Jeg købte ny bil hos Max Garage som jeg havde fundet på bilbasen. Jeg oplevede en super og troværdig service fra salgsafdeligen hos Max Garage. De tog min gamle bil i bytte og fik en fair pris for... Se mer
Det här tycker kunderna
Købte en brugt bil i januar 2023. Havde en rigtig god oplevelse af handlen med salgschefen Søren fra start til slut. Professionel og tryg at handle med. Desværre oplevede jeg problemer med automatge... Se mer
1ste klasse Nåede aldrig og køre i min Volvo V90 før leasingen. Blev leveret billigt i Jylland og giver glæde hver dag. Søren ordnede alt, var hele tiden på toppen og ingen skjult agenda. Første... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi stræber efter at være de bedste indenfor vores fem kerneområder: leasing, personbiler, varebiler, udlejning og værksted.
Kontaktuppgifter
Pederholmsparken 12, 3600, Frederikssund, Danmark
- info@maxgarage.dk
- maxgarage.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Meget skarpe
Meget skarpe og præcise i aftaler og levering af det aftalte produkt.
Købte brugt bil hos MaxGarage
Købte brugt bil hos MaxGarage. Super service og fantastisk bil
Bedste service jeg nogensinde har fået
Bedste service jeg nogensinde har fået. Normalt skriver jeg ikke anmeldelser men dette firma har styr på det!
Altid professionel service
Altid professionel service, jeg er tryg ved at aflevere min bil hos Rasmus
Ringer aldrig tilbage
Ringer aldrig tilbage. Lovede og ringe ugen efter.
TOTAL go service
Positiv oplevelse!
Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse hos Max Garage. Professionel behandling og god vejledning hele vejen igennem. Kan varmt anbefale!
En rigtig positiv købsoplevelse
Ifm. køb af en brugt varevogn har jeg været i dialog med både Torben og Christer fra Max Garage omkring mulig leasingaftale på en personbil også. I denne omgang endte det kun at blive varevognen vi underskrev slutseddel på, men under hele forløbet, der strak sig over en uges tid, har jeg kun positive ting at sige; Imødekommende, lyttende, plitgopfyldende og servicemind'ede folk.
Super service og kvalitet
Nemt at få monteret vinterdæk
Fantastisk service...
Hos Max Garage er servicen i top over…
Hos Max Garage er servicen i top over hele linjen. Man føler sig værdsat og velkommen. Kan anbefales til alle der ønsker service i absolut topklasse.
Altid professionel håndtering og…
Altid professionel håndtering og imødekommende personale, har været kunde i mange år, jeg vender altid tid retur til denne flexible måde at have bil på..
SIKKE EN SERVICE!!!
SIKKE EN SERVICE!!!
Min chef, lasede en brugt Ford Custom hos Max Garage ApS.
Da jeg havde kørt i den, i ca en hel dag, begyndte den at komme op med fejl i displayet. Det var systemfejl fra BLIS systemet og det blev bare oftere og oftere den poppede op.
Jeg talte med Torben, som rådførte sig med deres mekaniker omkring denne fejl, og de sagde, jeg godt kunne fortsætte med at køre med denne fejl, da det kun var en advarsel. Jeg fik så gjort mit arbejde færdigt og da jeg så ville aftalte tidspunkt for reparation af denne fejl, kontaktede jeg Torben, som på daværende tidspunkt lå med influenza. På trods af han var syg, valgte han at køre hjemmefra og helt til Gadstrup ved Roskilde med en ny varevogn, så jeg havde den at kører videre i....Hold nu op for en god og fantastisk service. Det service niveau Max Garage leverer, kan mange, rigtig mange autoforhandlere slet ikke leve op til, så hvis du vil handle bil og have ro i maven, kan jeg kun på det varmeste anbefale at tale med Torben. Jeg har ikke oplevet så god service nogen steder før!! og da jeg er blevet 57, har jeg handlet bil en hel del gange.
Tak til Max Garage for at hæve jer langt over andre bilforhandlere til tider ringe serviceniveau.
Dygtige og serviceminded
Dygtige og serviceminded. Kan klart anbefale 👍
Super kommunikation og service!
Super kommunikation og service!
Der har været rene linjer igennem det hele og Torben er nem at snakke med. Ville anbefale til alle 👍🏼
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.