Fup firma!
Bestilte den 9 november og jeg har ikke engang fået nogen form for status.
Ville ønske at jeg har læst Trustpilot inden jeg bestilte.
De trækker pengene og man hører aldrig mere fra dem.
Fup firma!
NUL STJERNER!!
NUL STJERNER!!
Føj for en forretning. Penge bliver trukket med det samme. Varen kommer aldrig. Vi har gentagne gange skrevet og blevet lovet levering af ny vare, men vi har intet modtaget. Køb ikke noget her fra! Min søn på 13 år havde købt en overraskelse til mig og sikke en dårlig oplevelse med første handel på nettet. Hold jer væk!
Bestilte lyssten i april
Bestilte lyssten i april, penge blev trukket med det samme. Men den kom trods gentagne henvendelser ikke frem - skulle bruge stenen i juni. Når man endelig fik svar, var det dårlige undskyldninger. Ved telefonisk henvendelse var der enten lukket pga. sygdom eller de var ikke på kontoret. I slutningen af maj modtager jeg så endelig stenen, der så er lavet forkert! Henvender mig samme dag som modtagelse. De svarer ikke trods adskillige henvendelser. I september modtager jeg endelig den korrekte sten.
Virkelig dårlig kundeservice!!!
Virkelig dårlig service
Jeg bestilte 2 julekugler som aldrig er kommet frem.
Pengene bliver trukket med det samme. Processen tager alt alt for lang tid og når man henvender sig til kundeservice for at rykke for varen, fortæller hun, at den er på vej.
Efter 3 henvendelser spørger jeg, om man selv må komme og hente varen, hvilket jeg godt måtte, men kort tid før afhentning får jeg en besked om, at hun har tabt varerne.
Vi aftaler derfor, at jeg får pengene retur og hun lover en mail på bekræftelse af annullering og at varerne krediteres. Men jeg får aldrig en mail og hun vender ikke tilbage på mine henvendelser.
Derfor får Mbdesign kun 1 stjerne og jeg kan ikke anbefale andre at købe herfra.
Havde bestilt 3 julekugler
Havde bestilt 3 julekugler. Det var noget bras. Den ene kugle havde en stor misfarvet plet. Og skriften på kuglerne er bare klistermærker i papir. Virkelig dårlig kvalitet. Og så gik der 14 dage før jeg modtog mine varer.
Anbefales ikke!!!
Penge trukket, men ingen vare modtaget
Jeg har den 3/11-24 bestilt vare på denne side, har stadig ikke fået min vare, men de har trukket pengene den 5/11-24. Har sendt 2 mail til dem, men hører ikke fra dem. Jeg havde desværre ikke lige tjekket trustpilot først, for så havde jeg aldrig bestilt der fra.
Jeg bestilte en vare en uge før jeg…
Jeg bestilte en vare en uge før jeg skulle bruge den, så læste jeg anmeldelserne på trust pilot og blev lidt nærvøs for min bestilling.
Derfor skrev jeg til firmaet og de lovede at jeg ville have min vare til den lovede tid.
Det kunne de godt nok ikke overholde, men jeg har nu 3 uger efter bestilling fået min vare og alt er ok.
Jeg har tidligere, for nogle år siden også bestilt vare fra mbdesign her gik det også fint. Men det tager ca et par uger eller 3 for levering, det burde de nok gøre opmærksom på, så ville det jo være helt ok, og man bliver ikke skuffet over dette.
Deres vare er meget flotte og godt lavet, den ros har de fortjent.
En leveringstid på op til 14 dage....
En leveringstid på op til 14 dage..... for 2 stk julekugler.. Det er alligevel dårlig service...
Landede i pakkeshop som lovet
De trak pengene hurtigst, et par dage efter rykkede jeg for hvornår de ville sende min pakke - fik svar dagen efter at min pakke ville ankomme om fredagen.
Blev en del bekymret da jeg efter købet læste anmeldelserne herinde…. Men min pakke landede i pakke shop som lovet igår fredag - skiltet var som vist på hjemmesiden.
Jeg bestilte for lang tid siden…
Jeg bestilte for lang tid siden julekugler blev trukket i banken. Men jeg modtager ingenting. Selvom de siger at de er afsendt.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.