Modtagelsen og introduktionen var fin. Knallerterne var dog generelt i dårlig stand og var ikke engang blevet vasket inden turens start. Vi var fem afsted, men kun én knallert gennemførte uden st... Se mer
Det här tycker kunderna
Ole var en super guide, og turen rundt omkring Thyborøn var en fed oplevelse. Der var smuk natur, interessante historier undervejs, vind i ansigtet - og vroom vroom i to timer. Min hustru og j... Se mer
Helt klart den sjoveste og mest lokalnære måde at opleve Thyborøn på! Savnet til sin gamle Puch blev ikke mindre af denne fantastisk tur. Fantastiske Kresten viste os tre “damer” rundt i Thyborø... Se mer
Maxitours styrer, super dejlig tur rundt i lokalområdet af Thyborøn med Jens som den allerbedste lokale guide. Vi fik i hjelmhøjtaleren de fedeste og mest inspirerende fortællinger om hele området. Ja... Se mer
Tusind tak Chresten for en fantastisk…
Tusind tak Chresten for en fantastisk tur, nogle sjove og oplysende historier.
Et rigtig godt arrangement lige fra knallerten Ulla som bare kørte godt til øl og dabs på den lokale.
Tak for turen Kresten og Maxi Tours
Tak for turen Kresten - nu ved vi hvorfor alle børn i Thyborøn er så søde og velopdragne 😉 vi kender historien om høfte 42 og Cheminova og et par andre fede anekdoter.
Det er en fantastisk og nostalgisk tur - Puchen med navnet Birthe Kjær kører som den stabile ældre dame hun nu er - som en drøm.
Kan kun anbefales - vi kommer igen - tak for godt selskab, øl og dabs. Kh Inger og Anders
Fed eftermiddag- silende regn
Fed eftermiddag- silende regn, men godt humør fra alle deltagere. Humoristiske fortællinger om egnen og dens beboere.
Sikken fantastisk tur
Sikken fantastisk tur! Kresten var en super-guide, og vi fik en skøn rundtur i og omkring Thyborøn. Spændende historier - herunder også et par rigtige røverhistorier. Frokosten på den lokale med tørret issing og en håndbajer var prikken over iét. Alt i alt en forrygende oplevelse!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, og rigtig god vært. Kan varmt anbefales!
Fuld regn og godt humør
Fuld regn og godt humør. Herlig vært og Puchen kørt som en drøm.
Kæmpe winger bag ui!
Fantastisk tur med Jens som guide
Fantastisk tur med Jens som guide, alt kørte bare.
Super god service både før, under og efter vores firmaevent.
Det kan ikke blive bedre.
Af hjertet tak Jens & Co. :-)
Fantastisk tur med lyd i potterne
Fantastisk tur med Jens ved roret.
Der var omsorg og sjov for alle pengene.
Skide sjovt at trille omkring med den gode lyd fra potterne 😊👍
Totalt go oplevelse 👍🌸👍
Gør det!!
Vi (en flok på 7 veninder) havde en helt fantastisk tur med Jens rundt i Thyborøn og omegn!
Nogle havde kørt før, nogle havde ikke - alle kunne være med :-)
Sjove historier fra lokalområdet blandet med god information.
Perfekt afslutning med øl og tørfisk!
Kan kun anbefale Maxi Tours!!!
FANTASTISK tur
FANTASTISK tur! Perfekt guide og dette kan virkelig anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mega hyggeligt & sjovt :-)
Mega hyggeligt, koldt men, en fantastisk tur, med en fantastisk guide :-) Tørfisk & bajer - dette vil vi gerne igen :-)
Fantastisk
Fantastisk, sjov Puch Maxi tur og oplevelse med en god gruppe af venner. Nærværende og autentisk vært, der fortalte om lokalområdet samtidig med at man kørte afsted i det smukke område ved Thyborøn. Kan kun anbefale oplevelsen og Maxi Tours!
Fed oplevelse og rigtig hyggeligt.
Forrygende hygge med vores egen gruppe og de andre der var med. Dejlig stemning fra start til slut, på en ellers kølig og grålig forårsdag. Rigtig god energi, humor og informationer fra guiden, godt samtaleanlæg og mega fede gamle knallerter. Absolut anbefalelsesværdigt.
Min første tur på en knallert
Mega sjov tur og meget engageret guide 🏍👍😊
Fed oplevelse
Fed oplevelse! Vi var to piger afsted, der aldrig har kørt knallert før, men man får kyndig vejledning, så alt gik godt
Guidet Puch Maxi Tur med Maxitours i…
Guidet Puch Maxi Tur med Maxitours i Thyborøn. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En helt fantastisk tur i solskin og 21 gr. fredag formiddag kl. 10-12.
Vi startede med at blive grundig introduceret til, hvordan en Puch Maxi skal startes/slukkes, og andre relevante ting både ift. knallerten, sikkerhed og turen.
Vi var fire afsted, hvor to havde kørt knallert tidligere og to aldrig havde prøvet det før.
Tiden fløj afsted med gode og spændende historier om området af vores guide.
Til slut gjorde vi stop på Ankerpladsen, hvor der var en Thyborønmenu: Daps med pils/sodavand.
En tur, som klart kan anbefales til både de rutinerede og første gangs Puch Maxi kører.
Tak for en stor oplevelse
Tak for en stor oplevelse.
Fin underholdning under vejs med mange lokale fortællinger.
Alle kan være med, også en som mig der ikke har siddet på en knallert de sidste 55 år.
Fuldstændig fantastisk oplevelse med…
Fuldstændig fantastisk oplevelse med Jens og Chresten fra Maxitours! Det er den skønneste oplevelse og de viser Vestjylland fra sin bedste side! 👍👍
50cc mellem benene og duften af hav og benzin
Absolut værd at benytte sig af en guidet tur rundt i Thyborøn. Med headsæt i hjelmen, 50cc mellem benene og duften af hav og benzin - dette et must-try for turister, knallert entusiaster og folk som gerne vil opleve ægte vesterhavsstemning.
Kørselsoplevelsen:
Jeg har selv en Maxi Puch i garagen, men alle puchs er forskellige - dog virker det til at Maxitours.dk har en lidt speciel samling. Dronning Ingrid eller Sølvræven var nogle af navnene på maskinerne som vores familie var blevet betroet, og kørte afsted på.
Hvis du køre en tur som jeg en gang i ugen, er det måske ikke den mest sindsoprivende oplevelse, men i mit tilfælde betaler jeg gerne prisen, for at dele glæden om knallert med min familie en enkelt gang.
Guiden:
Vidst nok lokal fyr, han havde hvert fald et par forskellige anekdoter og var tydeligvis en person som kendte til Thyborøns historie. Der var rundvisning og vind i håret. Turen kunne godt have været længere for det var meget "by the book" - og hvis man skal være rigtig fræk, lidt af en turistet oplevelse. Hvis man søger historier under bæltestedet, er det nok bedre at køre lidt alene rundt og snakke med folk på havnen... Hvis man altså tør det. Alt i alt kender jeg nu til det vigtigste og de vigtigste historier i Thyborøn, men "Da-Far-Var-Dreng-historier" blev der desværre ikke tid til.
Konklution:
Fedt tur at taget en gruppe afsted på. God mulighed for at opleve noget man havde en gang - (knallert). Næsten alle har et forhold til dette transportmiddel.
Vejret er alt afgørende dog, det ved folk som kører knallert i det daglige. Der er desværre ikke så mange tider at vælge mellem, og vi bookede 4 dage i forvejen 10 pladser, som lignede var de sidste, i den uge, vi nu var på vestkysten.
GØR DET!
Vi var idag en familie på 4 der var på…
Vi var idag en familie på 4 der var på maxi tur i Thyborøn i silende regnvejr og blæst. Det glemmer man med den lune og humor guiden harog oplevelsen i sig selv, man blev 15 år igen når det gik derud af på puchen. Det er tur der varmt kan anbefales
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.