Modtagelsen og introduktionen var fin. Knallerterne var dog generelt i dårlig stand og var ikke engang blevet vasket inden turens start. Vi var fem afsted, men kun én knallert gennemførte uden st... Se mer
Det här tycker kunderna
Ole var en super guide, og turen rundt omkring Thyborøn var en fed oplevelse. Der var smuk natur, interessante historier undervejs, vind i ansigtet - og vroom vroom i to timer. Min hustru og j... Se mer
Helt klart den sjoveste og mest lokalnære måde at opleve Thyborøn på! Savnet til sin gamle Puch blev ikke mindre af denne fantastisk tur. Fantastiske Kresten viste os tre “damer” rundt i Thyborø... Se mer
Maxitours styrer, super dejlig tur rundt i lokalområdet af Thyborøn med Jens som den allerbedste lokale guide. Vi fik i hjelmhøjtaleren de fedeste og mest inspirerende fortællinger om hele området. Ja... Se mer
Fantastisk
Fantastisk, sjov og underholdende tur med sjove historier fra Thyborøn. Lidt nostalgisk igen at køre puch maxi efter 40 år 👌
Super god oplevelse med en fantastisk…
Super god oplevelse med en fantastisk guide bedre kan ikke fåes.
Har i dag været med Maxitours
Har i dag været med Maxitours - selv om vejrguderne ikke var med os, formåede vores guide at give os en fantastisk oplevelse med en god portion humor - kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nostalgitour på Maxi'es
Tak for en herlig eftermiddag i Thyborøn. Fik turen i gave af familien. Vi tre unge mænd(en af os 60år) havde en forrygende tur. Jens var lokalkendt i byen og lokalhistorierne og kunne de gode, spændende og sjove historier. Undervejs var der et pitstop med vådt og tør(fisk). Prøv det bare. Det er så godt.👍👍👍👍
Super fed tur
Super fed tur, søde mennesker og en fantastisk oplevelse!!! Kan varmt anbefale 👍🏼
Fantastisk sjov og hyggelig tur.
Fantastisk sjov og hyggelig tur.
Kan klart anbefale at prøve maxitours.
Jens var en herlig og rar guide, og der var styr på alt.
Alle vi 7 tøser der var afsted havde en fest uden lige
:-)
Fantastisk tur med Maxi Tours !
Var på tur med Jens fra Maxi Tours igår. Første gang jeg nogensinde har siddet på en Puch Maxi ! Totalt sjov tur man endelig ikke må snyde sig selv for !! Jens er en super god vejleder/fortæller og det blev de sjoveste timer i skønt selskab.
Hilsen fam. Damgaard
Fantastisk tur i Thyborøn
Har været på firmaudflugt med Maxitours. Det var en fantastisk tur og sikke en vejleder. Jens kunne berette om mange sjove historier og anekdoter på turen. Det var SÅ sjovt og en dejlig afslutning med tørfisk og øl. Jeg vil meget gerne opleve det igen.
Har været på den sjoveste tur med den…
Har været på den sjoveste tur med den bedste guide i dag. Kan kun anbefale alle at prøve. Helt klart et højdepunkt på vores ferie👍👍👍👍👍👍👍👍
Hilsen Familien Wohlgemuth
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.